Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удължител за USB кабел 10 метра
  Удължаващ кабел с USB In и USB Out портове, дълъг 10 метра и съвместим с всички USB устройства. Осигурява стабилна кабелна връзка между две устройства, като удължава физическата дистанция между двете. Подходящ е за свързване на периферия към SMART телевизори, компютри и други устройства. ..
  Удължаващ кабел с USB In и USB Out портове, дълъг 10 метра и съвместим с всички USB устройства. Осигур...
  15,35 лв.
 • Удължител за USB кабел 1.5 / 3 метра
  Удължителен кабел за свързване на с USB входове. Представлява "мъжки" и "женски" USB букси, които ефективно удължават дължината на Вашите устройства. Подходящи са за свързването на периферия към телевизори, компютри и други USB устройства. Предлагат се два варианта на удължителя, според дължин..
  Удължителен кабел за свързване на с USB входове. Представлява "мъжки" и "женски" USB букси, които ефектив...
  5,30 лв.
 • Комфортна клавиатура с USB захранване
  Ергономична клавиатура с мултимедийни функции и USB захранване. За допълнително удобство клавиатурата разполага и с повдигащи се крачета за подобряване на ъгъла при продължителна работа с устройството. Мултимедийните бутони ще Ви позволят да управлявате звук, видео и някои приложения директно чр..
  Ергономична клавиатура с мултимедийни функции и USB захранване. За допълнително удобство клавиатурата ...
  15,00 лв.
 • USB разклонител с 4 гнезда тип USB хъб
  Практичен USB разклонител тип хъб, с който ще увеличите портовете за приемане и предаване на информация на компютъра си. Подходящ е за както за настолен, така и за преносим компютър. Разполага с 3 порта върху горната си страна и още 1 встрани. Няма нужда от инсталация - просто го включвате в к..
  Практичен USB разклонител тип хъб, с който ще увеличите портовете за приемане и предаване на информация н...
  12,00 лв.15,35 лв.
 • Универсално зарядно за лаптоп
  Мултифункционално зарядно за лаптоп, преобразуващо напрежението и разполагащо с 10 вида конектори за различните модели компютри. Изключително подходящо решение при ползването на различни устройства вкъщи или в офиса: не е нужно да разнасяте множество зарядни устройства и техните кабели. Нужно е с..
  Мултифункционално зарядно за лаптоп, преобразуващо напрежението и разполагащо с 10 вида конектори за разл...
  25,00 лв.
 • Голяма подложка за мишка тип космическо килимче
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето бюро и офис. Визуално приятен и невероятно полезен аксесоар за Вашето работно или гейминг бюро - с космическото килимче тип подложка за мишка ще направите престоя си пред компютъра приятен и п..
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето ...
  13,90 лв.19,90 лв.