За Банята и тоалетната

Иновативни решения за Вашата баня и тоалетна. Разнообразие от диспенсъри, закачалки, душ системи, органайзер и още практични аксесоари за баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Помощна вакумна дръжка за баня
  Осигурете си сигурност в мокрите и хлъзгави помещения на дома си с вакумната дръжка за баня. Здраво закрепваща се дори и към най-гладките плочки, с нея винаги ще има за какво да се хванете без да се тревожите от подхлъзвания и инциденти. Изключително лесна за използване - не са Ви нужни никакв..
  Осигурете си сигурност в мокрите и хлъзгави помещения на дома си с вакумната дръжка за баня. Здраво за...
  9,90 лв.
 • Компактна сапунерка с капаче тип Бъбрек
  Омръзнало ли Ви е винаги да използвате мек и почти стопен сапун, оставящ следи където го поставите ? Със симпатичната сапунерка тип "Бъбрек" ще поправите това неудобство. Разполаща с капаче, сапунерката ще запази сапуна от ненужна влага и пръски и така той ще остане използваем по-дълго време. В ..
  Омръзнало ли Ви е винаги да използвате мек и почти стопен сапун, оставящ следи където го поставите ? С...
  1,60 лв.
 • Компактна закачалка за врата и чекмедже
  Удобна закачалка с 5 отделни пръчки, за моментално поставяне и преместване върху врата или чекмедже. Закачалката се захваща плътно чрез 2 Г-образни пластини, които застават между двата ръба на вратата или шкафчето и така задържат окачените върху нея неща стабилно. Перфектно решение за бързо добавя..
  Удобна закачалка с 5 отделни пръчки, за моментално поставяне и преместване върху врата или чекмедже. Зак...
  3,90 лв.
 • Висящо ъглово шкафче за баня
   Подредете банята и организирайте тоалетните принадлежности с практичен аксесоар за баня. Ъгловата етажерка пасва перфектно на всяка баня. Побира много, но не заема излишно пространство. Висящото ъглово шкафче е предназначено за съхранение на всички шампоани, четки, гъби и всички останали еж..
   Подредете банята и организирайте тоалетните принадлежности с практичен аксесоар за баня. Ъгловата е...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Пречистващ филтър за чешма с магнит
  Използвайте силата на магнетизма в своя дом за пречистена и здравословна питейна вода ! С негова помощ ще спестите от сметки за вода и от разход за минерална вода! Филтъра за чешма разполага с две нива на филтрация в комбинация с магнитни камъни и турмалинови гранули. Магнитния филтъ..
  Използвайте силата на магнетизма в своя дом за пречистена и здравословна питейна вода ! С негов...
  4,50 лв.6,60 лв.
 • Здраво закрепващи се закачалки - комплект 4бр.
  Превърнете всяка стена в допълнително място за закачане на дрехи, хавлии, торби и други принадлежности. С тези закачалки няма да се налага да пробивате дупки в стените и да завивате винтове. Изработени са от неръждаема стомана и са изключително лесни за закрепяне - разполагат със здрави лепенки за..
  Превърнете всяка стена в допълнително място за закачане на дрехи, хавлии, торби и други принадлежности. ...
  3,90 лв.