Аксесоари за Телефона

Аксесоари за всякакъв вид телефони - зарядни, слушалки, калъфи, стойки и др интересни предложения за смартфони IPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Lenovo.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Поставка за телефон с четирикратен HD увеличителен екран
  Улесни четенето си или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удобна поставка за телефон с голям увеличителен екран с 3D ефект. На нея може да поставите телефона си в позиция, от която да гледате любимите си видеоклипове и филми с до 4 пъти по-голям размер. ..
  Улесни четенето си или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удо...
  23,30 лв.
 • Спортна бутилка 2в1 с вградена блутут колонка
  Слушайте любимата си музикa, докато спортувате. Представяме Ви спортна бутилка 0.500 литра с вградена колонка 3W. Страхотен аксесоар, който ще Ви бъде винаги под ръка за да утолите жаждата или да си пуснете любимия хит. Изберете компактност, удобство, качество и практичност - не само бути..
  Слушайте любимата си музикa, докато спортувате. Представяме Ви спортна бутилка 0.500 литра с вградена кол...
  18,30 лв.23,90 лв.
 • Кабел microUSB/HDMI - двуметров преходник за директна връзка на телефон към телевизор
  Преходник за директна връзка на телефон с телевизор. Представлява двуметров кабел, който в единия си край има microUSB изход (женско), който се свързва с телефона. Другия край е HDMI изход, който се свързва с телевизора или ТВ приемника. Подходящ е за предаване на образа от мобилен телефон в..
  Преходник за директна връзка на телефон с телевизор. Представлява двуметров кабел, който в единия си край...
  23,30 лв.
 • Стабилна стойка за телефон с вакум и автоматичен захват
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на съклото, на таблото или всякаква гладка повърхност. Изработен с удобен и функционален дизайн. Притежава вакуумна основа със сигурно зекрепване БЕЗ риск от падане и автоматични щипки за здраво ..
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на ...
  13,30 лв.
 • Преходник от Micro USB към HDMI за свързване на телефон с телевизор
  Адаптер за телефон и мобилни устройства от Micro USB към HDMI. Подходящ за всички мобилни устройства с Micro USB. Перфектен за пренасяне на клипове, презентации, филми от екрана на вашия телефон или таблет на телевизор или проектор. С този преходник ще свържете телефона или таблета си към телевиз..
  Адаптер за телефон и мобилни устройства от Micro USB към HDMI. Подходящ за всички мобилни устройства с Mi...
  25,00 лв.
 • Поставка за зареждане на телефон - комбинирана стойка със зарядно
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си стабилно в изправена позиция и едновременно с това да зареждате или да прехвърляте данни. Практично, лесно и удобно. Подходяща за употреба в офиса, в дома, в колата - навсякъде с Вас! Функц..
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си с...
  9,87 лв.