За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Керамичен комплект за баня от 4 части с морски мотиви
  Чаровен комплект за подредена баня съставен от 4 части: Дозатор за течен сапун; Чашка държач за четки и паста за зъби; Чинийка за сапун; Допълнителен съд - чашка за принадлежности;   Характеристики: Материал: керамика; Цвят: Бяла основа с моркси мотиви - разлини д..
  Чаровен комплект за подредена баня съставен от 4 части: Дозатор за течен сапун; Чашка държач за ч...
  17,60 лв.
 • Смесител за вграждане в стена - проточен нагревател 3000W за бързо и лесно затопляне на вода
  Мощен нагревател за чешма, който се монтира дитектно за стената. Страхотен уред, благодарение на който имате топла вода във всеки един момента само за 3 до 5 секунди. Пестите време, ток и пари! Бързо, лесно и практично! Вече не се нуждаете от бойлери и централно отопление! Представяме Ви интелиге..
  Мощен нагревател за чешма, който се монтира дитектно за стената. Страхотен уред, благодарение на който им...
  53,30 лв.63,60 лв.
 • Сушилник за чиста мивка 3 в 1 тип поставка органайзер
  Чудесен аксесоар поддържащ най-съвременния вид на кухнята. Този органайзер ще пасне чудесно, там където най-много се нуждаете от него - в мивката или банята.  Модерният му дизайн позволява съхранение на Вашето измиващо оборудване и оттичане на водата и сапуна. В него може да поставите: пре..
  Чудесен аксесоар поддържащ най-съвременния вид на кухнята. Този органайзер ще пасне чудесно, там където н...
  9,90 лв.
 • Електрическа четка с три приставка за перфектно изчистени зъби
  Грижата за устата е много важна, но често пренебрегвана. Погрижете се сега с електрическа четка 3 в 1 за перфектно изчистени зъби и здрави венци. Комплекта електрическа четка за зъби идва с правоъгълна, триъгълна и кръгла четка за глава. Четките са изработени от многобройни изключително..
  Грижата за устата е много важна, но често пренебрегвана. Погрижете се сега с електрическа четка...
  8,30 лв.
 • Лампа за стена с LED диоди и контрол на светлината
  LED нощна лампа за поставяне на стена или вертикална плоскост. Притежава мощна LED светлина, която може да се регулира от въртелив ключ. Изключително удобна за гаражи, входове или за моменти, когато токът спре. Може да се използва като нощна или работна лампа.   Начин на захващане - ле..
  LED нощна лампа за поставяне на стена или вертикална плоскост. Притежава мощна LED светлина, която може д...
  9,90 лв.
 • Маркер за коригиране и обновяване на фуги
  Освежете и обновете Вашите плочки разумно и икономично. Просто боядисайте старите фуги, за да им придадете нов и свеж вид! Представаме ви водоустойчив коректор за фуги: Премахва нежеланите замърсявания; Изсъхва бързо; Трайна формула; Водоустойчивост; ..
  Освежете и обновете Вашите плочки разумно и икономично. Просто боядисайте старите фуги, за да им придадет...
  6,36 лв.