За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Душ слушалка с подвижна глава и регулиране на водната струя
   Мултифункционална душ слушалка с ергономичен и модерен дизайн. Практично решение за Вашата баня, с което къпането ще се превърне в истинско удоволствие. С нея пестите вода и си осигурявате комфорт по време на къпане. Душ слушалката е изработена с мисъл за ползвателя! Тя осигурява мощна стру..
   Мултифункционална душ слушалка с ергономичен и модерен дизайн. Практично решение за Вашата баня, с ...
  12,00 лв.
 • Поставка за четки за зъби с 4 чашки и диспенсър за паста
   Иновативен органайзер за баня 5в1, който комбинира в себе си: Поставка за 5 броя четки за зъби; Двоен диспенсър за паста за зъби; Магнитни отделения за поставяне на чашки; 4 броя чашки с магнитен захват; Отделение за тоалетни принадлежности; Органайзера за баня е изключителн..
   Иновативен органайзер за баня 5в1, който комбинира в себе си: Поставка за 5 броя четки за зъб...
  26,90 лв.36,90 лв.
 • Светещ накрайник за чешма
    Осветявайте водата ефектно с новия LED светещ накрайник за чешма. С него струята за вода ще се оцвети атрактивно в желания от вас цвят. И не само това... той ще Ви спести до 30% вода, благодарение на специална цедка. Това е иновативен и полезен продукт, с който пускането на вода и миенет..
    Осветявайте водата ефектно с новия LED светещ накрайник за чешма. С него струята за вода ще се оцв...
  9,90 лв.
 • Иновативен органайзер с поставки, чаши и диспенсър за паста
  Страхотен органайзер за баня с множество отделения и поставки за съхранение на тоалетни принадлежности. С него банята винаги ще бъде подредена и чиста особено около мивката. Притежава модерна визия и множество функции. Органайзерът ще побере в себе си всички тоалетни принадлежности..
  Страхотен органайзер за баня с множество отделения и поставки за съхранение на тоалетни принадлежнос...
  39,90 лв.56,90 лв.
 • Изолационна лента за уплътнение на фуги
   Лесен начин за уплътнение и изолация на фуги! Водоустойчива уплътнителна лента, която предпазва ъглите и фугите от замърсяване и наслоена мръсотия. Тя пасва точно там, където се наслоява най-много мръсотия и където най-трудно се почиства. Изолира фугите и ъглите от задържане на вода и пр..
   Лесен начин за уплътнение и изолация на фуги! Водоустойчива уплътнителна лента, която предпазва ...
  10,39 лв.
 • Поставка за баня 5 в 1 - органайзер за тоалетни принадлежности
   Страхотен органайзер за баня с 5 различни отделения за лесно подреждане на Вашите тоалетни аксесоари и поддържането им в прилежен вид. Поставката е подходящ за: четка и паста за зъби, самобръсначки, лусиони, гребен, ножица и други най-различни принадлежности за баня.  Изработена в с..
   Страхотен органайзер за баня с 5 различни отделения за лесно подреждане на Вашите тоалетни аксесоар...
  10,39 лв.