Практични решения

Нестандартни и практични джаджи за всякакъв вид мобилни телефони. Соларни зарядни, органайзери и още иновативни решения за Вашия телефон.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водоустойчив Smart часовник с Bluetooth
  Спортен SMART часовник с многобройни функционалности и Bluetooth свързване. Той ще се превърне във Ваш личен асистент - ще показва дата, час, известия, както и още няколко замервания на телесни показатели. Докато е на ръката Ви, с него ще можете да мерите пулс, калории, брой крачки и изминато раз..
  Спортен SMART часовник с многобройни функционалности и Bluetooth свързване. Той ще се превърне във Ваш...
  36,60 лв.57,00 лв.
 • Охладител за охлаждане на телефон
  Мощен и компактен охладител за мобилен телефон - предпазва от прегряване на устройството докато играете игри или ползвате тежки програми. Охладителя за телефон представлява рамка с мощен вентилатор с 9 перки, който генерира студен въздушен поток по посока на телефона. Скоростта на вентила..
  Мощен и компактен охладител за мобилен телефон - предпазва от прегряване на устройството докато играете и...
  23,30 лв.
 • Многоцветна светлина за снимки тип LED ринг със статив
  Направете най-яките снимки за Tik Tok или Instagram и нека приятелите Ви видят в най-добрата светлина. Този LED ринг ще Ви помогне да съберете максимално много лайкове. Светлинният обръч се отличава от останалите със своите RGB светлини - създайте невероятни цветови ефекти избирайки от 16-те раз..
  Направете най-яките снимки за Tik Tok или Instagram и нека приятелите Ви видят в най-добрата светлина. ...
  55,60 лв.66,90 лв.
 • Голям LED ринг и трипoд с ПОДАРЪК калъф
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункционален и е много подходящ за гримиране, за правене на качествени снимки или просто като интериорна лампа добавяща стил и приятна светлина в помещението. За максимално удобство, LED лампата притеж..
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункциона...
  39,00 лв.
 • Преходник за IPhone 2в1 тип Lightning към 3,5mm + Lightning
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник, който ще реши проблема с едната буксa! Преходникът ефективно конвертира сигналите между устройствата и така позволява едновременната им работа. Може да се наслаждавате на любимата музика, да..
  Използвайте слушалките и едновременно с това зареждайтее своя iPhone с този практичен и удобен преходник,...
  15,90 лв.
 • Силиконова гривна за Smart часовник Xiaomi MI5/6
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с пространство за поставяне на Smart часовник Xiaomi MI 5/6. Силиконовата каишка се предлага в два цвята: Черен Сив (Можете да изберете желания цвят от падащото меню)   ..
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с п...
  9,90 лв.