Грижа за дрехите

 Съхранявайте дрехите и обувките си прилежно с нашите практични предложения. Разнообразие от органайзери, етажерки, закачалки и козметика за Вашите дрехи и обувки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Практична кутия за съхранение и сгъваем дизайн
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно като ги поставите в дълбоката кутия с капак. Тя ще съхранява прилежно вашите дрехи, обувки и вещи. Кутията е с правоъгълна форма и размери 37 х 24 х 24см. Разполага с капак, който се отв..
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно ка...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Продълговат органайзер с 5 отделения за бельо
  Въведете ред в чекмеджета и подредете бельото си лесно с продълговатия органайзер с 5 отделения. В тях можете да подредите чифтове чорапи, бельо или друг тип аксесоари. Органайзерът е подходящ за поставяне в шкаф, чекмедже или на бюро. Може да се използва както у дома, така и в офиса. ..
  Въведете ред в чекмеджета и подредете бельото си лесно с продълговатия органайзер с 5 отделения. ...
  4,50 лв.
 • Висок стелаж за 15 чифта обувки обувки
  Удобен подвижен стелаж събиращ цели 15 чифта обувки - помощник, който ще Ви даде възможност да вкарате ред във Вашето антре. Висок цели 140 см. стелажът ще побере по-голямата част от обувките Ви и по този начин ще отвори място в чекмеджетата и шкафовете. Друго предимство на високия стелаж е негов..
  Удобен подвижен стелаж събиращ цели 15 чифта обувки - помощник, който ще Ви даде възможност да вкарате ре...
  18,38 лв.23,30 лв.
 • Практичен органайзер за гардероб с 5 отделения
  Подредете завивките, дрехите и всички останали принадлежности, които заемат твърде много място с помощта на органайзера за гардероб с 5 отделения. С широките и дълбоките си отделения, етажерката ще събере в себе си тежките зимни завивки, както и дрехите, които не носите в момента и по този начин ..
  Подредете завивките, дрехите и всички останали принадлежности, които заемат твърде много място с помощта ...
  9,90 лв.
 • Машинка за почистване на мъх от дрехи итекстил
   Почистете дрехите си бързо и лесно от нежелания мъх и власинки посредством тази практична машинка. С нея може да премахвате мъх, косми, власинки и топчета от дрехи, мебели или одеяла. Машинката за почистване на дрехи не само ще отстрани излишните мъхове, а ще освежи дома и гардероба ти. За ..
   Почистете дрехите си бързо и лесно от нежелания мъх и власинки посредством тази практична машинка. ...
  9,90 лв.
 • Простор за окачане на таван в два размера
   Писнало ли ви е от разтегателни сушилници, които заемат много място във Вашия дом? Писнало ли Ви е да се пречкат увисналите въжета на простира и да внимавате да не ви изкарат очите? Има практично решение на този проблем! Спестете място с практичния простир за окачане на таван. Той е уд..
   Писнало ли ви е от разтегателни сушилници, които заемат много място във Вашия дом? Писнало ли Ви е ...
  39,00 лв.