Вело аксесоари

Аксесоари за велосипед на ниски цени! Помпи, огледала,скоростомери, чантички, стойки за телефон и инструменти за колела.

Множество практични решения за всеки колоездач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредим фар за колело с 4 режима и ярко осветяване
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява пътя пред Вас и Ви прави видими за останалите. Въпреки компактния си размер фарът е много мощен - има обхват на ярко осветяване 30 метра и видимост до 100 метра. Прикача се лесно към колелот..
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява п...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Метална ръчна помпа за велосипед
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. Изработена със стоманен корпус. Разполага с ергономична и удбона дръжка, игла за напомпване и краче за поставяне в изправено положение. Помпата е дълга 32см. и може да се използва съ..
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. ...
  10,30 лв.
 • Багажник за велосипед 2в1 стойка и чанта с 4 джоба
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипедистите! Багажник за велосипед съставен от две части: Метална конструкция; Чанта с 4 джоба; С негова помощ ще съхранявате и пренасяте своя багаж и вело аксесоари - удобно и практично...
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипед...
  29,90 лв.
 • Водоустойчиво слънцезащитно покривало за велосипед
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащитното покривало ще го предпази от вода,прах и слънце. Изработено е от лек, плътен и непромокаем полиестер и може да се сгъва когато не е в употреба, за да не заема излишно място. Проектирано..
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащит...
  9,30 лв.
 • Каска за велосипед Soldier
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от поликарбонатна външна черупка, която сигурно предпазва главата от травми. Тази каска е създадена с мисъл за велосипедиста. Притежава ергономичен и стилен дизайн с вградени 22 аеродинамич..
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от по...
  29,90 лв.
 • Спортна раница за колоездене
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екипа за часовете по физическо възпитание в училище, тренировъчен екип за спорт или танци, както и за дребни принадлежности, необходими по време на разходка. Едно основно отделение, което гарантир..
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екип...
  12,90 лв.