Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Лампа против комари и насекоми с 3 режима - ултравиолетова крушка с реотани
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за всеки дом, с цел предпазване от комари, мухи и други летящи вредители. Крушката излъчва приятна, ненатрапчива UV светлина, която привлича комарите към своите реотани..
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за ...
  11,90 лв.
 • Капан за мухи, оси и летящи насекоми
   Ето как да се отвървете от досадните мухи и оси! Този капан за оси и мухи е един безопасен и ефикасен начин да отстраните осите досадните летящи насекоми от своята дом, градина или, когато сте на открито. Подходящ е за многократна употреба на открито и закрито, а компактният му размер го ..
   Ето как да се отвървете от досадните мухи и оси! Този капан за оси и мухи е един безопасен и ефикас...
  6,36 лв.
 • Печка за насекоми 19W с два ултравиолетови реотана против комари
  Ефикасно решение срещу борбата с насекоми и най-вече с досадните комари!  Електрически уред против насекоми с UV светлина.Практичен, екологичен и икономичен начин да се справите с летящите вредители и дразнители. Осигурете си спокойни дни и нощи във вашия дом, без постоянното жужене на кома..
  Ефикасно решение срещу борбата с насекоми и най-вече с досадните комари!  Електрически уред против ...
  36,60 лв.
 • Капан за хлебарки
  Ефикасен начин за борба с хлебарките! Автоматичен и екологичен капан за хлебарки с поставяне на примамка. С този капан гарантирано ще уловите всички хлебарки във Вашия дом. Просто поставяте малко храна и хлебарките влизат без да могат да излязат, благодарение на механизмът на вратичките на капа..
  Ефикасен начин за борба с хлебарките! Автоматичен и екологичен капан за хлебарки с поставяне на примамка....
  7,37 лв.13,90 лв.
 • Етерични гривни против комари - комплект 2 броя
  Нестандартен, но ефикасен и естествен начин за се защитите от досадните комари. Осигурете си качествена и трайна ежедневна защита БЕЗ пръскане и неприятни миризми. Силиконови гривни против комари, които ще Ви предпазят от неприятни ухапвания. Независимо дали сте в дома, офиса ..
  Нестандартен, но ефикасен и естествен начин за се защитите от досадните комари. Осигурете си качеств...
  7,37 лв.9,90 лв.
 • Спрей за тяло против комари
  Спрей против комари - репелент за тяло. Осигурете си спокойствие и защита от досадните комари по всяко време. Просто напръскайте краката и ръцете си и повече няма да бъдете нахапани и целите в пъпки. Спрея е абсолютно безвреден и безопасен за околните и децата. Осигурява качествена защита от кома..
  Спрей против комари - репелент за тяло. Осигурете си спокойствие и защита от досадните комари по всяко вр...
  4,90 лв.