Преходници

Практични електронни разклонители, които позволяват включването на няколко устройства и едновременно презареждане дори при липсата на повече входове в мобилния телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бобина за безжично зареждане с micro USB накрайник
  Преходника за безжично презареждане превръща Вашия телефон в Wireless Charging. Това означава, че ако до сега не сте можели да презареждате безжично, с този преходник ще можете. Той е подходящ за телефони с букса Micro USB. Пъхате бобината в буксата и поставяте между кейса на телефона и неговия г..
  Преходника за безжично презареждане превръща Вашия телефон в Wireless Charging. Това означава, че ако до ...
  7,60 лв.9,90 лв.
 • Преходник за безжично презареждане type C
   Бобината за безжично презареждане е предназначена за телефони, които не поддържат Wireless Cahrging. Безжичното презареждане има множество ползи за вашия смартфон, затова е добре да го практикувате. Но ако Вашия телефон не го поддържа, просто поставете тази бобина в USB буксата за зареждане..
   Бобината за безжично презареждане е предназначена за телефони, които не поддържат Wireless Cahrging...
  12,00 лв.
 • Четец на карти с памет тип OTG за включване в телефон
  Практично устройство, което ще прочете данните от Вашата MicroSD карта и ще ги прехвърли в телефона Ви само чрез USB свързване. Конструирано във формата на флашка, устройството четец разполага със слот за MicroSD карта с памет и два изхода - стандартен USB и MicroUSB конектор. Чрез тях ще може..
  Практично устройство, което ще прочете данните от Вашата MicroSD карта и ще ги прехвърли в телефона Ви са...
  9,90 лв.
 • Преходник от HDMI към AV троен чинч
  Конвертор за свързване на HDMI кабел към букса тип лале. Подходящ за телевизори, които няма HDMI вход или такива, които имат нужда от допълнителна такава. Практична джаджа, с която ще реновирате стария си телевизор и ще го пригодите за употреба дори с най-модерната техника като Android TV, Playst..
  Конвертор за свързване на HDMI кабел към букса тип лале. Подходящ за телевизори, които няма HDMI вход или...
  23,30 лв.
 • Преходник за IPhone 2в1 тип Lightning към 3,5mm + Lightning
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник, който ще реши проблема с едната буксa! Преходникът ефективно конвертира сигналите между устройствата и така позволява едновременната им работа. Може да се наслаждавате на любимата музика, да..
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник,...
  15,90 лв.
 • Двоен преходник от Type-C към 3.5мм + Type-C
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C. Създаден с мисъл за удобство и практичност, преходникът разделя информационните потоци и ги отвежда респективно към слушалките или зарядното. Използва се изключително лесно и е съвместим ..
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C...
  15,90 лв.