Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кутия за хляб от бамбук с капак тип дъска
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа храна и вкусен хляб. Комплекта е многофункционален - подходящ за съхранение на тестени или друг тип продукти, запазвайки тяхнта свежест и цялост за дълго време.  Капакът може..
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа&...
  23,90 лв.
 • Бамбукови кутии 3 в 1 за свежа храна
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за всеки почитател на здравословното и екологично меню.  Подходящи за запазване свежестта на продуктите за за дълго време!  Кутиите са изработени от екологично чисти материали -..
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за ...
  13,90 лв.
 • Голяма бамбукова купа с капак тип дъска и прибори за свежа салата
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: Голяма купа подходяща за салати и други; Капак, който може да се използва като кръгла дъска; Комплект прибори за разбъркване на салата; Еко бамбукова купа за салата е направена от органи..
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: ...
  18,90 лв.
 • Ефектен съд за напитки тип диспенсър Глобус
   Изненадайте гостите си със атрактивен съд за напитки - диспенсер във формата на глобус с кранче за ефектно съхранение и наливане на всякакъв тип питиета. Чудесен начин да почерпите и развеселите компанията. Изисканият му и нестандартен дизайн гарантирано ще събират очите н..
   Изненадайте гостите си със атрактивен съд за напитки - диспенсер във формата на глобус с ...
  39,90 лв.45,50 лв.
 • Разпръскваща система за окачане с 10 пръскачки за освежаване на градина
  Осигурете си освежаваща лятна прохлада с разпръскваща водна система Patio Mistcooling. Предлага приятна разхлада и релаксиращи, свежи моменти, благодарение на ефектна водна мъгла. Предназначена за окачване в оранжерии, асми, тераси, лятни градини и други.  Монтира се бързо и лесно за пе..
  Осигурете си освежаваща лятна прохлада с разпръскваща водна система Patio Mistcooling. Предлага прия...
  23,90 лв.29,90 лв.
 • Градински ръкавици с нокти за копаене
  Градински ръкавици с вградени нокти - подходящи за разкопаване, разораване или загребване докато работите в градината. Предпазват ръцете от нараняване и ноктите от почерняване. С тези иновативни ръкавици, с лекота ще може да разкопавате градината или да засаждате нови цветя и други вид растения.&..
  Градински ръкавици с вградени нокти - подходящи за разкопаване, разораване или загребване докато работите...
  8,90 лв.