Практични решения

Нестандартни и практични джаджи за всякакъв вид мобилни телефони. Соларни зарядни, органайзери и още иновативни решения за Вашия телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Селфи стик и трипод с дистанционно
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни снимки. Чрез дистанционното в комплекта ще можете бързо и лесно да запечатате перфектната снимка от разстояние. Селфи триподът се използва изключително лесно - свързвате дистанционното чрез B..
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни...
  15,35 лв.
 • Двоен преходник от Type-C към 3.5мм + Type-C
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C. Създаден с мисъл за удобство и практичност, преходникът разделя информационните потоци и ги отвежда респективно към слушалките или зарядното. Използва се изключително лесно и е съвместим ..
  Слушайте музика и зареждайте телефона си едновременно с двойния преходник Type-C към 3.5мм аудио и Type-C...
  15,90 лв.
 • Мощна преносима батерия 20000mAh с вградени кабели
  Висококачестена преносима батерия с капацитет от 20 000 mAh и вградени кабели за различни устройства. Това я прави универсална и подходяща за едновременно презареждане на три различни  Едновременно компактна и мощна, носейки батерията в себе си ще имате непрестанен източник на енергия в..
  Висококачестена преносима батерия с капацитет от 20 000 mAh и вградени кабели за различни устройства...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Mini USB кабел
  USB кабел тип Mini за презареждане и трансфер на данни между две устройства. Разполага с два различни конектора - USB 2.0 и Mini USB. Подходящ за телефони и други преносими мултимедийни устройства работещи с Mini USB порт. Дължината на кабела е 0,7 метра. Характеристики: Материал: ..
  USB кабел тип Mini за презареждане и трансфер на данни между две устройства. Разполага с два различни ...
  6,30 лв.
 • Bluetooth дистанционно за селфита
  Блутут дистанционно за правене на снимки и селфита от разстояние. То е универсално за всички телефони - съвместимо с Android и iOS операционни системи. Изключително подходящо за правене на снимки със селфи стик. Само с натискането на един бутон ще заснемете перфектния кадър, независи..
  Блутут дистанционно за правене на снимки и селфита от разстояние. То е универсално за всички телефон...
  9,90 лв.
 • USB разклонител 7в1 тип хъб с превключватели
  Често ли Ви се случва да не Ви достигат USB входовете на лаптопа или настолния компютър ? Налага ли се да правите сложни маневри, копирания, многобройни включвания и изключвания на различни устройства докато постигнете желаното ? Имате нужда от малко помощ - с практичния USB разклонител тип хъб с..
  Често ли Ви се случва да не Ви достигат USB входовете на лаптопа или настолния компютър ? Налага ли се да...
  17,37 лв.