Градина и двор

Всичко за градината и двора. Оборудване, инструменти, мебели, уреди и осветление за Вашата лятна градина. 

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Масивна стойка за градински чадър
   Масивна бетонна стойка за градински чадър. Стойката е изработена с метално тяло и пълнеж от бетон с общо тегло 25 кг. Това е много сигурна стойка, с която може да сте сигурни , че чадърът няма да отлети или да се преобърне. Тя Ви осигурява стабилност, БЕЗ необходимост от изливане на бетон и..
   Масивна бетонна стойка за градински чадър. Стойката е изработена с метално тяло и пълнеж от бетон с...
  29,90 лв.
 • Квадратна бяла пластмасова саксия
  Саксия с квадратна форма, с класически дизайн, кафяв цвят и чинийка за вода. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от голем..
  Саксия с квадратна форма, с класически дизайн, кафяв цвят и чинийка за вода. В дъното на саксията има ...
  2,40 лв.
 • Квадратна бяла пластмасова саксия
  Квадратна саксия от пластмаса, с класически дизайн и чинийка за вода в бял цвят. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от г..
  Квадратна саксия от пластмаса, с класически дизайн и чинийка за вода в бял цвят. В дъното на саксията ...
  2,40 лв.
 • Кръгла пластмасова саксия в кафяв цвят
  Класическа саксия от пластмаса, с оребрен дизайн и чинийка за вода в кафяв цвят. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от г..
  Класическа саксия от пластмаса, с оребрен дизайн и чинийка за вода в кафяв цвят. Подходяща за поставян...
  1,30 лв.
 • Бяла пластмасова саксия с кръгла форма и чинийка
  Симпатична саксия от пластмаса, с оребрен десен и чинийка за вода в бял цвят. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от голе..
  Симпатична саксия от пластмаса, с оребрен десен и чинийка за вода в бял цвят. Подходяща за поставяне н...
  1,30 лв.
 • Памучен хамак с топли цветове 200х80см.
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размери 200х80см. той може да побере дори най-големите от Вас. Можете лесно да го закачите между две платформи, дървета или други подходящи места чрез устойчивите му възли. Те са специално удебелени, з..
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размер...
  25,00 лв.36,60 лв.