Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голяма подложка за копютър и мишка с карта на света
  Направете престоят си пред компютъра още по-приятен и ефикасен с голямата подложка за бюро с изобразена Световна карта ! Веднъж постелена върху повърхността на бюрото Ви, тя се превръща в незаменим помощник, който едновременно ще запази китките и устройствата Ви. С огромния си обем от 30х90х0.5 ..
  Направете престоят си пред компютъра още по-приятен и ефикасен с голямата подложка за бюро с изобразена С...
  13,90 лв.15,35 лв.
 • Ретро телевизионна игра тип конзола с два джойстика
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детството и преживейте отново тези забавни и незабравими мигове с игрите с дискети. Представяме ви геймърска конзола с предварително инсталирани цели 620 хитови игрови заглавия като Contra, Su..
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детст...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Кабел за интернет тип LAN
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор ( за свързване с интернет ). Друго приложение на този кабел е връзка между два компютъра в така наречената LAN мрежа. LAN мрежата може да се използва за достъп от един компютър в друг, за спо..
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор...
  5,90 лв.
 • USB кабел мъжко към мъжко
  Удобен USB кабел с два мъжки накрайника. Използва се най-често за подаване на по-високо захранване към електроника използваща USB входове. Много подходящ за включване на външни хард-дискове към настолен или преносим компютър, тъй като те имат нужда от повече енергия. Може също да се използва з..
  Удобен USB кабел с два мъжки накрайника. Използва се най-често за подаване на по-високо захранване към ел...
  7,60 лв.
 • Универсален USB кабел за принтер
  Универсалният USB кабел се използва за установяване на връзка и пренос на данни между компютър и принтер. Състои се от  USB накрайник от едната страна, за включване в компютъра и вход за свързване в порта на принтера. Дължината му е метър и половина (1,5 метра). Характеристики: ..
  Универсалният USB кабел се използва за установяване на връзка и пренос на данни между компютър и принтер....
  5,35 лв.
 • HDMI-HDMI кабел с текстилно покритие
  Висококачествен HDMI кабел за усъществяване на видео връзка между две устройства. Може да се използва за успешно свързване на телевизор и преносим или настолен компютър. При наличието на подходящи софтуерни приложения инсталирани на компютъра, HDMI кабела може да предава едновременно звук и картин..
  Висококачествен HDMI кабел за усъществяване на видео връзка между две устройства. Може да се използва за...
  8,38 лв.