Вело Зона

Всичко за велосипеда на едно място! Оборудвайте колелото с подходящите аксесоари! При нас ще откриете разнообразие от вело аксесоари на достъпни цени.

Разгледай множеството атрактивни предложения и открий най-подходящите за теб. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредим фар за колело 5в1 с клаксон, часовник, хронометър и стоп
  Мултифункционален фар за велосипед с цели 5 функции - клаксон, часовник, скоростомер, светлина и стоп. Екипиран с цели 4 режима на светлина, фарът винаги ще бъде годен за ползване във всяка ситуация: Ярка бяла светлина; Слаба бяла светлина; Мигаща светлина; Жълта светлина; Към фа..
  Мултифункционален фар за велосипед с цели 5 функции - клаксон, часовник, скоростомер, светлина и стоп. ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Закачалка за велосипед тип стенна стойка за колело
  Практична закачалка за велосипеди, която ще Ви позволи да поставите колелото си на стената без то да заема много място. Стойката е изработена от стомана и е с товароносимост до 50 килограма. Предназначена е за инсталация върху стена или друга масивна повърхност. Разполага със стабилна основа, коя..
  Практична закачалка за велосипеди, която ще Ви позволи да поставите колелото си на стената без то да заем...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Презаредим фар за колело с 4 режима и ярко осветяване
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява пътя пред Вас и Ви прави видими за останалите. Въпреки компактния си размер фарът е много мощен - има обхват на ярко осветяване 30 метра и видимост до 100 метра. Прикача се лесно към колелот..
  Предпочитаният аксесоар от всеки колоездач - презаредимият фар за колело 4 режима едновременно осветява п...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Метална ръчна помпа за велосипед
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. Изработена със стоманен корпус. Разполага с ергономична и удбона дръжка, игла за напомпване и краче за поставяне в изправено положение. Помпата е дълга 32см. и може да се използва съ..
  Качествена ръчна помпа за бързо и лесно надуване на велосипедни гуми, топки и други надуваеми предмети. ...
  10,30 лв.
 • Спортна водоустойчива камера с 4K резолюция и дисплей
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюция и водоустойчив панел. Независимо дали сте любители на адреналина и екстремните преживявания или просто желаете да заснемате различни неща - тази камера е точно за Вас. С нейна помощ ще засн..
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюци...
  98,90 лв.
 • Багажник за велосипед 2в1 стойка и чанта с 4 джоба
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипедистите! Багажник за велосипед съставен от две части: Метална конструкция; Чанта с 4 джоба; С негова помощ ще съхранявате и пренасяте своя багаж и вело аксесоари - удобно и практично...
  Удобен багажник за велосипед с голяма чанта и 4 джоба. Представяме Ви нов продукт с мисъл за велосипед...
  29,90 лв.