Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Съд за сангрия тип гарафа 1 литър
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широко и това го прави подходящо за поставянето на разполовени и дори цели свежи плодове и други съставки в напитката. Съдът е много подходящ за за студени освежаващи напитки като сангрия, студен ч..
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широк...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Масивна стойка за градински чадър
   Масивна бетонна стойка за градински чадър. Стойката е изработена с метално тяло и пълнеж от бетон с общо тегло 25 кг. Това е много сигурна стойка, с която може да сте сигурни , че чадърът няма да отлети или да се преобърне. Тя Ви осигурява стабилност, БЕЗ необходимост от изливане на бетон и..
   Масивна бетонна стойка за градински чадър. Стойката е изработена с метално тяло и пълнеж от бетон с...
  29,90 лв.
 • Двукомпонентно лепило Poxipol
  Поправете бързо и лесно счупеното със силното двукомпонентно лепило Poxipol. То е подходящо за всякакви предпети от ежедневието - детски играчки, мебели, посуда, инструменти и много други домашни вещи. Служи перфектно за нанасяне върху метал, стъкло, гума, фаянс, цимент и други материали или повъ..
  Поправете бързо и лесно счупеното със силното двукомпонентно лепило Poxipol. То е подходящо за всякакв...
  9,30 лв.
 • Дълбок тиган с незалепващо покритие 24см.
  Край на залепналата храна, която се разкъсва при сервиране - с дълбокия тиган и неговото незалепващо покритие тези неприятни случки остават в миналото. Пригответе любимите омлети, пържени картофки, зеленчуци и много други вкусотии в 24-сантиметровия тиган. Дори не е нужно да използвате мазнина..
  Край на залепналата храна, която се разкъсва при сервиране - с дълбокия тиган и неговото незалепващо покр...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Буркан с херметически капак и щипка 230мл.
  Херметически затварящ се буркан с щипка, запазващ аромата и свежестта на продуктите в него. Капацитетът му е 230мл. и е подходящ за насипни храни като варива, чай, билки и подправки. Благодарение на уплътнения капак и неговата щипка, бурканът не позволява на въздуха да навлезе в него и така па..
  Херметически затварящ се буркан с щипка, запазващ аромата и свежестта на продуктите в него. Капацитетъ...
  3,90 лв.
 • Ренде за безопасно стъргане на пармезан и чесън
  Край на инцидентните порязвания докато стържете вкусен кашкавал и ароматен чесън върху ястията си ! С обезопасеното ренде ще можете бързо и лесно да настържете подправките си без притеснение от нараняване. Тайната се крие в малката приставка към рендето - тя се закача за металната му лайсна, а..
  Край на инцидентните порязвания докато стържете вкусен кашкавал и ароматен чесън върху ястията си ! С ...
  4,90 лв.