Практични решения

Нестандартни и практични джаджи за всякакъв вид мобилни телефони. Соларни зарядни, органайзери и още иновативни решения за Вашия телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преходник за Apple iPhone за зареждане и Lightning интерфейс
  Слушайте любимата си музика със слушалки, докато зареждате телефона си с практичния двоен преходник Borophone за iPhone. Преходника притежава Lightning Мъжка букса, за да се включи към Вашия iPhone и разклонява към двойно женско Lightning. Съвременните смартфони iPhone имат ограничена фун..
  Слушайте любимата си музика със слушалки, докато зареждате телефона си с практичния двоен преходник ...
  15,00 лв.
 • Преходник за iPhone 2в1 - зареждане и слушане на музика 3,5mm
  Удобен и функционален, преходникът 2в1 дава на Вашия смартфон възможност едновременно да се зарежда и възпроизвежда аудио през 3,5 милиметровия канал. Преходникът е подходящ за телефони с една букса тип C, което ограничава функционалността на телефона. За да може едновременно да зареждате и ..
  Удобен и функционален, преходникът 2в1 дава на Вашия смартфон възможност едновременно да се зарежда ...
  15,39 лв.
 • Смарт часовник със сим карта и камера
   Осигурете си постоянно връзка с Вашето дете със Smart Watch Kids tracker Touch screen. Той ще внесе сигурност и спокойствие в тревожните дни! Малка инвестиция с голяма сигурност!    Искате да следите детето си и да може да го чуете по всяко време, за да знаете как е и к..
   Осигурете си постоянно връзка с Вашето дете със Smart Watch Kids tracker Touch screen. Той ще ...
  36,90 лв.66,90 лв.
 • Смарт часовник тип телефон с камера и сим карта
  Часовник телефон с touchscreen дисплей, SIM карта, камера, блутут и слот за карта памет. Този часовник комбинира в себе си телефон, камера и още множество екстри. Притежава сензорен дисплей тъчскрийн контрол, през който контролирате всички функции само с докосване. ..
  Часовник телефон с touchscreen дисплей, SIM карта, камера, блутут и слот за карта памет. ...
  36,60 лв.68,90 лв.
 • Блутут приемник за USB
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури безжична връзка на устройства, които няма такава. Може да се постави в компютър, лаптоп, уреда и други устройства, които имат USB изход. Подходящ за поставяне в автомобил, може да пускате люби..
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури без...
  12,90 лв.
 • Устройство за безжично свързване на телефон към телевизор
  Свържете телефона с телевизора безжично и гледайте любимите си видеа, youtube и филми. Играйте любимите си игри или просто разглеждайте снимки на голям екран. Смарт устройството Chromecast визуализира целият екран на Вашия телефон и го предава директно към телевизора по..
  Свържете телефона с телевизора безжично и гледайте любимите си видеа, youtube и филми. Игр...
  36,60 лв.59,90 лв.