Грижа за дрехите

 Съхранявайте дрехите и обувките си прилежно с нашите практични предложения. Разнообразие от органайзери, етажерки, закачалки и козметика за Вашите дрехи и обувки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Топки за безупречно пране на сутиен в пералня
  Практична джаджа, с която ще се отървете от завързаното бельо при почистване в пералнята. Представляват 2 топки с различни размери, с отвори за свободното преминаване на водата, в които се поставят сутиени, чорапи, бельо и други дребни дрехи. Топките ефективно държат на едно място дребното бел..
  Практична джаджа, с която ще се отървете от завързаното бельо при почистване в пералнята. Представлява...
  5,90 лв.
 • Електрическа закачалка за бързо и лесно сушене на дрехи и обувки
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип електрическа закачалка. Често ли ви се случва много да искате да си облечете дадена дреха, но все още да е мокра и влажна или обувките да са все още влажни след дъждовен ден. Е вече имаме прак..
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип е...
  47,60 лв.
 • Памучен кош за дрехи и играчки
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към всяка стая, не само за детската - може да се постави в хола, спалнята или банята. Когато е празен и не се нуждаете от него можете просто да го сгънете и приберете - той не заема почти никакво място..
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към вся...
  13,90 лв.
 • Поставка за обувки тип органайзер за подредени обувки
  Спести място в гардероба или на стелажа за обувки благодарение на компактна двойна поставка за чифт обувки. С нея оптимизирате пространството си за обувки до 50%. Тя е изработена смисъл за ползвателя с много хитър дизайн. Просто и лесно. Обувките застават една срещу друга, подобно на една въ..
  Спести място в гардероба или на стелажа за обувки благодарение на компактна двойна поставка за чифт ...
  3,60 лв.4,50 лв.
 • Ютия с функция пара и спрей 1600W
  Бързозагряваща ютия с мощност 1600W и функции за спрей и пара. Подходяща е за гладене на дрехи, постелки, чаршафи и други типове текстил. Разполага с гладеща повърхност изработена от неръждаема стомана. Ютията позволява регулация на температурата посредством термостат на горния си панел. Уредъ..
  Бързозагряваща ютия с мощност 1600W и функции за спрей и пара. Подходяща е за гладене на дрехи, постел...
  28,00 лв.
 • Компактен разтегателен простор
  Разтегателен простор за дрехи, който може да се фиксира за стената и не заема никакво място когато не го използвате. Перфектен избор за малки тераси или дори за вътрешно простиране на дрехите в банята. Тайната на неговата практичност се крие в механизма му - чрез издърпване, Вие го приготвяте ..
  Разтегателен простор за дрехи, който може да се фиксира за стената и не заема никакво място когато не го ...
  15,90 лв.19,90 лв.