Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Очила за компютър против синя светлина
   Предпазете очите от умора и бъдещи увреждания, премахнете неприятното главоболие и недоспиване! Често ли Ви се случва да чувствате очите си изморени или да не можете да заспите? Това е следствие на прекалено дълго стоене пред екрана на компютъра, телефона, телевизора и други подобни устройства..
   Предпазете очите от умора и бъдещи увреждания, премахнете неприятното главоболие и недоспиване! Чес...
  19,90 лв.39,90 лв.
 • Подвижна масичка на колела
  Вече не е нужно да сте седнали пред бюрото, за да работите и забавлявате на компютъра си. С помощта на подвижната масичка на колела можете да използвате любимото кресло или удобния диван като място за забавление и работа с компютър. Създадена с мисъл за Вашето удобство, масичката е с регулируема ..
  Вече не е нужно да сте седнали пред бюрото, за да работите и забавлявате на компютъра си. С помощта на по...
  56,60 лв.
 • Преносима сгъваема масичка за лаптоп или поставяне на легло
  Настанете се удобно пред лаптопа с практичната сгъваема масичка за лаптоп.  Вече може дори да поднесете закуска в леглото. Върху нея можете да поставите своя преносим компютър без риск от прегряване във завивките и наслагване на прах. Освен за ползване докато сте в леглото, сгъваемата мас..
  Настанете се удобно пред лаптопа с практичната сгъваема масичка за лаптоп.  Вече може дори да поднес...
  19,90 лв.
 • Водоустойчива флашка 16/32GB TeamGroup
  Дръжте важните си файлове на сигурно място, защитени от кибер-кражби и дори метеорологичните условия ! Флашката TeamGroup е гумирана, водоустойчива и удароустойчива - запазва електронните данни там, където другите ги губят. Тя е супер компактна - колкото половината Ви показалец. Можете да я но..
  Дръжте важните си файлове на сигурно място, защитени от кибер-кражби и дори метеорологичните условия ! ...
  17,60 лв.
 • Захранващ кабел за компютър
  Стандартен захранващ кабел за настолен компютър - съвместим с всички захранващи блокове поддържащи 3х0.75мм2 връзка. Кабелът е предназначен за директно включване в електрическата мрежа - създаден е от качествени медни проводници и устойчива изолация. Захранващият кабел е с дължина 1,5 метра - ..
  Стандартен захранващ кабел за настолен компютър - съвместим с всички захранващи блокове поддържащи 3х0.75...
  6,90 лв.
 • Удължител за USB кабел - 1,5 метра
  Практичен универсален удължител за USB устройства - с него ще увеличите дължината на всяка USB периферия включена във Вашия преносим или настолен компютър. Състои се от "мъжки" и "женски" USB конектори, работещи под технологията 2.0. Работата с удължителя е много лесна - включвате "мъжкия" конек..
  Практичен универсален удължител за USB устройства - с него ще увеличите дължината на всяка USB периферия ...
  5,90 лв.