Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Соларен уред за прогонване на животни от двор и градина
   Прогонете нежеланите животни от своята градина и двор с новия соларен ултразвуков уред с фотоклетка. Той ще отблъсне животните като: котки, кучета, птици, лисици, мечки, елени, гризачи и влечуги. Уреда за вредители е създаден с ултразвукова технология от ново поколения, която реф..
   Прогонете нежеланите животни от своята градина и двор с новия соларен ултразвуков уред с фотоклетка...
  29,90 лв.47,90 лв.
 • Машинка за контакт против комари и насекоми
   Изгонете досадните комари и мухи от Вашия дом! Забравете за досадните ухапвания от комари, дупките по дрехи от молци, паяжини и гнусни хлебарки. С новия ултразвуков уред против насекоми ще си осигурите спокойни мигове БЕЗ нежелите посетители вкъщи. Единственото, което трябва да направите е ..
   Изгонете досадните комари и мухи от Вашия дом! Забравете за досадните ухапвания от комари, дупките ...
  19,90 лв.29,90 лв.
 • Плашило петел за прогонване на птици
  Градински ветропоказател за прогонване на птици. Изработен в атрактивна форма на петел с въртяща се опашка. Притежава шест перки, които се задвижват от вятъра.  Поставете го на високо и видно място и може да сте сигурни, че досадните птици ще се уплашат от заплашителния му вид. По то..
  Градински ветропоказател за прогонване на птици. Изработен в атрактивна форма на петел с въртяща се опашк...
  9,90 лв.
 • Соларна система за прогонване на градински вредители
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова соларна система против вредители. Тя ще прогони всички животни в живеещи в почвата. Мишки, къртици, попови прасета, катерици и дори змии вече няма да унищожават градината и посевите, които така ..
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова сола...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Електрически уред за прогонване на вредители
  Иновативно средство против вредители - Pest Reject Pro. Ефикасно прогонва мишки, хлебарки, комари, мухи и друг вид гризачи и насекоми. За разлика от други подобни устройства, Pest Reject Pro използва нов метод с комбинирана технология за прогонване на насекоми и гризачи. Просто включвате в кон..
  Иновативно средство против вредители - Pest Reject Pro. Ефикасно прогонва мишки, хлебарки, комари, мухи и...
  23,90 лв.38,80 лв.
 • Капан за мухи - електрически уред улавящ насекоми
   Ефикасен начин да се справите с мухите! Уред против мухи, който улавя досадните насекоми в капан. Представлява кръгъл контейнер с горна част разделена на 5 зони. Във всяка зона има отделение, в което се поставя примамка (специален прах или сладък сироп). Тя ще примами мухите да ка..
   Ефикасен начин да се справите с мухите! Уред против мухи, който улавя досадните насекоми в кап...
  28,90 лв.