Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Силиконова подложка с размери за месене,точене,печене
  Пригответе най-вкусната баница, хляб или сладкиш като истински професионалист от комфорта на собствената Ви кухня  Представяме Ви иновативен и практичен кухненски аксесоар, който ще Ви улесни в приготвянето на любимите тестени изделия. Това е термоустойчива силиконова подложка с размери. ..
  Пригответе най-вкусната баница, хляб или сладкиш като истински професионалист от комфорта на собствената ...
  11,90 лв.13,30 лв.
 • Гювече с гъбена шарка
  Страхотни гювечета с украса, с които ще приготвите български народни ястия и вкусотии Със симпатичния си дизайн, те красят всеки рафт, когато не допринасят за чудесния вкус на ястията, които готвят ! Изпечете месо и зеленчуци, овкусени с много подправки и усетете народния вкус, който гювечетата ..
  Страхотни гювечета с украса, с които ще приготвите български народни ястия и вкусотии Със симпатичния ...
  9,90 лв.
 • Глинено гювече с автентична шарка
  Автентичните, добре познати гювечета - класически съд за приготвяне на най-вкусните и ароматни гозби от българската кухня ! Традиционно украсени, с няколко глинени гювечета ще създадете истински кулинарен празник вкъщи ! Изпечете месо и зеленчуци, овкусени с много подправки и усетете българския ..
  Автентичните, добре познати гювечета - класически съд за приготвяне на най-вкусните и ароматни гозби от б...
  9,90 лв.
 • Глинено гърне за вкусни български гозби
  Най-вкусните гозби, приготвени за цялата фамилия -  в ръчно изработеното глинено гърне ще приготвите любимата капама, зеленчуков или смесен гювеч, както и още стотици вкусотии ! Свойствата на глината в помощ на кулинарията, открити още от древните народи се почитат и до ден днешен. Глиненит..
  Най-вкусните гозби, приготвени за цялата фамилия -  в ръчно изработеното глинено гърне ще приготвите...
  23,00 лв.
 • Глинени гювечета с маслинова украса
  С няколко ръчно изработени глинени гювечета ще можете да сготвите най-вкусните народни ястия за цялото семейство ! Моделирани и изпечени от майстор грънчар, глинените гювечета с маслинови шарки ще предават балкански дух на всяко едно ястие приготвено в тях. Дебелите им глинени стени и капаци г..
  С няколко ръчно изработени глинени гювечета ще можете да сготвите най-вкусните народни ястия за цялото се...
  9,90 лв.
 • Глинен гювеч с маслинова украса
  Пригответе вкусна капама и редица други български гозби за цялото семейство в глинения гювеч с маслинова шарка ! Гювечът е изработен по народен метод - ръчно извайване от глина и майсторко изпичане в пещ. Той ще добави нещо от себе си всеки път когато готвите ястие в него, а именно така познатия ..
  Пригответе вкусна капама и редица други български гозби за цялото семейство в глинения гювеч с маслинова ...
  23,30 лв.