Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метални сламки с четка за почистване
   Металните сламки са подходящи за многократна употреба. Те предпазват зъбите Ви от неприятни петна от кафе и чай. Металните сламки са термоустойчиви - идеални за топли и студени напитки. Те задържат температурата на напитката и не взаимодействат с нея за разлика от обикновените пластмасови слам..
   Металните сламки са подходящи за многократна употреба. Те предпазват зъбите Ви от неприятни петна о...
  7,37 лв.
 • Сгъваем силиконов гвегир за бързо и лесно отцеждане
   Удобен силиконов гевгир подходящ за отцеждане на всякакъв вид хранителни продукти. Гевгира е изклюително компактен и лесен за използване. Иновативният му дизайн и материал, от който е изработен, му позволяват да променя формата си и да се сгъва. Това го превръща в много лесен за съхранение ..
   Удобен силиконов гевгир подходящ за отцеждане на всякакъв вид хранителни продукти. Гевгира е изклюи...
  8,38 лв.
 • Соларна система за прогонване на градински вредители
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова соларна система против вредители. Тя ще прогони всички животни в живеещи в почвата. Мишки, къртици, попови прасета, катерици и дори змии вече няма да унищожават градината и посевите, които така ..
  Предпазете градината, посевите и реколтата си от нежелани посетители с новата 4 точкова ултразвукова сола...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Сгъваема преносима скара за жар - 45 х 30 см
   Преносимо барбекю за сред природата. Подходящо за печене върху жарава на открит огън. Лесно преносимо със сгъваема решетка, между която да поставите продуктите за печене. Разполага с дълга дръжка с дървена ръкохватка.  Размери на решетката: 45 х 30 см;  Дължина: 56..
   Преносимо барбекю за сред природата. Подходящо за печене върху жарава на открит огън. Лес...
  9,90 лв.
 • Универсален гаечен ключ за бързо и лесно отвиване и завиване
   Мултифункционален гаечен ключ с универсални захвати и 360 градусова ротация. Необходим помощник в извънредни ситуации! Практичен и универсален инструмент, който щв бъде Ваш верен приятел - винаги под ръка при нужда. С него може да поправите всичко у дома, по колата или велосипеда БЕЗ..
   Мултифункционален гаечен ключ с универсални захвати и 360 градусова ротация. Необходим помощни...
  19,90 лв.26,90 лв.
 • Купа тип поставка за телефон
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно да избирате между храната или телефона, защото ръцете Ви ще са заети. Вече може едновременно да хапвате любимите си ядки и заедно с това да гледате на телефона или таблета си. Лесно и удобно ..
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно д...
  7,37 лв.