Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гел отрова за хлебарки
  Отървете се от гнусните хлебарки бързо и лесно с помощта на ефикасна отрова в спринцовка. Тази инжекция ще приспи досадните вредители! Просто поставете примамката в ъглите и зоната на обитаване. Тя е идеална за използване както във Вашия дом, така и за открити пространства. Опаковката и е под фор..
  Отървете се от гнусните хлебарки бързо и лесно с помощта на ефикасна отрова в спринцовка. Тази инжекция щ...
  10,30 лв.
 • Спирала за комари, която не дими
  Практична спирала, гонеща комари и други досадни насекоми без дим. Тайната се крие в неуловимото ухание за хората - то дразни насекомите и те се стремят да избягват спиралата. Употребата и е много лесна - поставяте я на стойката и запалвате външния и край. Оставяте пламъка да тлее. Спиралата е..
  Практична спирала, гонеща комари и други досадни насекоми без дим. Тайната се крие в неуловимото ухани...
  4,50 лв.
 • Капан за комари тип UV лампа с фотокатализа
  Отървете се от досадните комари и спете спокойно на отворена врата като се доверите на UV лампата тип капан за насекоми. Създадена с мисъл за Вашия комфорт тя е компактна, безшумна и ефективна. Лампата привлича комарите чрез ултравиолетовата си светлина и ги хваща във въздушен капан, от ко..
  Отървете се от досадните комари и спете спокойно на отворена врата като се доверите на UV лампата тип кап...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Най-голямата магнитна мрежа за врати - 235х180см.
  Магнитна мрежа против насекоми - незаменим аксесоар за дома Ви когато времето започне да се стопля. С покачването на температурите се появяват и неприятните комари и други летящи дразнители. Веднъж влезли в дома Ви е много трудно и досадно да ги премахнете. За да спрете влизането им у дома на ..
  Магнитна мрежа против насекоми - незаменим аксесоар за дома Ви когато времето започне да се стопля. С ...
  17,90 лв.
 • Голяма магнитна мрежа 220 х 150см.
  Защитете дома от досадните насекоми в топлите дни и проветрявайте БЕЗ риск от нахлуване на летящи субекти. С голямата магнитна мрежа ще се насладите на отворена врата и свеж въздух БЕЗ да Ви тревожат комари, мухи и други обезпокоителни летящи животни. Мрежата е създадена с 18 магни..
  Защитете дома от досадните насекоми в топлите дни и проветрявайте БЕЗ риск от нахлуване на летящи субекти...
  15,90 лв.
 • Магнитна мрежа за врати 220 х 100см.
  Предпазете дома си от досадните летящи буболечки и комари и се насладете на релакс БЕЗ летяща досада. Самозатварящата се мрежа е предназначена за поставяне върху рамка на врата и е с размери 220х100см. Тя едновременно ще позволи на свежия въздух да премине през нея и ще спре насекомите да направ..
  Предпазете дома си от досадните летящи буболечки и комари и се насладете на релакс БЕЗ летяща досада. ...
  15,35 лв.