За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Поставка за баня 5 в 1 - органайзер за тоалетни принадлежности
   Страхотен органайзер за баня с 5 различни отделения за лесно подреждане на Вашите тоалетни аксесоари и поддържането им в прилежен вид. Поставката е подходящ за: четка и паста за зъби, самобръсначки, лусиони, гребен, ножица и други най-различни принадлежности за баня.  Изработена в с..
   Страхотен органайзер за баня с 5 различни отделения за лесно подреждане на Вашите тоалетни аксесоар...
  10,39 лв.
 • Домакински стелаж за подредена кухня
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за подреждане на домашни потреби, препарати, съдове, обувки и дори цветя. Той ще бъде вашият любим домакински органайзер.   Изработен с мисъл за домакинята в универсален и компактен..
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за п...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Антибактериални кърпи за поставяне на тоалетна чиния
   Хигиената в тоалетната е изключително важна, но за съжаление не винаги се спазва. Това може да ни постави в некомфортна ситуация в непредвидени моменти. Често срещан проблем особен в обществените тоалетни, който може да доведе до нежелани алергии и кожни замърсявания. Предлагаме Ви&nbs..
   Хигиената в тоалетната е изключително важна, но за съжаление не винаги се спазва. Това може да...
  2,65 лв.3,50 лв.
 • Душ слушалка с естествен филтър за пречистване на вода
   Пречистената вода е от изключително значение за нашето здраве независимо дали е за пиене или за миене. Често се интересуваме от водата, която пием и нейният състав, но правим ли го за водата, която използваме за миене и къпане? Не я подценявайте! Водата, с която се къпем и мием е висок..
   Пречистената вода е от изключително значение за нашето здраве независимо дали е за пиене или за мие...
  9,90 лв.16,60 лв.
 • Автоматичен диспенсър за течен сапун със сензор за движение
  Вече може да се миете бързо, лесно и хигиенично без усилие с автоматичният диспенсър за сапун със сензор за движение. Просто поставете ръката си под него, и сапуна сам ще потече! Тайната му се крие във вграденият сензор за движение, който позволява на уреда да Ви предостави необходимото..
  Вече може да се миете бързо, лесно и хигиенично без усилие с автоматичният диспенсър за сапун със се...
  27,90 лв.33,90 лв.
 • Безжични LED лампи с дистанционно Smart Wireless за бързо и лесно осветяване
  Иновативно решение за Вашият дом, офис или работилница.  Wireless безжични LED лампи с дистанционно управление и таймер. Удобни, енергоспестяващи, екологични, идеални за осигуряване на светлина на места, където има ограничен достъп до електроенергия. Подходящи за баня, кухня, трапезария, гар..
  Иновативно решение за Вашият дом, офис или работилница.  Wireless безжични LED лампи с дистанцион...
  23,90 лв.