Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Интелигентна Wi-Fi Full HD камера за видеонаблюдение през смартфон
  Интелигентна камера за външно и вътрешно видеонаблюдение в реално време през телефон. Следете какво се случва в офиса, магазина или у дома бързо и лесно чрез Вашия смартфон. Само на една ръка разстояние, винаги във Вашия джоб имате видимост до важните за Вас места дори да сте отдалечени от тях. Каме..
  Интелигентна камера за външно и вътрешно видеонаблюдение в реално време през телефон. Следете какво се сл...
  79,00 лв.116,00 лв.
 • Преносимо устройство за прихващане на сателитна телевизия с 2 антени
  Антена за аналогова телевизия. Прихванете и гледайте основните телевизионни канали без месечен абонамент и без кабелни инсталации - чрез устройството за улавяне на сателитна телевизия с 2 антени ще можете да гледате телевизия както на по-старите, така и на най-модерните телевизори. С помо..
  Антена за аналогова телевизия. Прихванете и гледайте основните телевизионни канали без месечен абонаме...
  5,90 лв.
 • Безшумен кухненски часовник за стена
   Къде у дома най-често се налага да следим времето минута по минута ? В кухнята, разбира се ! Представяме Ви един стилно нестандартен стенен часовник за Вашата кухня - безшумен, с ясно видими цифри и оригинален дизайн. Атрактивната му визия с цвят сребрист хром ще пасне перфектно както на..
   Къде у дома най-често се налага да следим времето минута по минута ? В кухнята, разбира се ! Пре...
  13,30 лв.
 • WiFi шпионска камера с Full HD заснемане и магнитно захващане
  Наблюдавайте в реално време какво се случва у дома или на работа с компактната и добре прикрита WiFi шпионска камера. Побирайки се в джоба Ви, можете да пренасяте и инсталирате камерата бързо и лесно без сложни монтажни дейности - тя притежава магнит на гърба си и закрепянето и към метални повърх..
  Наблюдавайте в реално време какво се случва у дома или на работа с компактната и добре прикрита WiFi шпио...
  58,90 лв.
 • Дръжка за PVC дограма със заключалка и два ключа
  Брава за прозорец на PVC дограма. Предпазете дома си от крадци и ги подсигурете от нежелано отваряне с дръжката за прозорци два ключа. Независимо дали имате счупени брави или просто се съмнявате в тяхната ефективност, дръжката с два ключа ще реши бързо проблемите Ви. Тя е и..
  Брава за прозорец на PVC дограма. Предпазете дома си от крадци и ги подсигурете от нежелано отв...
  12,00 лв.
 • Уред за вкусни понички с едно натискане
  Направете понички бързо, лесно и вкусно само с едно натискане с този удобен шприц! Правенето на вкусни понички в класическата им кръгла форма никога не е било по-лесно ! Забравете за сложното оформяне на перфектния кръг от смес, която не винаги приема желаната от Вас форма ! Шприцът за понички щ..
  Направете понички бързо, лесно и вкусно само с едно натискане с този удобен шприц! Правенето на вкусни по...
  6,70 лв.