За Банята и тоалетната

Иновативни решения за Вашата баня и тоалетна. Разнообразие от диспенсъри, закачалки, душ системи, органайзер и още практични аксесоари за баня и тоалетна.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сушилник за стена с вакуумен захват
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да използвате монтажни инструменти. Бързо, лесно и  сигурно го фиксирате за стената посредством здрав вакумен захват. Неговата сигурност се гарантира от силни вакуумни вендузи, които осигуряват ..
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да и...
  23,90 лв.
 • Хидромасажираща душ слушалка с 8 режима
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутрешен или релаксиращ душ преди лягане с хидромасажиращата слушалка с цели 8 режима на работа. Хидромасажите имат много благоприятен ефект върху човешкия организъм - стимулира се циркулацията на ..
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутре...
  13,80 лв.
 • Висок смесител за кухненска чешма с монтаж за плот
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дълъг живот на експлоатаця - защитен от корозия! Батерията за кухненски плод е висока и лесно подвижна. Смесителя е изключително удобен за използване. Притежава аератор Perlator, който ..
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дъл...
  44,90 лв.66,70 лв.
 • Висококачествен смесител за кухненска чешма
  Висок смесител за кухня - подходящ за монтиране на плот. Висококачествена изработка от месинг с много дълъг живот на експлоатиране. Защитен от корозия! Смесителя за кухненски плод в висок и лесно подвижен. Изключително удобен за използване. Притежава аератор Perlator, който спестява вода и задърж..
  Висок смесител за кухня - подходящ за монтиране на плот. Висококачествена изработка от месинг с много дъл...
  45,00 лв.68,90 лв.
 • Смесителна батерия за стена на чешма с един кран
   Батерия тип смесител за чешма с монтаж за стена. Смесителят притежава един кран и удължен чучур. Подходящ за монтаж в баня или кухня.  Притежава 35мм керамичен затваряш механизъм и хромирано покритие. Благодарение на спесиалния аератор Perlator, пестите до 20% вода. За разлика ..
   Батерия тип смесител за чешма с монтаж за стена. Смесителят притежава един кран и удължен чучу...
  28,90 лв.36,00 лв.
 • Поставка за мивка тип органайзер с дозатор за сапун
  Подредете около мивката в банята или кухнята с новия органайзер 2в1. Практично решение за Вашето ежедневие. С органайзера ще поддържате чистотата край мивката. Независимо дали го използвате в банята, тоалетната или в кухнята - той ще Ви бъде винаги под ръка! Създаден с мисъл за ползвателя! Уд..
  Подредете около мивката в банята или кухнята с новия органайзер 2в1. Практично решение за Вашето ежедневи...
  9,90 лв.12,00 лв.