Практични решения

Нестандартни и практични джаджи за всякакъв вид мобилни телефони. Соларни зарядни, органайзери и още иновативни решения за Вашия телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощна преносима батерия 20000mAh с вградени кабели
  Висококачестена преносима батерия с капацитет от 20 000 mAh и вградени кабели за различни устройства. Това я прави универсална и подходяща за едновременно презареждане на три различни  Едновременно компактна и мощна, носейки батерията в себе си ще имате непрестанен източник на енергия в..
  Висококачестена преносима батерия с капацитет от 20 000 mAh и вградени кабели за различни устройства...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Mini USB кабел
  USB кабел тип Mini за презареждане и трансфер на данни между две устройства. Разполага с два различни конектора - USB 2.0 и Mini USB. Подходящ за телефони и други преносими мултимедийни устройства работещи с Mini USB порт. Дължината на кабела е 0,7 метра. Характеристики: Материал: ..
  USB кабел тип Mini за презареждане и трансфер на данни между две устройства. Разполага с два различни ...
  6,30 лв.
 • Bluetooth дистанционно за селфита
  Блутут дистанционно за правене на снимки и селфита от разстояние. То е универсално за всички телефони - съвместимо с Android и iOS операционни системи. Изключително подходящо за правене на снимки със селфи стик. Само с натискането на един бутон ще заснемете перфектния кадър, независи..
  Блутут дистанционно за правене на снимки и селфита от разстояние. То е универсално за всички телефон...
  9,90 лв.
 • USB разклонител 7в1 тип хъб с превключватели
  Често ли Ви се случва да не Ви достигат USB входовете на лаптопа или настолния компютър ? Налага ли се да правите сложни маневри, копирания, многобройни включвания и изключвания на различни устройства докато постигнете желаното ? Имате нужда от малко помощ - с практичния USB разклонител тип хъб с..
  Често ли Ви се случва да не Ви достигат USB входовете на лаптопа или настолния компютър ? Налага ли се да...
  17,37 лв.
 • Светлина за правене на селфита тип ринг за телефон
    Перфектната светлина за снимки вече е тук! Снимайте професионални селфита с LED ринг за телефон. Много често светлината около Вас не е подходяща и разваля вашите снимки? Този проблем се решава със светещия ринг за телефон! Рингът притежава удобна щипка, с която може да се з..
    Перфектната светлина за снимки вече е тук! Снимайте професионални селфита с LED ринг ...
  9,90 лв.12,00 лв.
 • Държач за кабели комплект 6бр.
  Вкарайте ред и организирайте кабелите за своя телефон, таблет, преносим или настолен компютър с удобния комплект от 6 броя държачи за кабели. Край на преплитащите се, падащите и кабелите с незнаен произход - едновременно плътно фиксирани с държач и с достатъчно място за движение напред и назад по..
  Вкарайте ред и организирайте кабелите за своя телефон, таблет, преносим или настолен компютър с удобния к...
  5,35 лв.