Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Спирала за комари, която не дими
  Практична спирала, гонеща комари и други досадни насекоми без дим. Тайната се крие в неуловимото ухание за хората - то дразни насекомите и те се стремят да избягват спиралата. Употребата и е много лесна - поставяте я на стойката и запалвате външния и край. Оставяте пламъка да тлее. Спиралата е..
  Практична спирала, гонеща комари и други досадни насекоми без дим. Тайната се крие в неуловимото ухани...
  4,50 лв.
 • Парна ютия 1600W с керамично покритие
  Гладка коприна, полиестер и други чувствителни тъкани прилежно изгладени бързо и лесно - с мощната парна ютия с керамично покритие. Благодарение на висококачествената плоча с керамично покритие ще можете да гладите без притеснение от залепване на дрехите или изгаряне. Гладенето на дрехи е лесн..
  Гладка коприна, полиестер и други чувствителни тъкани прилежно изгладени бързо и лесно - с мощната парна ...
  29,90 лв.
 • Форми за лед 3в1 сърце, звезда и цвете
  Комплект от 3 форми за лед с фигури на звезда, цвете и сърце. Всяка формичка генерира по 6 броя кубчета лед. Изработени са от PP материал - не променя структурата, вкуса и мириса на водата в тях и създадения лед.   Характеристики: Материал: PP; Цвят: Син, Червен, Зелен; Ка..
  Комплект от 3 форми за лед с фигури на звезда, цвете и сърце. Всяка формичка генерира по 6 броя кубчет...
  3,90 лв.
 • Бамбукови чинии за хранене
  Чиния за хранене с диаметър 20см. изработена от био разградими материали. Създадена с мисъл за околната среда, тя е направена от комбинация между бамбук и меланин. Тази смеска гарантира удобство при използване, при миене и разграждане при изхвърляне. Чиниите притежават интересен принт, който щ..
  Чиния за хранене с диаметър 20см. изработена от био разградими материали. Създадена с мисъл за околнат...
  3,90 лв.4,90 лв.
 • Голяма бамбукова купа тип панер за салата и плодове
  Симпатична купа тип панер, подходяща за салати и асортимент от пловоде, създадена от напълно разградими в природата материали. Купата е създадена от комбинация между бамбук и меламин - по този начин се гарантира едновременно устойчивост при поставяне на храни, последващото измиване и разградимост..
  Симпатична купа тип панер, подходяща за салати и асортимент от пловоде, създадена от напълно разградими в...
  13,30 лв.
 • Капан за комари тип UV лампа с фотокатализа
  Отървете се от досадните комари и спете спокойно на отворена врата като се доверите на UV лампата тип капан за насекоми. Създадена с мисъл за Вашия комфорт тя е компактна, безшумна и ефективна. Лампата привлича комарите чрез ултравиолетовата си светлина и ги хваща във въздушен капан, от ко..
  Отървете се от досадните комари и спете спокойно на отворена врата като се доверите на UV лампата тип кап...
  19,90 лв.23,30 лв.