Вело Зона

Всичко за велосипеда на едно място! Оборудвайте колелото с подходящите аксесоари! При нас ще откриете разнообразие от вело аксесоари на достъпни цени.

Разгледай множеството атрактивни предложения и открий най-подходящите за теб. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредим фар за колело с 4 режима и ярко осветяване
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява пътя пред Вас и Ви прави видими за останалите. Въпреки компактния си размер фарът е много мощен - има обхват на ярко осветяване 30 метра и видимост до 100 метра. Прикача се лесно към колелот..
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява п...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Метална ръчна помпа за велосипед
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. Изработена със стоманен корпус. Разполага с ергономична и удбона дръжка, игла за напомпване и краче за поставяне в изправено положение. Помпата е дълга 32см. и може да се използва съ..
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. ...
  10,30 лв.
 • Спортна водоустойчива камера с 4K резолюция и дисплей
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюция и водоустойчив панел. Независимо дали сте любители на адреналина и екстремните преживявания или просто желаете да заснемате различни неща - тази камера е точно за Вас. С нейна помощ ще засн..
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюци...
  98,90 лв.
 • Багажник за велосипед 2в1 стойка и чанта с 4 джоба
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипедистите! Багажник за велосипед съставен от две части: Метална конструкция; Чанта с 4 джоба; С негова помощ ще съхранявате и пренасяте своя багаж и вело аксесоари - удобно и практично...
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипед...
  29,90 лв.
 • Водоустойчиво слънцезащитно покривало за велосипед
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащитното покривало ще го предпази от вода,прах и слънце. Изработено е от лек, плътен и непромокаем полиестер и може да се сгъва когато не е в употреба, за да не заема излишно място. Проектирано..
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащит...
  9,30 лв.
 • Ярка LED светлина за колело с презаредима батерия
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване и осигурява до 100 метра видимост.  Предлага се в два варианта:  Червена - фар;   Бяла - стоп; (Изберете желания вариант от падащото менню "Варианти") ..
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване ...
  9,90 лв.