Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кантар с кука за теглене на тежко до 200 кг - преносим кран
  Електронен кантар с кука за измерване на тежък товар до 200 килограма. Идеален за всяко домакинство, както като кухненски помощник, така и като незаменима част от всяка работилница. Висококаччествена изработка от закалена ABS материал и стоманени куки. Компактен дизайн лесен за съхранение и пр..
  Електронен кантар с кука за измерване на тежък товар до 200 килограма. Идеален за всяко домакинство, какт...
  36,60 лв.
 • Мощна соларна лампа със сензор за движение и постоянна светлина
  Зелена енергия за Вашия дом!  Мощна соларна лампа за улично осветление - подходяща още за дворове, огради, алеи, летни къщи и други.  Интегрирана соларна лампа 20W LED/6W е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части – фотоволт..
  Зелена енергия за Вашия дом!  Мощна соларна лампа за улично осветление - подходяща още за дворо...
  47,80 лв.59,90 лв.
 • Кутия за хладилник тип органайзер - мини чекмедже за подреден хладилник
  Практична кутия тип органайзер чекедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по точно? Много често, поставяйки продукти върху рафтовете в хладилник, остава празно пространство в горната част. Тогава се налага да ги поставяме един върху друг, за да използваме това пространств..
  Практична кутия тип органайзер чекедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по точ...
  4,60 лв.
 • Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона
  Понякога издърпването на щепсела от контакта може да бъде опасно и рисковано.. Често пъти не Ви се ходи до другата стая за да изключите даден уред? Вече имаме практично и безопасно решение за Вас и Вашия дом. Безжичен контакт за електрическа верига, използващ Wi-Fi Smart технология. С този инов..
  Понякога издърпването на щепсела от контакта може да бъде опасно и рисковано.. Често пъти не Ви се ходи д...
  23,30 лв.
 • Декоративни соларни LED лампи за градина - комплект 4 броя
  Метални соларни лампи с колче за забучване в почва и LED светлина.  Соларната LED лампа е енергийно независима. Тя е снабдена с клетка и акумулаторни батерии, които се зареждат от слънчевата светлина. Когато се стъмни лампата автоматично светва. Тя е идеалното осветително тяло за маркиране н..
  Метални соларни лампи с колче за забучване в почва и LED светлина.  Соларната LED лампа е енергий...
  13,30 лв.16,60 лв.
 • Соларна лампа против насекоми - капан за комари
  Соларна лампа за градина тип капан за насекоми. Сигурен начин да предпазите дома си от досадната напаст! Практично и ефективно решение да се справите с досадните мухи, комари и други летящи насекоми - БЪРЗО, ЛЕСНО, ЕФИКАСНО и БЕЗ НЕРВИ! С тази градинска лампа едновременно ще осветя..
  Соларна лампа за градина тип капан за насекоми. Сигурен начин да предпазите дома си от дос...
  18,30 лв.