Домашен Майстор

Инструменти, джаджи и всякакъв вид интересни и практични решения за домашния майстор.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Прецизна часовникарска отвертка с 30 накрайника
  Удобна и компактна отвертка с 30 накрайника за бързо и лесно разглобяване и сглобяване. Практичен комплект за ремонтиране за всякакви случаи и болтове, имащи нужда от развиване и завиване. С удобна дръжка и лесна за поставяне и сменяне на накрайниците, отвертката се превръща в един мултифункци..
  Удобна и компактна отвертка с 30 накрайника за бързо и лесно разглобяване и сглобяване. Практичен ко...
  9,90 лв.
 • Удобна джобна лупа
  Компактна и удобна лупа, побираща се спокойно във Вашите джобове. Лупата винаги ще бъде под ръка когато Ви потрябва - при четене, при разглеждане на дребни детайли и други. Прикрепена към калъфче, лупата е предпазена от нараняване и надраскване ако носите в джоба или чантата си други предмети като ..
  Компактна и удобна лупа, побираща се спокойно във Вашите джобове. Лупата винаги ще бъде под ръка когато В...
  1,90 лв.
 • Преносим мини-комплект за шиене
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключително удобен и подходящ при пътувания, даващ Ви инструментите за поправка при скъсване или пробиване на дрехите Ви. Практично съхранени в прозрачен несесер с цип, всички инструменти и материали..
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключителн...
  3,90 лв.
 • Безжична работна LED лампа с регулируема светлина и магнит
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяване.  Изработена с мисъл за ползвателя с ергономичен и функционален дизайн. Изключително удобна за ремонтиране по двигатели и други части на автомобила. Подходяща за всякакъв..
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяван...
  17,90 лв.23,30 лв.
 • Изолиращо уплътнение за врата
   Изолиращ двоен стопер, уплътняващ пространството по врати и прозорци. Забравете за плащането на големи сметки за ток. Стоперът за врати и прозорци спира преминаването на нежелан въздух и завазва желаната температура. Затоплянето през зимните дни ще става много по-бързо и ще се задържа ..
   Изолиращ двоен стопер, уплътняващ пространството по врати и прозорци. Забравете за плащането н...
  10,30 лв.
 • Прецизен дигитален шублер
  Дигитален шублер 150mm за прецизирани измервания. Изработен от здрави пластмасови композитни материали от въглеродни влакна - лек и издръжлив. Инструмента разполага с: Двумерно измерване, вътрешно и външно; Линейна капацитивна измервателна система; Настройка нула във всяка позиция; ..
  Дигитален шублер 150mm за прецизирани измервания. Изработен от здрави пластмасови композитни материали от...
  17,37 лв.23,90 лв.