Домашен Майстор

Инструменти, джаджи и всякакъв вид интересни и практични решения за домашния майстор.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Двукомпонентно лепило Poxipol
  Поправете бързо и лесно счупеното със силното двукомпонентно лепило Poxipol. То е подходящо за всякакви предпети от ежедневието - детски играчки, мебели, посуда, инструменти и много други домашни вещи. Служи перфектно за нанасяне върху метал, стъкло, гума, фаянс, цимент и други материали или повъ..
  Поправете бързо и лесно счупеното със силното двукомпонентно лепило Poxipol. То е подходящо за всякакв...
  9,30 лв.
 • Прецизен шублер в кутия
  Механичен шублер 150мм помагащ в прецизното замерване на всеки майстор. Изработен е от стомана и е едновременно лек и издържлив. Шублерът предлага измерване в 2 типа - вътрешно и външно. Намира широко приложения при прецизно отмерване в индустриални и професионални среди. Характеристики:..
  Механичен шублер 150мм помагащ в прецизното замерване на всеки майстор. Изработен е от стомана и е едн...
  23,30 лв.
 • Двулицева кутия органайзер с 28 отделения
   Практична кутия за сортиране на дребни предмети тип куфарче с цели 28 отделения и двулицев дизайн - перфектният аксесоар за всеки майстор! Съхранявайте и пренасяйте всички Ваши винтове, болтове и гайки. С по 14 отделения от всяка страна, имате възможност да ги подредите по тип, вид, го..
   Практична кутия за сортиране на дребни предмети тип куфарче с цели 28 отделения и двулицев диз...
  12,00 лв.13,90 лв.
 • Малък градински трион с удобна дръжка
  Ръчен трион с удобна ергономична дръжка, предназначен за работа в градината. Съставен е от извита PVC дръжка, която не натоварва ръката излишно и назъбено острие. Подходящ е за рязане и подкастряне на храсти и клони. Градинският трион е дълъг 43см., като само острието му е с дължина 26см. ..
  Ръчен трион с удобна ергономична дръжка, предназначен за работа в градината. Съставен е от извита PVC ...
  7,60 лв.
 • Джобна лупа 2в1 с LED и UV светлина
  Прецизна, мощна лупа с 45 кратно увеличение и диаметър на лещата 2,1 см. Лупата е подходяща за проверка на документи, пари, бижута, водни печати и друг тип дейности изискващи прецизно наблюдение над детайла. Лупата притежава два типа осветяване: LED бяла светлина; UV светлина; Д..
  Прецизна, мощна лупа с 45 кратно увеличение и диаметър на лещата 2,1 см. Лупата е подходяща за прове...
  9,90 лв.
 • Триизмерен тапет бяла тухла
  Ефектен тапет с триизмерна форма и текстура на бяла тухла. С няколко парчета ще освежите и придадете нов интересен вид на стените у дома. Триизмерният тапет се поставя много лесно - премахвате предпазното фолио на гърба на всяко парче и го залепяте на стената. Тапетът се лепи успешно както на гл..
  Ефектен тапет с триизмерна форма и текстура на бяла тухла. С няколко парчета ще освежите и придадете нов...
  9,30 лв.