Грижа за дрехите

 Съхранявайте дрехите и обувките си прилежно с нашите практични предложения. Разнообразие от органайзери, етажерки, закачалки и козметика за Вашите дрехи и обувки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сушилник за стена с вакуумен захват
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да използвате монтажни инструменти. Бързо, лесно и  сигурно го фиксирате за стената посредством здрав вакумен захват. Неговата сигурност се гарантира от силни вакуумни вендузи, които осигуряват ..
  Удобен сгъваем сушилник, който можете да поставите на стената БЕЗ да пробивате дупки и БЕЗ да и...
  23,90 лв.
 • Практична кутия за съхранение и сгъваем дизайн
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно като ги поставите в дълбоката кутия с капак. Тя ще съхранява прилежно вашите дрехи, обувки и вещи. Кутията е с правоъгълна форма и размери 37 х 24 х 24см. Разполага с капак, който се отв..
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно ка...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Продълговат органайзер с 5 отделения за бельо
  Въведете ред в чекмеджета и подредете бельото си лесно с продълговатия органайзер с 5 отделения. В тях можете да подредите чифтове чорапи, бельо или друг тип аксесоари. Органайзерът е подходящ за поставяне в шкаф, чекмедже или на бюро. Може да се използва както у дома, така и в офиса. ..
  Въведете ред в чекмеджета и подредете бельото си лесно с продълговатия органайзер с 5 отделения. ...
  4,50 лв.
 • Висок стелаж за 15 чифта обувки обувки
  Удобен подвижен стелаж събиращ цели 15 чифта обувки - помощник, който ще Ви даде възможност да вкарате ред във Вашето антре. Висок цели 140 см. стелажът ще побере по-голямата част от обувките Ви и по този начин ще отвори място в чекмеджетата и шкафовете. Друго предимство на високия стелаж е негов..
  Удобен подвижен стелаж събиращ цели 15 чифта обувки - помощник, който ще Ви даде възможност да вкарате ре...
  18,38 лв.23,30 лв.
 • Практичен органайзер за гардероб с 5 отделения
  Подредете завивките, дрехите и всички останали принадлежности, които заемат твърде много място с помощта на органайзера за гардероб с 5 отделения. С широките и дълбоките си отделения, етажерката ще събере в себе си тежките зимни завивки, както и дрехите, които не носите в момента и по този начин ..
  Подредете завивките, дрехите и всички останали принадлежности, които заемат твърде много място с помощта ...
  9,90 лв.
 • Машинка за почистване на мъх от дрехи итекстил
   Почистете дрехите си бързо и лесно от нежелания мъх и власинки посредством тази практична машинка. С нея може да премахвате мъх, косми, власинки и топчета от дрехи, мебели или одеяла. Машинката за почистване на дрехи не само ще отстрани излишните мъхове, а ще освежи дома и гардероба ти. За ..
   Почистете дрехите си бързо и лесно от нежелания мъх и власинки посредством тази практична машинка. ...
  9,90 лв.