Практични решения

Нестандартни и практични джаджи за всякакъв вид мобилни телефони. Соларни зарядни, органайзери и още иновативни решения за Вашия телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голям LED ринг и трипoд с ПОДАРЪК калъф
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункционален и е много подходящ за гримиране, за правене на качествени снимки или просто като интериорна лампа добавяща стил и приятна светлина в помещението. За максимално удобство, LED лампата притеж..
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункциона...
  39,00 лв.
 • Преходник за IPhone 2в1 тип Lightning към 3,5mm + Lightning
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник, който ще реши проблема с едната буксa! Преходникът ефективно конвертира сигналите между устройствата и така позволява едновременната им работа. Може да се наслаждавате на любимата музика, да..
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник,...
  15,90 лв.
 • Силиконова гривна за Smart часовник Xiaomi MI5/6
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с пространство за поставяне на Smart часовник Xiaomi MI 5/6. Силиконовата каишка се предлага в два цвята: Черен Сив (Можете да изберете желания цвят от падащото меню)   ..
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с п...
  9,90 лв.
 • Мощен USB вентилатор за компютър или телефон
  Мощен и компактен USB вентилатор подходящ за разхлаждане докато сърфирате мрежата на компютъра или телефона. Съставен е от две на брой перки, които генерират приятен полъх. Можете да регулирате посоката на ветреца като огънете вентилатора по Ваша преценка. Уредчето се захранва чрез постоянна U..
  Мощен и компактен USB вентилатор подходящ за разхлаждане докато сърфирате мрежата на компютъра или телефо...
  7,80 лв.
 • Селфи стик и трипод с дистанционно
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни снимки. Чрез дистанционното в комплекта ще можете бързо и лесно да запечатате перфектната снимка от разстояние. Селфи триподът се използва изключително лесно - свързвате дистанционното чрез B..
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни...
  15,35 лв.
 • Двоен преходник от Type-C към 3.5мм + Type-C
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C. Създаден с мисъл за удобство и практичност, преходникът разделя информационните потоци и ги отвежда респективно към слушалките или зарядното. Използва се изключително лесно и е съвместим ..
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C...
  15,90 лв.