Смесители и батерии

Висококачествени смесители за баня с хромирано покритие или месингова сплав. Батерии за чешма с монтаж за плот или стена.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Хидромасажираща душ слушалка с 8 режима
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутрешен или релаксиращ душ преди лягане с хидромасажиращата слушалка с цели 8 режима на работа. Хидромасажите имат много благоприятен ефект върху човешкия организъм - стимулира се циркулацията на ..
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутре...
  9,90 лв.13,80 лв.
 • Висок смесител за кухненска чешма с монтаж за плот
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дълъг живот на експлоатаця - защитен от корозия! Батерията за кухненски плод е висока и лесно подвижна. Смесителя е изключително удобен за използване. Притежава аератор Perlator, който ..
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дъл...
  44,90 лв.66,70 лв.
 • Висококачествен смесител за кухненска чешма
  Висок смесител за кухня - подходящ за монтиране на плот. Висококачествена изработка от месинг с много дълъг живот на експлоатиране. Защитен от корозия! Смесителя за кухненски плод в висок и лесно подвижен. Изключително удобен за използване. Притежава аератор Perlator, който спестява вода и задърж..
  Висок смесител за кухня - подходящ за монтиране на плот. Висококачествена изработка от месинг с много дъл...
  45,00 лв.68,90 лв.
 • Смесителна батерия за стена на чешма с един кран
   Батерия тип смесител за чешма с монтаж за стена. Смесителят притежава един кран и удължен чучур. Подходящ за монтаж в баня или кухня.  Притежава 35мм керамичен затваряш механизъм и хромирано покритие. Благодарение на спесиалния аератор Perlator, пестите до 20% вода. За разлика ..
   Батерия тип смесител за чешма с монтаж за стена. Смесителят притежава един кран и удължен чучу...
  28,90 лв.36,00 лв.