Преходници

Практични електронни разклонители, които позволяват включването на няколко устройства и едновременно презареждане дори при липсата на повече входове в мобилния телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преходник от HDMI към AV троен чинч
  Конвертор за свързване на HDMI кабел към букса тип лале. Подходящ за телевизори, които няма HDMI вход или такива, които имат нужда от допълнителна такава. Практична джаджа, с която ще реновирате стария си телевизор и ще го пригодите за употреба дори с най-модерната техника като Android TV, Playst..
  Конвертор за свързване на HDMI кабел към букса тип лале. Подходящ за телевизори, които няма HDMI вход или...
  23,30 лв.
 • Преходник за IPhone 2в1 тип Lightning към 3,5mm + Lightning
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник, който ще реши проблема с едната буксa! Преходникът ефективно конвертира сигналите между устройствата и така позволява едновременната им работа. Може да се наслаждавате на любимата музика, да..
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник,...
  15,90 лв.
 • Двоен преходник от Type-C към 3.5мм + Type-C
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C. Създаден с мисъл за удобство и практичност, преходникът разделя информационните потоци и ги отвежда респективно към слушалките или зарядното. Използва се изключително лесно и е съвместим ..
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C...
  15,90 лв.
 • Преходник за Apple iPhone за зареждане и Lightning интерфейс
  Слушайте любимата си музика със слушалки, докато зареждате телефона си с практичния двоен преходник Borophone за iPhone. Преходника притежава Lightning Мъжка букса, за да се включи към Вашия iPhone и разклонява към двойно женско Lightning. Съвременните смартфони iPhone имат ограничена фун..
  Слушайте любимата си музика със слушалки, докато зареждате телефона си с практичния двоен преходник ...
  15,00 лв.
 • Преходник за iPhone 2в1 - зареждане и слушане на музика 3,5mm
  Удобен и функционален, преходникът 2в1 дава на Вашия смартфон възможност едновременно да се зарежда и възпроизвежда аудио през 3,5 милиметровия канал. Преходникът е подходящ за телефони с една букса тип C, което ограничава функционалността на телефона. За да може едновременно да зареждате и ..
  Удобен и функционален, преходникът 2в1 дава на Вашия смартфон възможност едновременно да се зарежда ...
  15,39 лв.
 • Преходник OTG за телефон към флашка
  Преходник от micro USB или Type C към USB. С него може да свързвате Android телефон към флашка или други устройсва с USB. OTG USB адаптерът е подходящ за свързване на телефон към мишка, клавиатура, джойстик, външна памет и други. Изработен с метален корпус; Размери: 2 х 1.5 х 0,5 см Дв..
  Преходник от micro USB или Type C към USB. С него може да свързвате Android телефон към флашка или други ...
  5,90 лв.8,90 лв.