Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична аларма за врати и прозорци с магнитни датчици - комплект 2 броя
   Защитете домът си от крадци с безжични смарт аларми за врати и прозорци. Принципът им на работа не е сложен. Представляват две магнитни устройства, които се поставят едно до друго на дограма или рамка на врата. Когато прозорецът или вратата се отворят, магнитите се разделят и алармата започва ..
   Защитете домът си от крадци с безжични смарт аларми за врати и прозорци. Принципът им на работа не ...
  10,39 лв.13,60 лв.
 • Здраво двойнозалепваща се лента за закрепване и фиксиране
  Закрепваща лента с двойнозалепващи се водоустойчиви страни за здраво захващане, закрепване и фиксиране на предмети и елементи. Предназначена за вътрешна и външна употреба върху гладки повърхности. Представлява прозрачна, силиконова лента с дебелина 1 милиметър и изкл..
  Закрепваща лента с двойнозалепващи се водоустойчиви страни за здраво захващане, закрепване...
  9,39 лв.
 • Органайзер с три чекмеджета
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхранение на дреболии. Изработен от PVC материал, декориран с флорални мотиви. Размери: 19х16х14 см. Цветове: Син, Зелен или Жълт (Изберете желания цвят от падащото меню "Вариант")  ..
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхр...
  12,30 лв.
 • Ароматизатор дидузер във формата на светеща крушка
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този електричрски ароматизатор работи на принципа на изпаряване, използвайки вода и етерични масла, и по този начин освежава и обогатява въздуха в помещението. Придава приятна атмосфера в помещението ..
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този ...
  17,90 лв.
 • Стелаж за обувки на 5 нива
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабилен. Изработен от закалена пластамса с метални елементи. Размери: 70 х 20 х 42 см; Цвят: Черен;   ..
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабиле...
  13,30 лв.17,90 лв.
 • Подвижен смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята
  Висок смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята на водата. Практично решение за всяка кухня - многократно улесняващо измиването. Висококачествена изработка от месинг и никел. Многофункционален и стилен дизайн с хромирано покритие, пасващ идеално на интериора на кухнята. Бате..
  Висок смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята на водата. Практично решение за всяка ...
  118,90 лв.166,80 лв.