Грижа за дрехите

 Съхранявайте дрехите и обувките си прилежно с нашите практични предложения. Разнообразие от органайзери, етажерки, закачалки и козметика за Вашите дрехи и обувки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стелаж за обувки на 5 нива
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабилен. Изработен от закалена пластамса с метални елементи. Размери: 70 х 20 х 42 см; Цвят: Черен;   ..
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабиле...
  16,30 лв.19,90 лв.
 • Удобна закачалка 8в1 за подредени дрехи
  Многофункционална закачалка 8в1 за подредени дрехи. Изработена в практичен сгъваем дизайн. С нейна помощ пестите място в гардероба или на сушилника за дрехи. Комбинира в себе си 8 закачалки, което я прави изключително удобна за ежедневието. С тази закачалка носите едновременно до 8..
  Многофункционална закачалка 8в1 за подредени дрехи. Изработена в практичен сгъваем дизайн....
  13,60 лв.17,60 лв.
 • Чанта за съхранение на обувки тип огранайзер с 6 отделения
   Съхранявайте сезонните си обувки в компактен калъф 6в1. Органайзерът разполага с 6 разграничителни отделения, които ще поберат 6 различни вида обувки. Калъфът се сгъва на две и се закопчава с цип. Притежав и удобна дръжка за лесно пренасяне като чанта.  Тази чанта ще съхраняв..
   Съхранявайте сезонните си обувки в компактен калъф 6в1. Органайзерът разполага с 6 разгра...
  7,90 лв.12,00 лв.
 • Вакуумни пликове за съхранение на дрехи
   Подредете сезонните си дрехите прилежно без да заемат излишно място с вакуумни торби. Подходящи за съхранение на дрехи, завивки и други обемни текстили. С помощта на вакуумните торби ще освободите много пространство в гардероба си и ще ги запазите непокъ..
   Подредете сезонните си дрехите прилежно без да заемат излишно място с вакуумни торби...
  2,79 лв.
 • Органайзер с 16 отделения за подредено бельо и чорапи
   Кажете сбогом на разхвърлените чекмеджета и на хаоса в неподредените шкафове! С нашият нов органайзер вашите деликатни дрехи, бельо и чорапи ще бъдат винаги подредени. Вече няма да се притеснявате от губенето на чорапи и развалянето на чифтовете им. Сгъваем и удобен за съхранени..
   Кажете сбогом на разхвърлените чекмеджета и на хаоса в неподредените шкафове! С наши...
  9,79 лв.
 • Кош за дрехи и съхранение на детски играчки
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и прибран БЕЗ да заема излишно пространство. Размери: Размери: височина - 55см, диаметър - 35см. Цвят: Зелен, Жълт, Червен, Син, Оранжев (Изберете желания модел от падащото меню) &nb..
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и...
  11,90 лв.