Вело аксесоари

Аксесоари за велосипед на ниски цени! Помпи, огледала,скоростомери, чантички, стойки за телефон и инструменти за колела.

Множество практични решения за всеки колоездач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Каска за велосипед Soldier
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от поликарбонатна външна черупка, която сигурно предпазва главата от травми. Тази каска е създадена с мисъл за велосипедиста. Притежава ергономичен и стилен дизайн с вградени 22 аеродинамич..
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от по...
  29,90 лв.
 • Спортна раница за колоездене
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екипа за часовете по физическо възпитание в училище, тренировъчен екип за спорт или танци, както и за дребни принадлежности, необходими по време на разходка. Едно основно отделение, което гарантир..
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екип...
  12,90 лв.
 • Чантичка за велосипед с тъчскрийн отделение за телефон
   Универсална и стабилна чантичка за колело с отделение за смартфон. Подходящ както за градски условия, така и за mountain bike. Страхотен аксесоар за всеки колоездач. Изключително удобна за употреба и съхранение на най-важните ви вещи! Ваш верен приятел, докато сте на път! Притежава ..
   Универсална и стабилна чантичка за колело с отделение за смартфон. Подходящ както за градски у...
  16,90 лв.
 • Велосипедна стойка за пренос на две колела с автомобил
  Стойка тип велобагажник за две колелета - универсална за всички марки и модели коли с теглич!  Ваш верен помощник в транспортирането на велосипеда! Висококачествена изработка - здрава тръбна конструкция! Издържа на натоварване до 35 кг (Теглото на два велосипеда); Лесен и бър..
  Стойка тип велобагажник за две колелета - универсална за всички марки и модели коли с теглич!  ...
  58,90 лв.88,90 лв.
 • Светещи винтили за колело - форма син диамант
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с велосипед. Събирайте всички погледи около вас. Светлините осветяват, докато гумите на велосипеда са в движение и спират, когато са в покой. Характеристика: Форма: Диамант; Размер: 6 х..
  LED светлини - вентили за велосипедна гума или за мотор. Внесете цвят и стил в нощните Ви разходки с вело...
  6,30 лв.
 • Чантичка за велосипед тип несесер за под седалка
  Несесер за колело GIANT с цели три отделения с цип. подходящ за поставяне под седалка.  Практичен аксесоар за всеки колоездач. Тази чантичка ще побере всичко необходимо, така че да Ви бъде под ръка при необходимост - Ваш верен приятел. Монтира се бързо и лесно с помощта на щипка, коя..
  Несесер за колело GIANT с цели три отделения с цип. подходящ за поставяне под седалка.  Прак...
  13,90 лв.