Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Лампа против комари с UV светлина и акумулаторна батерия
  Решете проблема с ухапвания от комари. Използвайте тази нощна-къмпинг лампа против комари. Тайната на ефикасното и действие се крие в ултравиолетовата светлина, която привлича комарите, а благодарение на вградена вентилационна система, ги засмуква в контейнер, където се умарят. Ефи..
  Решете проблема с ухапвания от комари. Използвайте тази нощна-къмпинг лампа против комари. Тайната на ефи...
  23,30 лв.
 • Дигитален фазомер - тестер за проверка на електрическа мрежа
  Проверявайте наличието на променливо напрежение в електрическата мрежа с този мултифункционален уред. Безконтактен фазомер за откриване на точки под напрежение. Не е нужно да оголвате кабели или да търсите и докосвате до метал от веригата! Просто приближете или докоснете до фасунката, щепсела, изоли..
  Проверявайте наличието на променливо напрежение в електрическата мрежа с този мултифункционален уред. Без...
  7,70 лв.
 • Четка за почистване на косми 3 в 1 - комплект за премахване на влакна и мъх
  Функционален уред за почистване на власинки, косми и мъх с едно движение. Не губете време и усилия да почиствате след домашния любимец! Сега бързо и лесно само с едно движение премахвате нежеланите косми от вашите мебели и дрех. Иновативният уред Pet Remover 3в1 ще се справи за секунди. Са..
  Функционален уред за почистване на власинки, косми и мъх с едно движение. Не губете време и усилия да поч...
  13,60 лв.
 • Бамбукова електронна мерилка - домакинска везна
  Бамбуков домакински кантар тип везна с дигитален дисплей и сензорни бутони. Идеалното допълнение за вашата кухня. Перфектна за измерване на плодове, зеленчуци, подправки и всякакъв вид храна. Притежава сензор за максимално точно и прецизно притегляне. Функции: Тара; Автоматично н..
  Бамбуков домакински кантар тип везна с дигитален дисплей и сензорни бутони. Идеалното допълнение за ...
  17,90 лв.
 • Керамичен комплект за баня от 4 части с морски мотиви
  Чаровен комплект за подредена баня съставен от 4 части: Дозатор за течен сапун; Чашка държач за четки и паста за зъби; Чинийка за сапун; Допълнителен съд - чашка за принадлежности;   Характеристики: Материал: керамика; Цвят: Бяла основа с моркси мотиви - разлини д..
  Чаровен комплект за подредена баня съставен от 4 части: Дозатор за течен сапун; Чашка държач за ч...
  17,60 лв.
 • Соларна лампа с въртящи се диско светлини
  Невероятно ефектна лампа със слънчев панел, подходяща за вашите дом и градина. Преглада светлинно шоу, което може да огрее вашият двор, къща или стая. Просто я забучете в саксията или в градината, така че соларният панел да е насочен към слънцето. Той преобразува слънчевата енергия през деня в ..
  Невероятно ефектна лампа със слънчев панел, подходяща за вашите дом и градина. Преглада светлинно шо...
  29,90 лв.38,80 лв.