Домашни вредители

Домашните вредители ще изчезна благодарение на нашите модерни и практични предложения. Капани за мишки, обезвредители и всякакви джаджи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Соларна система за прогонване на градински вредители
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова соларна система против вредители. Тя ще прогони всички животни в живеещи в почвата. Мишки, къртици, попови прасета, катерици и дори змии вече няма да унищожават градината и посевите, които така ..
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова сола...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Електрически уред за прогонване на вредители
  Иновативно средство против вредители - Pest Reject Pro. Ефикасно прогонва мишки, хлебарки, комари, мухи и друг вид гризачи и насекоми. За разлика от други подобни устройства, Pest Reject Pro използва нов метод с комбинирана технология за прогонване на насекоми и гризачи. Просто включвате в кон..
  Иновативно средство против вредители - Pest Reject Pro. Ефикасно прогонва мишки, хлебарки, комари, мухи и...
  25,90 лв.38,80 лв.
 • Капан за мухи - електрически уред улавящ насекоми
   Ефикасен начин да се справите с мухите! Уред против мухи, който улавя досадните насекоми в капан. Представлява кръгъл контейнер с горна част разделена на 5 зони. Във всяка зона има отделение, в което се поставя примамка (специален прах или сладък сироп). Тя ще примами мухите да ка..
   Ефикасен начин да се справите с мухите! Уред против мухи, който улавя досадните насекоми в кап...
  27,90 лв.
 • Лампа против комари и насекоми с 3 режима - ултравиолетова крушка с реотани
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за всеки дом, с цел предпазване от комари, мухи и други летящи вредители. Крушката излъчва приятна, ненатрапчива UV светлина, която привлича комарите към своите реотани..
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за ...
  11,90 лв.
 • Капан за мухи, оси и летящи насекоми
   Ето как да се отвървете от досадните мухи и оси! Този капан за оси и мухи е един безопасен и ефикасен начин да отстраните осите досадните летящи насекоми от своята дом, градина или, когато сте на открито. Подходящ е за многократна употреба на открито и закрито, а компактният му размер го ..
   Ето как да се отвървете от досадните мухи и оси! Този капан за оси и мухи е един безопасен и ефикас...
  6,36 лв.
 • Печка за насекоми 19W с два ултравиолетови реотана против комари
  Ефикасно решение срещу борбата с насекоми и най-вече с досадните комари!  Електрически уред против насекоми с UV светлина.Практичен, екологичен и икономичен начин да се справите с летящите вредители и дразнители. Осигурете си спокойни дни и нощи във вашия дом, без постоянното жужене на кома..
  Ефикасно решение срещу борбата с насекоми и най-вече с досадните комари!  Електрически уред против ...
  36,60 лв.