Домашен Майстор

Инструменти, джаджи и всякакъв вид интересни и практични решения за домашния майстор.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Камък за точене на ножове
  Ефикасен начин за заточване на ножове и други режещи инструменти с камъка за точене. Камъкът е изработен от силициев карбид, който е най-твърдия минерал ползван за наточване на остриета. Ако желаете бързо да заточите инструментите си (с по-голямо износване на метала) е препоръчително камъ..
  Ефикасен начин за заточване на ножове и други режещи инструменти с камъка за точене. Камъкът е из...
  6,30 лв.
 • Самозалепваща се магнитна лента
  Mагнитна лента намираща широко приложение в домакинството и правеща магнетизма практичен и удобен. Практично решение, с което бързо и лесно ще фиксирате различни метални предмети.  Наподобяваща двойно лепящо тиксо, лентата притежава лепило от долната си страна, а лицевата част е покрита с..
  Mагнитна лента намираща широко приложение в домакинството и правеща магнетизма практичен и удобен. Пра...
  7,30 лв.
 • Работни очила с прозрачен панел
  Предпазни очила за работа, използвани широко в различни дейности. Перфектно средство за защита на очите от искри, отломки, пари и пръски. Предпазния панел е изработен от дебела PVC плоскост, която е прозрачна и обхваща цялото око и скулата в преден и страничен план. Много подходящи за всеки пр..
  Предпазни очила за работа, използвани широко в различни дейности. Перфектно средство за защита на очит...
  2,50 лв.3,60 лв.
 • Универсален камък за гедоре тип адаптивна вложка от 7 до 19 мм
  Инструмент за бързо и лесно отвиване и завиване. Представяме Ви камък за вложка на тресчотка с адаптивен дизайн. Подходящ за поставяне на дрелка или винтоверт. Замества всички ключове между 7-19 мм + секретни болтове. Завинтва всякакви крепежни елементи, винтове (корозирали и загладени), квадрат..
  Инструмент за бързо и лесно отвиване и завиване. Представяме Ви камък за вложка на тресчотка с адаптивен ...
  15,90 лв.0,00 лв.
 • Секундно лепило Loctite
  Поправете счупеното бързо и лесно със секундното лепило Loctite ! Лепилото е под формата на гел - то е едновременно силно и гъвкаво, не капе и не се повлиява от вода и натиск. Подходящо е за използване при лепене на гума, кожа, порцелан, дърво, метал, хартия и пластмаса. Всяка тубичка е с к..
  Поправете счупеното бързо и лесно със секундното лепило Loctite ! Лепилото е под формата на гел - то е...
  3,60 лв.4,50 лв.
 • Фугираща смес за бързо и лесно ремонтиране на дупки
   Ефикасен начин за скриване на дупки по стените! Премахнете нежеланите дупки и пукнатини от стените бързо и лесно БЕЗ да се налага да викате майстори! Забравете за досадното бъркане на различни смеси, които Ви отнемат време, средства и нерви освен това цапат наоколо. Сега ремонтирате стени..
   Ефикасен начин за скриване на дупки по стените! Премахнете нежеланите дупки и пукнатини от сте...
  9,90 лв.15,90 лв.