За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светещ душ панел - LED пита 22 х 22 см
  Стилен LED душ с кръгла форма и светлинни ефекти. Душът атрактивно осветява водната струя в три различни цвята спрямо температурата на водата. До 34 градуса - синя светлина; От 35 - 42 градуса - зелена светлина; Над 42 градуса - Червена светлина; Лесно се монтир..
  Стилен LED душ с кръгла форма и светлинни ефекти. Душът атрактивно осветява водната струя в три разл...
  28,90 лв.
 • Проточен нагревател за чешма - HiTECH дигитален смесител до 60°С за бързо и лесно затопляне на вода
  Мощен проточен смесител-нагревател за чешма. Страхотен уред благодарение на който имаш топла вода във всеки момент, непрекъстанто - икономично, стилно и удобно. Бойлер и централно отопление стават излишни! Интелигентно и практично решение, с което пестите пари, енергия и ценна вода. С проточни..
  Мощен проточен смесител-нагревател за чешма. Страхотен уред благодарение на който имаш топла вода във все...
  56,80 лв.73,90 лв.
 • Комплект за баня от 3 части - Дозатор, сапунерка и поставка за четки
  Красив комплект за баня съдържащ 3 части: Органайзер поставка за четки и паста Сапунерка Дозатор за течен сапун Висококачествена изработка от антибактериален плътен пластмасов материал. Цвят: Бял или Черен     ..
  Красив комплект за баня съдържащ 3 части: Органайзер поставка за четки и паста Сапунерка Дозато...
  9,90 лв.
 • Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби
  Магически органайзер за миене на зъби "Докосни, почисти и се наслади". Подредете всички четки за зъби без риск от докосване и замърсяване с този чудесен органайзер за миене на зъби. Той се състои от комплект 2в1 поставка за четки за зъби и диспенсър за паста. Диспенсърът ще Ви осигури хигие..
  Магически органайзер за миене на зъби "Докосни, почисти и се наслади". Подредете всички четки за зъби...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Светеща душ система за баня
  Стилна и голяма душ пита осветяваща водата в различни 7 цвята спрямо нейната температура. С нея къпането се превръща в светлинно шоу и забавно приключения за Вашите деца. Температурен сензор засича градусите на водата и автоматично сменя цветовете, в които я осветява; Светли..
  Стилна и голяма душ пита осветяваща водата в различни 7 цвята спрямо нейната температура. С нея к...
  27,90 лв.
 • Стилен светещ душ
  Хромирана приставка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете къпането в истинско приключение за Вашите малчугани и удоволствие за Вас. Температурен сензор засича, когато водата е студена - свети в синьо. До 35°C свети в зелено. До 42°C светлината с..
  Хромирана приставка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете к...
  18,90 лв.