Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична аларма за врати и прозорци - 4 броя
  Защитете Вашия дом, мазе, таван, вила, офис, магазин с безжична аларма за врати и прозорци. Лесна за монтиране - чрез залепване на врати и прозорци без нужда от допълнителни инструменти. Алармата се състои от две части: магнит и сензор. Поставят се успоредно на врата или прозорец и засичат про..
  Защитете Вашия дом, мазе, таван, вила, офис, магазин с безжична аларма за врати и прозорци. Лесна за м...
  13,30 лв.
 • Комар лампа против насекоми
   Страхотен уред, който ще Ви предпази от насекоми и неприятни ухапвания. Именно насекомите ще бъдат ухапани, ако се допрат до лампата. Изключително подходяща за ползване както на закрито с обхват до 35кв.метра, така и на открито - за къмпинг или лятна градина.  Ефективно ограничава набе..
   Страхотен уред, който ще Ви предпази от насекоми и неприятни ухапвания. Именно насекомите ще бъдат ...
  36,90 лв.
 • Електромагнитен уред против хлебарки
  Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хлебарки, мишки, комари, и други насекоми, които не само че са неприятни, но и са приносители на множество болести, които могат да бъдат опасни за човека. И вероятно вече сте опитвали всичко, което..
  Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хл...
  27,90 лв.
 • Мрежа против комари за бебешка количка
  Мрежа тип воал, която ефективно ще предпази Вашето дете от насекоми. Само я поставете върху количката. Тя ще пропуска слънчевата светлина и свежия въздух, но не и насекомите. Спецификации: Лесна за прикрепяне към всяка детска количка; Влагоустойчива, дищаща антибактериална матер..
  Мрежа тип воал, която ефективно ще предпази Вашето дете от насекоми. Само я поставете върху количката.&nb...
  6,60 лв.
 • Машинка за контакт против комари за лек и спокоен сън
  "KillTox" e машинка, която ефеткивно прогонва от дома Ви комари, молци и всякакви летщи насекоми. Само включете устройството в контакта и се насладете на спокоен сън. Кажете край на досадния шум и охапвания от мухи и комари! Машинката работи както с таблетки, така и флаконче с те..
  "KillTox" e машинка, която ефеткивно прогонва от дома Ви комари, молци и всякакви летщи насеком...
  3,90 лв.
 • Спирала против комари и летящи насекоми LuLu
  "LuLu" е един ефикасен начин да прогоните комарите и летящите насекоми. Просто запалете спиралата в нейният край и я поставете на ниско, като горящия край трябва да се издигаа във възгуха. Така си осигурявате моментална и сигурна защита от различни насекоми, като ги прогонва и не им п..
  "LuLu" е един ефикасен начин да прогоните комарите и летящите насекоми. Просто запалете спиралата в ...
  5,30 лв.