Домашен Майстор

Инструменти, джаджи и всякакъв вид интересни и практични решения за домашния майстор.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Разклонител за контакт с 4 гнезда
  Перфектно решение при нуждата от разширяване на електрическата мрежа у дома. С разклонителя получавате 4 отделни контакта, както и бутон за спиране и пускане на електричеството. Свързва се към съществуващ контакт на стената или към друг разклонител. Използва стандартно напрежение от 220-240V/50Hz...
  Перфектно решение при нуждата от разширяване на електрическата мрежа у дома. С разклонителя получавате 4...
  13,30 лв.
 • Декор за стена с дървен десен Череша
  Бързо преобразете визията и атмосфрерата в стаята си с помощта на декорите за стена с дървен десен тип "Череша". Плътният и наситен кафяв цвят с дървена текстура моментално допринася за уюта в стаята Ви, както и също може да бъде използван като ефектен акцент върху част от стената. Декорите са изр..
  Бързо преобразете визията и атмосфрерата в стаята си с помощта на декорите за стена с дървен десен тип "Ч...
  9,00 лв.
 • Стикер за декорация на стена тип Бреза
  Чудесна идея за обновяване на стената в кухнята, коридора, на терасатa и навсякъде където пожелаете. Декорирайте стената с реалистичен тапет тип дървена ламперия.  Добавете още повече стил и красота към стаите си със стикерите за декорация тип "Бреза". Всеки стикер е изработен от специ..
  Чудесна идея за обновяване на стената в кухнята, коридора, на терасатa и навсякъде където пожелаете. ...
  9,00 лв.
 • Реалистичен тапет Каменна стена с текстура
  Придайте невероятен ефект на стените си и тотално нова визия на стаите си чрез реалистичните тапети с текстура "Каменна стена". Изработени са от висококачествена сплав между текстил и пластмаса, което ги прави едноременно гъвкави и индържливи. Особено ефектни са на допир - принтираните камъни всъщн..
  Придайте невероятен ефект на стените си и тотално нова визия на стаите си чрез реалистичните тапети с тек...
  7,37 лв.
 • Уплътняваща лайсна за врата с четка
  Спрете течението минаващо през вратите и облекчете сметката за отопление на Вашия дом като използвате практичната уплътняваща лайсна за врата. Кажете край на нежеланите гости като хлебарки и студен въздух! Ограничете достъпа на досадните насекоми да влизат у дома Ви!  С наближаването н..
  Спрете течението минаващо през вратите и облекчете сметката за отопление на Вашия дом като използвате пра...
  9,30 лв.
 • Удобно куфарче за инструменти със сменяеми прегради
   Практично куфарче за инструменти тип органайзер с 12 движещи се прегради и до 15 отделения за дребни елементи - идеално за всеки домашен или професионален майстор. Това куфарче гарантирано ше побере всички болтове, винтове, д'бели, гайки и още ги подържа разделени едно от друго. По тоз..
   Практично куфарче за инструменти тип органайзер с 12 движещи се прегради и до 15 отделения за дребн...
  12,00 лв.