Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Красиви подложки за чаши I LOVE HOME
  Симпатични подложки за чаши с надпис "I Love Home". С тях ще предпазите плота, покривката и масата си от горещи чаши, кани и разливания. Изработени са от MDF материал и са с диаметър 10см. В един комплект има 4 броя подложки. Характеристики: Материал: MDF; Размер: 10см. диаметъ..
  Симпатични подложки за чаши с надпис "I Love Home". С тях ще предпазите плота, покривката и масата си ...
  6,30 лв.
 • Топки за безупречно пране на сутиен в пералня
  Практична джаджа, с която ще се отървете от завързаното бельо при почистване в пералнята. Представляват 2 топки с различни размери, с отвори за свободното преминаване на водата, в които се поставят сутиени, чорапи, бельо и други дребни дрехи. Топките ефективно държат на едно място дребното бел..
  Практична джаджа, с която ще се отървете от завързаното бельо при почистване в пералнята. Представлява...
  5,90 лв.
 • Електрическа закачалка за бързо и лесно сушене на дрехи и обувки
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип електрическа закачалка. Често ли ви се случва много да искате да си облечете дадена дреха, но все още да е мокра и влажна или обувките да са все още влажни след дъждовен ден. Е вече имаме прак..
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип е...
  47,60 лв.
 • Златарска везна за прецизно претегляне от 0,01 до 200 грама
  Джобна везна, прецизно измерваща предметите поставени върху нея в диапазон от 0,01 до 200 грама. Компактните размери на устройството ще Ви позволят да го носите в себе си постоянно - винаги ще бъде под ръка когато потрябва. Друга отличителна черта на златарската везна е удобната широка платфор..
  Джобна везна, прецизно измерваща предметите поставени върху нея в диапазон от 0,01 до 200 грама. Компа...
  23,30 лв.
 • Памучен кош за дрехи и играчки
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към всяка стая, не само за детската - може да се постави в хола, спалнята или банята. Когато е празен и не се нуждаете от него можете просто да го сгънете и приберете - той не заема почти никакво място..
  Практичен кош за съхранение на детски играчки или дрехи за пране. Кошът е практично допълнение към вся...
  13,90 лв.
 • Метални формички за сладки - 12 броя
  Вкусни и атрактивни сладки, бисквитки и курабийки с помощта на комплекта метални формички за сладкиши. С тяхна помощ ще създадете всякакви сладкишчета във формата на сърце, кръгче, звездичка или цвете. Сладкарството с тези формички е буквално като детска игра - дори можете да включите и децата..
  Вкусни и атрактивни сладки, бисквитки и курабийки с помощта на комплекта метални формички за сладкиши. ...
  7,37 лв.