Дом и Градина

Практични решения за дома и градината. Пръскачки, лампни, люлки, кухненски уреди и инструменти. Всичко, от което имате нужда за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Секретен катина с код за заклюючване
   Катинар за куфар с 4 цифрен шифър за заключване. Подходящ за ежедневна употреба. Той ще Ви послужи при нужда от заключване на багаж, вериги и други. Притежава четири ринга разграфени с цифри, които образуват код за заключване и отключване. Лесно, бързо и практично заключвате БЕЗ нужда ..
   Катинар за куфар с 4 цифрен шифър за заключване. Подходящ за ежедневна употреба. Той ще Ви послужи ...
  8,38 лв.
 • Комплект свредла за бързо и лесно пробиване и завиване
   Пробивайте и завивайте бързо и лесно с иновативен комплект Drill to Drive - 20 бита. Многократно улеснява работата с дрелка и винтоверт. Представлява основно свредло с двойна ротационна глава - въртяща се на 360 градуса и система за заключване. На нея могат да се фиксират едновременно два инст..
   Пробивайте и завивайте бързо и лесно с иновативен комплект Drill to Drive - 20 бита. Многократно ул...
  25,00 лв.
 • Плик за печене на картофи
   Вкусна храна бързо и лесно! Мислите, че това е невъзможно - напротив! С плик за печене на картофи и зеленчуци в микровълнова фурна това е факт! Подходящ за многократна употреба - той е Ваш верен помощник, когато гладът е Ваш верен враг. С негова помощ приготвяте вкусна храна ..
   Вкусна храна бързо и лесно! Мислите, че това е невъзможно - напротив! С плик за печене на...
  6,90 лв.
 • Ендоскоп с диспплей и камера за труднодостъпни места
   Достигнете до труднодостъпни и тъмни места с помощта на безжичен ендоскоп. Това е специален инсрумент, който притежава дълга микроскопична камера, проникваща в малки и тъмни места. Камерата притежава фенерче, което осветява добре там където има нужда. Ендоскопът е водоустойчив, предназна..
   Достигнете до труднодостъпни и тъмни места с помощта на безжичен ендоскоп. Това е специален инсруме...
  58,90 лв.
 • Термометър 3в1 за измерване на външан и вътрешна температура
   Дигитален влагомер и термометър за вътрешна и външна температура. Притежава голям LCD дисплей, който едновременно визуализира вътрешна и външна температура заедно със степента на влажност. Термометъра притежава външен датчик с дълъг 1 метър кабел.  Може да го окачите на стен..
   Дигитален влагомер и термометър за вътрешна и външна температура. Притежава голям LCD дисплей, к...
  15,90 лв.
 • Решетка за готвене на пара
   Гответе задушени зеленчуци бързо и лесно със сгъваема решетка за готвене на пара. Изключително практична за използване, тя е чудесен помощник в кухнята. Много полезна за тези от Вас, които готвят здравословно с ниско съдържание на мазнини. Решетката е универслна с регулируем размер. С&..
   Гответе задушени зеленчуци бързо и лесно със сгъваема решетка за готвене на пара. Изключително прак...
  9,90 лв.