За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Силиконов предпазител за мивка и канал
   Омръзнао Ви е от запушени канали и натрупани косми и мръсотия около сифона?  Забравете за усилията и нервите, които хабите докато се опитвате за пореден път да отпушите своята мивка или баня след къпане или измиване на чиниите. На помощ идва силиконовият предпазител за сифон и канал. ..
   Омръзнао Ви е от запушени канали и натрупани косми и мръсотия около сифона?  Забравете за у...
  2,50 лв.
 • Вакумна поставка за душ слушалка
   Държач за душ слушалка с вакумен захват. Той е универсален - подходящ за всеки вид душ слушалки. Захваща се бързо, лесно и здраво БЕЗ риск от падане, БЕЗ нужда от дупчене. Стойката за душ притежава вакумна вендуза, която се захваща сигурно за плочките на банята. Има въртящ се..
   Държач за душ слушалка с вакумен захват. Той е универсален - подходящ за всеки вид душ сл...
  5,35 лв.
 • Удобна закачалка за баня - органайзер за хавлии
   Практична поставка за баня тип сгъваема закачалка. Изключително удобна на нея може да поставяте своите хавлии, дрехи и тоалетни принадлежности. Закачалката разполага с две нива: Горно ниво - състои от 4 метални тръби, всяко от които с дължина 37 см. На тях може да се поставя..
   Практична поставка за баня тип сгъваема закачалка. Изключително удобна на нея може да поставят...
  28,90 лв.
 • Душ слушалка с подвижна глава и регулиране на водната струя
   Мултифункционална душ слушалка с ергономичен и модерен дизайн. Практично решение за Вашата баня, с което къпането ще се превърне в истинско удоволствие. С нея пестите вода и си осигурявате комфорт по време на къпане. Душ слушалката е изработена с мисъл за ползвателя! Тя осигурява мощна стру..
   Мултифункционална душ слушалка с ергономичен и модерен дизайн. Практично решение за Вашата баня, с ...
  9,90 лв.12,00 лв.
 • Поставка за четки за зъби с 4 чашки и диспенсър за паста
   Иновативен органайзер за баня 5в1, който комбинира в себе си: Поставка за 4 броя четки за зъби; Двоен диспенсър за паста за зъби; Магнитни отделения за поставяне на чашки; 3 броя чашки с магнитен захват; Отделение за тоалетни принадлежности; Органайзера за баня е изключ..
   Иновативен органайзер за баня 5в1, който комбинира в себе си: Поставка за 4 броя четки з...
  26,90 лв.36,90 лв.
 • Светещ накрайник за чешма
    Осветявайте водата ефектно с новия LED светещ накрайник за чешма. С него струята за вода ще се оцвети атрактивно в желания от вас цвят. И не само това... той ще Ви спести до 30% вода, благодарение на специална цедка. Това е иновативен и полезен продукт, с който пускането на вода и миенет..
    Осветявайте водата ефектно с новия LED светещ накрайник за чешма. С него струята за вода ще се оцв...
  7,97 лв.9,90 лв.