Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кафеварка за еспресо в италински стил
    Поднесете любимото си кафе еспресо по италианска рецепта с тази прекрасна кафеварка за 4 или 6 чаши. С нея ежедневно ще приготвяте ароматно кафе еспресо с плътен и наситен вкус. Ако добавите прясно мляко ще получите невероятно капучино. Тайната вкусното кафе, което правят тези кафе..
    Поднесете любимото си кафе еспресо по италианска рецепта с тази прекрасна кафеварка за 4 или ...
  16,90 лв.
 • Стилен оливерник 2в1 тип бутилка с два отвора
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена от тънкостенно стъкло с нестандартен дизайн, който комбинира две бутилки в една. Използвайте я като стилен и удобен оливерник за Вашата маса.   В тази бутилка с две гърла може да нап..
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена ...
  9,90 лв.
 • Разтваряща се кутия с 10 отделения за съхранение на сладки
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутията се отваря или затваря. Притежава две нива, които се разтварят атрактивно във формата на цвете. С нея ефектно може да поднесете почерпка на своите гости. Подходяща за съхранение на б..
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутия...
  26,90 лв.
 • Кана с филтър за пречистване на вода
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3.5 литра; Всички знаем, колко е важен ежедневният прием на вода, но често чешмяната вода съдържа вредни за организма ни микроби. Такива могат да се образуват в следствие от седименти на&n..
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3...
  23,90 лв.
 • Ръчна машинка за мелене на месо
   Месомелачка за ръчно приготвяне на кайма в домашни условия. Чудесен помощник в приготвянето на любимите местни мезета, основни ястия и зимнина. Единственото от което се нуждаете е плот или маса, на която да поставите месомелачката. Висококачествена изработка от лят чугун в комбинация с д..
   Месомелачка за ръчно приготвяне на кайма в домашни условия. Чудесен помощник в приготвянето на люби...
  19,30 лв.23,90 лв.
 • Електрическа кана 1.2Л за бързо и лесно затопляне на вода
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки само за минута. Просто изсипете желаното количество вода и включете каната от бутона на дръжката. Поставете я на поставката и водата ще се стопли за броени секунди.   Когато..
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки с...
  25,30 лв.27,90 лв.