Светлини

Светлини за велосипеди на ниски цени. Разнообразие осветителни тела за колелета. Фарове, стопове и светещи вентили са само част от нашите предложения. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредим фар за колело 5в1 с клаксон, часовник, хронометър и стоп
  Мултифункционален фар за велосипед с цели 5 функции - клаксон, часовник, скоростомер, светлина и стоп. Екипиран с цели 4 режима на светлина, фарът винаги ще бъде годен за ползване във всяка ситуация: Ярка бяла светлина; Слаба бяла светлина; Мигаща светлина; Жълта светлина; Към фа..
  Мултифункционален фар за велосипед с цели 5 функции - клаксон, часовник, скоростомер, светлина и стоп. ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Презаредим фар за колело с 4 режима и ярко осветяване
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява пътя пред Вас и Ви прави видими за останалите. Въпреки компактния си размер фарът е много мощен - има обхват на ярко осветяване 30 метра и видимост до 100 метра. Прикача се лесно към колелот..
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява п...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Ярка LED светлина за колело с презаредима батерия
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване и осигурява до 100 метра видимост.  Предлага се в два варианта:  Червена - фар;   Бяла - стоп; (Изберете желания вариант от падащото менню "Варианти") ..
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване ...
  9,90 лв.
 • Мощен фар за велосипед 2в1 с клаксон и презаредима батерия
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината за колело разполага с 3 режима на осветяване: Яррка светлина на 100%; Икономичен режим на 50%; SOS мигаща светлина; Фарът за колело притежава и силна сигнална аларма тип клакс..
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината з...
  23,30 лв.
 • Светещи винтили за колело - форма син диамант
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с велосипед. Събирайте всички погледи около вас. Светлините осветяват, докато гумите на велосипеда са в движение и спират, когато са в покой. Характеристика: Форма: Диамант; Размер: 6 х..
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с вело...
  6,30 лв.
 • Светещи LED винтили за велосипен и кола
  Светещи винтили за колело. Ефектен аксесоар за Вашия велосипед. Със светещите винтили ще се забелязвате особено в тъмното. С неоновите цветове на светлините ще събирате погледите на околоните, но и ще Ви предпазват от произшествия.  Светлините осветяват, когато гумата е в движение и ..
  Светещи винтили за колело. Ефектен аксесоар за Вашия велосипед. Със светещите винтили ще се забелязвате&n...
  6,30 лв.