Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична мишка за компютър/телевизор с голям обхват
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от 1 смарт устройство. Лесна за инсталация - само с включване на един компактен USB приемник в устройството. Обхватът на мишката е с радиус от 8 метра - предостатъчно за използване от всяко кътче на..
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от ...
  18,90 лв.
 • Тиха безжична оптична мишка с 3 бутона
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работеща само с един приемник, мишката е много удобна за използване с преносими и настолни компютри. Просто поставяте в свободен USB вход приемника и мишката се включва. Проектирана за максимална тишин..
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работе...
  16,90 лв.
 • Жична прецизна оптична мишка с 3 бутона
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат батериите на мишката или да се презапасявате излишно с такива. Жичната мишка е чудесен вариант за настолни и преносими компютри, с дълъг и незаемащ място кабел, при нея няма прекъсване на движениет..
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат бат...
  15,35 лв.
 • Безжичен контролер за PS3 Doubleshock III
  Безжичен контролер за игри на PS3 конзола за пълноценно Gaming изживяване. Потопете се във виртуалната реалност на игрите от своя диван или легло с безжичния джойстик за конзола. Харакатеристики:     Тип: Аналогов / Цифров;     Съвместимост: PS;  &nbs..
  Безжичен контролер за игри на PS3 конзола за пълноценно Gaming изживяване. Потопете се във виртуалната р...
  25,00 лв.
 • Универсално зарядно за лаптоп
  Зарядно за лаптоп с различни букси за захранване на различните модели: Sony, Fujitsu, Asus, Acer, Toshiba, Nec, Compaq, Dell, Lite-On IBM, HP, Delta, Huaguan, MSI, BenQ, Sharp и Samsung. Зарядното е в комплект със захранващ кабел и 8 различни накрайника: Жълт 3.5 към 1.5..
  Зарядно за лаптоп с различни букси за захранване на различните модели: Sony, Fujitsu, Asus, Acer, To...
  38,90 лв.
 • Блутут приемник за USB
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури безжична връзка на устройства, които няма такава. Може да се постави в компютър, лаптоп, уреда и други устройства, които имат USB изход. Подходящ за поставяне в автомобил, може да пускате люби..
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури без...
  12,90 лв.