Грижа за дрехите

 Съхранявайте дрехите и обувките си прилежно с нашите практични предложения. Разнообразие от органайзери, етажерки, закачалки и козметика за Вашите дрехи и обувки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Простор за окачане на таван в два размера
   Писнало ли ви е от разтегателни сушилници, които заемат много място във Вашия дом? Писнало ли Ви е да се пречкат увисналите въжета на простира и да внимавате да не ви изкарат очите? Има практично решение на този проблем! Спестете място с практичния простир за окачане на таван. Той е уд..
   Писнало ли ви е от разтегателни сушилници, които заемат много място във Вашия дом? Писнало ли Ви е ...
  39,00 лв.
 • Удобен стелаж за обувки на 5 нива
  Подредете обувките в коридора бързо и лесно с класически стелаж на 5 нива. Забравете за разхвърлените по земята обувки и тяхното ритане и запане! Това неудобство се разрешава с помощта на стелажа за обувки на цели 5 нива ! С него едновременно ще държите прибрани и подредени обувките си в&..
  Подредете обувките в коридора бързо и лесно с класически стелаж на 5 нива. Забравете за разхвърлените ...
  12,90 лв.
 • Калъф с цип за окачане на дрехи
  Перфектен начин да зашитите дрехите от замърсяване, прах, влага и вредители. Това е предпазения калъф с цип.   Домащните любимци, влагата и насекомите са най-голямия враг на Вашите дрехи. Неправилното им съхранение може да Ви коства унищожаване на любима Ваша дреха. Но позволявайте това..
  Перфектен начин да зашитите дрехите от замърсяване, прах, влага и вредители. Това е предпазения калъф с ц...
  9,50 лв.
 • Дълбок калъф за съхранение на дрехи
  Практично наместете дрехите от изминалия сезон в гардероба, под леглото или в раклата с помощта на дълбокия калъф за съхранение на дрехи. Дишащият полиестер ще спомогне след като извадите дрехите си да не ухаят на застояло, както и да не мухлясват. С размери 45х45х20см. калъфът е много подходящ з..
  Практично наместете дрехите от изминалия сезон в гардероба, под леглото или в раклата с помощта на дълбок...
  8,30 лв.
 • Разделител за чекмедже
  Подредете разхвърляните шкафове и чекмеджета в прилежно сортирани и прегледни с домашния разделител за чекмедже под формата на пчелна пита. Органайзера е създаден с интересната конструкция и дизайн, така че да можете лесно да подредите всеки чифт чорапи, вратовръзки, бельо и всичко ос..
  Подредете разхвърляните шкафове и чекмеджета в прилежно сортирани и прегледни с домашния разделител за че...
  9,90 лв.
 • Универсален органайзер за съхранение на дрехи и завивки
  Със смяната на сезоните настъпва и смяната на типовете дрехи и завивки,които използваме. Много често в гардеробите ни няма достатъчно място да държим всичко и се налага да търсим алтернативни и практични решения. Ние открихме такова и Ви представяме универсалния органайзер за дома - с правилна..
  Със смяната на сезоните настъпва и смяната на типовете дрехи и завивки,които използваме. Много често в га...
  8,30 лв.