Вело Зона

Всичко за велосипеда на едно място! Оборудвайте колелото с подходящите аксесоари! При нас ще откриете разнообразие от вело аксесоари на достъпни цени.

Разгледай множеството атрактивни предложения и открий най-подходящите за теб. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водоустойчиво слънцезащитно покривало за велосипед
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащитното покривало ще го предпази от вода,прах и слънце. Изработено е от лек, плътен и непромокаем полиестер и може да се сгъва когато не е в употреба, за да не заема излишно място. Проектирано..
  Предпазете колелото си от неблагоприятните метеорологични условия докато е паркирано - водо и слънцезащит...
  9,30 лв.
 • Ярка LED светлина за колело с презаредима батерия
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване и осигурява до 100 метра видимост.  Предлага се в два варианта:  Червена - фар;   Бяла - стоп; (Изберете желания вариант от падащото менню "Варианти") ..
   LED светлина за велосипед с USB презаредима батерия. Светлината притежава широк ъгъл на осветяване ...
  9,90 лв.
 • Каска за велосипед Soldier
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от поликарбонатна външна черупка, която сигурно предпазва главата от травми. Тази каска е създадена с мисъл за велосипедиста. Притежава ергономичен и стилен дизайн с вградени 22 аеродинамич..
   Вело каска Soldier. Правилният избора на всеки колоездач!  Висококачествена изработка от по...
  29,90 лв.
 • Мощен фар за велосипед 2в1 с клаксон и презаредима батерия
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината за колело разполага с 3 режима на осветяване: Яррка светлина на 100%; Икономичен режим на 50%; SOS мигаща светлина; Фарът за колело притежава и силна сигнална аларма тип клакс..
    Висококачествен вело фар с мощна LED светлина достигаща на дистанция до 150 метра. Светлината з...
  23,30 лв.
 • Стойка за поставяне до 3 колела на багажник на кола
  Стойка за пренасяне на до три велосипеда с автомобил. Универсална за всички марки и модели коли без джипове с гуми на багажника.  Подходяща за поставане на седан, хеджбек, комби - ванове, джипове и микробуси. Стойката е изработена от висококачествени материали с мисъл за автомобила! ..
  Стойка за пренасяне на до три велосипеда с автомобил. Универсална за всички марки и модели коли без джипо...
  58,90 лв.83,90 лв.
 • Спортна раница за колоездене
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екипа за часовете по физическо възпитание в училище, тренировъчен екип за спорт или танци, както и за дребни принадлежности, необходими по време на разходка. Едно основно отделение, което гарантир..
  Практична спортна раница с едно основно отделение с цип и две презрамки. Подходяща е за носене на екип...
  12,90 лв.