За Банята и тоалетната

Иновативни решения за Вашата баня и тоалетна. Разнообразие от диспенсъри, закачалки, душ системи, органайзер и още практични аксесоари за баня и тоалетна.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Памучен кош за дрехи и играчки
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към всяка стая, не само за детската - може да се постави в хола, спалнята или банята. Когато е празен и не се нуждаете от него можете просто да го сгънете и приберете - той не заема почти никакво място..
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към вся...
  13,90 лв.
 • Антивибрационна подложка за пералня
   Обезопасете пералнята и се насладете на много по-тихата й работа.  Забравете за досадния шум, клатене и друсане, сякаш пералнята ще се преобърне всеки момент!  Забравете за досадните забележки на съседите!  Забравете за страха в очите на Вашите деца, когато пералн..
   Обезопасете пералнята и се насладете на много по-тихата й работа.  Забравете за дос...
  25,30 лв.29,90 лв.
 • Пречистваща душ слушалка със светлинен ефект
  Преоткрийте релакса от сутрешния или вечерния душ придружен с приятна светлина и чиста вода ! Използвайки тази душ слушалка ще се възползвате от множество благоприятни ефекти върху кожата посредством минералния филтър за водатца. Душ слушалката ще се погрижи и за другите Ви сетива - с ефектнат..
  Преоткрийте релакса от сутрешния или вечерния душ придружен с приятна светлина и чиста вода ! Използва...
  19,90 лв.25,90 лв.
 • Сушилник за стена с вакуумен захват
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да използвате монтажни инструменти. Бързо, лесно и  сигурно го фиксирате за стената посредством здрав вакумен захват. Неговата сигурност се гарантира от силни вакуумни вендузи, които осигуряват ..
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да и...
  23,90 лв.
 • Хидромасажираща душ слушалка с 8 режима
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутрешен или релаксиращ душ преди лягане с хидромасажиращата слушалка с цели 8 режима на работа. Хидромасажите имат много благоприятен ефект върху човешкия организъм - стимулира се циркулацията на ..
   Използвайте силата на водата и нейните масажиращи свойства всеки път щом си взимате освежаващ сутре...
  9,90 лв.13,80 лв.
 • Висок смесител за кухненска чешма с монтаж за плот
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дълъг живот на експлоатаця - защитен от корозия! Батерията за кухненски плод е висока и лесно подвижна. Смесителя е изключително удобен за използване. Притежава аератор Perlator, който ..
  Смесител за чешма - подходящ за монтиране на плот.  Висококачествена изработка от месинг с много дъл...
  44,90 лв.66,70 лв.