Светлини

Светлини за велосипеди на ниски цени. Разнообразие осветителни тела за колелета. Фарове, стопове и светещи вентили са само част от нашите предложения. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ярка LED светлина за колело с презаредима батерия
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване и осигурява до 100 метра видимост.  Предлага се в два варианта:  Червена - фар;   Бяла - стоп; (Изберете желания вариант от падащото менню "Варианти") ..
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване ...
  9,90 лв.
 • Мощен фар за велосипед 2в1 с клаксон и презаредима батерия
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината за колело разполага с 3 режима на осветяване: Яррка светлина на 100%; Икономичен режим на 50%; SOS мигаща светлина; Фарът за колело притежава и силна сигнална аларма тип клакс..
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината з...
  23,30 лв.
 • Светещи винтили за колело - форма син диамант
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с велосипед. Събирайте всички погледи около вас. Светлините осветяват, докато гумите на велосипеда са в движение и спират, когато са в покой. Характеристика: Форма: Диамант; Размер: 6 х..
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с вело...
  6,30 лв.
 • Светещи LED винтили за велосипен и кола
  Светещи винтили за колело. Ефектен аксесоар за Вашия велосипед. Със светещите винтили ще се забелязвате особено в тъмното. С неоновите цветове на светлините ще събирате погледите на околоните, но и ще Ви предпазват от произшествия.  Светлините осветяват, когато гумата е в движение и ..
  Светещи винтили за колело. Ефектен аксесоар за Вашия велосипед. Със светещите винтили ще се забелязвате&n...
  6,30 лв.
 • Фар за велосипед с над 100 метра видимост - ярка LED светлина
  Мощна светлина за велосипед тип фар с LED диоди и обхват на видимост над 100 метра. Две степени на осветяване: Стандартна ярка светлина; SOS режим - мигаща светлина; Лесно и бързо се захваща за рамката на колелото или където пожелаете, благодарение на силиконова каишка.   ..
  Мощна светлина за велосипед тип фар с LED диоди и обхват на видимост над 100 метра. Две степени на осв...
  7,39 лв.
 • Фар за колело 3в1 с SOS, къса и дълга LED светлина до 100 метра
  Фенер за велосипед с къса и дълга ярка LED светлина. Видимост до 100 метра. Идеалният фенер за всеки велосипедист каращ през нощта или в мъгла. Лесно захващане посредством силиконова каишка или карабинер.   Функции: SOS режим; Къси светлини - 40 лумена / 50 метра видим..
  Фенер за велосипед с къса и дълга ярка LED светлина. Видимост до 100 метра. Идеалният фенер за всеки вело...
  5,35 лв.