Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа палка против насекоми - мухобойка
   Електрическа палка против насекоми - мухобойка. Тормозени сте от мухи, комари и други летящи вредители, без прекъсване? Навитите вестници и нормални мухобойки не могат да гарантират решение от първия удар, а и доста често оставят неприятни петна. Имаме перфектното решението за Вас ! С та..
   Електрическа палка против насекоми - мухобойка. Тормозени сте от мухи, комари и други летящи вредит...
  9,79 лв.
 • Магнитна мрежа за прозорец 120 х 120см против насекоми
  Самозатварящ се комарник тип мрежа с магнити за прозорец. Осигурява качествена защита от комари, мухи и други насекоми. Вече може спокойно да отворите прозорец без да се тревожите от летящи досадни насекоми. Нека чистия въздух влезне във Вашия дом.  Насладете се на прохладни летни дн..
  Самозатварящ се комарник тип мрежа с магнити за прозорец. Осигурява качествена защита от комари, мух...
  12,00 лв.
 • Ултразвуков уред против домашни вредители
  Кажете край на досадните насекоми и, мишки и борбата с отрови и токсични препарати! Pest Reject прогонва ефикасно мишки, хлебарки, паяци, мухи и комари!  Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляв..
  Кажете край на досадните насекоми и, мишки и борбата с отрови и токсични препарати! Pest Reject...
  13,90 лв.19,90 лв.
 • Комарник тип мрежа за прозорец
  Мрежа против насекоми - комарник за прозорец, който ще Ви предпази от досадните комари и мухи. Едно практично допълнение, необходимо на всяко домакинство през пролетния и летния сезон. Перфектната бариера срещу мухи, комари и други летящи дразнители. Изработена от висококачествен здрав материал с..
  Мрежа против насекоми - комарник за прозорец, който ще Ви предпази от досадните комари и мухи. Едно практ...
  7,37 лв.
 • Лампа против комари с UV светлина и акумулаторна батерия
  Решете проблема с ухапванията от комари. Използвайте тази нощна къмпинг лампа против комари. Тайната на ефикасното й действие се крие в ултравиолетовата светлина, която привлича комарите, а благодарение на вградената вентилационна система, ги засмуква в контейнер, където се умаря..
  Решете проблема с ухапванията от комари. Използвайте тази нощна къмпинг лампа против комари. Тайната на е...
  23,30 лв.
 • Уред против мишки и насекоми
  Избавете дома си от досадните хлебарки, мишки и други вредители с иновативния уред RIDDEX PLUS! Ефективността на уреда се крие в променящата се вълнообразно честота на излъчвания сигнал, който атакува нервната система на домашните вредители. Излъчваният мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива..
  Избавете дома си от досадните хлебарки, мишки и други вредители с иновативния уред RIDDEX PLUS! Ефекти...
  13,90 лв.19,80 лв.