За Банята и тоалетната

Иновативни решения за Вашата баня и тоалетна. Разнообразие от диспенсъри, закачалки, душ системи, органайзер и още практични аксесоари за баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Поставка за мивка тип органайзер с дозатор за сапун
  Подредете около мивката в банята или кухнята с новия органайзер 2в1. Практично решение за Вашето ежедневие. С органайзера ще поддържате чистотата край мивката. Независимо дали го използвате в банята, тоалетната или в кухнята - той ще Ви бъде винаги под ръка! Създаден с мисъл за ползвателя! Уд..
  Подредете около мивката в банята или кухнята с новия органайзер 2в1. Практично решение за Вашето ежедневи...
  9,90 лв.12,00 лв.
 • Диспенсър за течен сапун 350мл. с дозатор
  Дозатор за сапун за стена. Поддържайте хигиената и отмийте бактериите - само с едно натискане ще получите желаната доза течен сапун. Компактният и удобен диспенсър е подходящ както за дома, така и за поставяне на обществени места - в офиса, в училище, в магазина и на всички останали места, където..
  Дозатор за сапун за стена. Поддържайте хигиената и отмийте бактериите - само с едно натискане ще получите...
  13,30 лв.
 • Комплект за баня 4в1 - огледало, диспенсър, четка и чашка
  Модерен комплект за баня Juego Bano съдържащ всичко необходимо за сутрешния Ви тоалет и вечерното Ви освежаване. В него ще откриете удобен диспенсър за сапун, чрез който с едно натискане ще получите нужната доза препарат за ефикасно измиване на ръцете. В допълнение на това разполагате и с..
  Модерен комплект за баня Juego Bano съдържащ всичко необходимо за сутрешния Ви тоалет и вечерното Ви...
  29,90 лв.
 • Запушалка за сифон
  Практична гумена запушалка за сифон, мивка или вана. Спира отпадъците от преминаване през канала и запушването му. Подходяща за задържане на вода в мивка или вана. Изработената от гъвкава гума запушалка е подходяща за поставяне в канала на мивката, както и на канала в банята. Ефективно спира п..
  Практична гумена запушалка за сифон, мивка или вана. Спира отпадъците от преминаване през канала и зап...
  2,50 лв.
 • Помощна вакумна дръжка за баня
  Осигурете си сигурност в мокрите и хлъзгави помещения на дома си с вакумната дръжка за баня. Здраво закрепваща се дори и към най-гладките плочки, с нея винаги ще има за какво да се хванете без да се тревожите от подхлъзвания и инциденти. Изключително лесна за използване - не са Ви нужни никакв..
  Осигурете си сигурност в мокрите и хлъзгави помещения на дома си с вакумната дръжка за баня. Здраво за...
  9,90 лв.
 • Компактна сапунерка с капаче тип Бъбрек
  Омръзнало ли Ви е винаги да използвате мек и почти стопен сапун, оставящ следи където го поставите ? Със симпатичната сапунерка тип "Бъбрек" ще поправите това неудобство. Разполаща с капаче, сапунерката ще запази сапуна от ненужна влага и пръски и така той ще остане използваем по-дълго време. В ..
  Омръзнало ли Ви е винаги да използвате мек и почти стопен сапун, оставящ следи където го поставите ? С...
  1,60 лв.