Стойки

Стойки за колело и велосипед. Стабилни стойки за телефон на колело както и стойки за пренасяне на велосипеди с автомобил.

ПРактични решения за Вашия велосипед на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Закачалка за велосипед тип стенна стойка за колело
  Практична закачалка за велосипеди, която ще Ви позволи да поставите колелото си на стената без то да заема много място. Стойката е изработена от стомана и е с товароносимост до 50 килограма. Предназначена е за инсталация върху стена или друга масивна повърхност. Разполага със стабилна основа, коя..
  Практична закачалка за велосипеди, която ще Ви позволи да поставите колелото си на стената без то да заем...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Стойка за поставяне до 3 колела на багажник на кола
  Стойка за пренасяне на до три велосипеда с автомобил. Универсална за всички марки и модели коли без джипове с гуми на багажника.  Подходяща за поставане на седан, хеджбек, комби - ванове, джипове и микробуси. Стойката е изработена от висококачествени материали с мисъл за автомобила! ..
  Стойка за пренасяне на до три велосипеда с автомобил. Универсална за всички марки и модели коли без джипо...
  97,60 лв.
 • Велосипедна стойка за пренос на две колела с автомобил
  Стойка тип велобагажник за две колелета - универсална за всички марки и модели коли с теглич!  Ваш верен помощник в транспортирането на велосипеда! Висококачествена изработка - здрава тръбна конструкция! Издържа на натоварване до 35 кг (Теглото на два велосипеда); Лесен и бър..
  Стойка тип велобагажник за две колелета - универсална за всички марки и модели коли с теглич!  ...
  78,90 лв.99,00 лв.
 • Повдигаща стойка за велосипед - Практична стойка за окачане на колело
  Компактна универсална стойка за окачане на велосипед на таван. С нея спестявате място - печелите удобство и компактност. Идеална за практично съхраняване на велосипед в гаража или вкъщи без да заема излишно пространство. Може да се използва както за велосипеди, така и за друг тип конструкции и предм..
  Компактна универсална стойка за окачане на велосипед на таван. С нея спестявате място - печелите удобство...
  33,60 лв.45,90 лв.
 • Гумирана стойка за телефон на колело и мотор
   Обичате да карате велосипед или мотоциклет и да заснемате всеки момент с телефона си, но се чудите къде да сложите телефона си или вашата навигация... Тази стойка е точчно това, от което имате нужда! Благодарение на подсилената долна захващаща част, се закрепя изключително здраво за ..
   Обичате да карате велосипед или мотоциклет и да заснемате всеки момент с телефона си, но се чу...
  12,90 лв.
 • Стойка за телефон за велосипед
  Удобна стойка за телефон за велосипед. Благодарение на изключителния си дизайн и масивният материал, от който е направена стойката, вашият телефон винаги ще въде здраво закрепен на велосипеда, независимо от терена на който карате! Много здраво закрепване към велосипеда Масивна пластмаса..
  Удобна стойка за телефон за велосипед. Благодарение на изключителния си дизайн и масивният материал,...
  7,90 лв.