Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гейминг USB джойстик за компютър
  Универсален джойстик за видеоигри на компютър. Притежава 14 бутона и кабелно USB свързване. Бутоните са надписани с цифри за по-лесно настройване на функциите докато играете. Джойстикът е съвместим с всяка операционна система и не се нуждае от първоначална инсталация (Plug&Play). Съвместим..
  Универсален джойстик за видеоигри на компютър. Притежава 14 бутона и кабелно USB свързване. Бутоните с...
  12,90 лв.
 • Стандартна USB мишка с кабел
  Класическа оптична мишка с USB свързване и кабелна връзка. Притежава 2 основни бутона и един скрол бутон. Резолюцията на мишката е 800 DPI. Съвместима е с всички операционни системи и не изисква софтуерна инталация ( Plug&Play ). Характеристики: Материал: Електронни компоненти; ..
  Класическа оптична мишка с USB свързване и кабелна връзка. Притежава 2 основни бутона и един скрол бут...
  9,90 лв.
 • Камера за компютър Kisonli с HD картина и USB захранване
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не изисква инсталация. Тя е компактна и може да се закрепя към дисплея Ви за по-голямо удобство. Камерата заснема HD картина и притежава вграден в себе си микрофон. Идеален периферен аксесоар за..
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не и...
  29,90 лв.35,90 лв.
 • Удобна подложка за мишка с с мека част
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, често китката ни е в неестествено положение дълговреме, а това може да доведе до неприятна болка, умра и дори травми. Обикновените подложки за мишки не осигурява нужния комфорт! Тази специална ..
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, ч...
  9,90 лв.
 • Метална кутия за пренасяне на хард диск и SSD
  Пренос и съхранение на дигиталната Ви информация в големи количества чрез металната кутия за HDD и SSD дискове. Кутията превръща Вашите дискове в лесни за пренасяне и директно използване външна памет. Дисковата кутия е изработена от метал и осигурява качествена защита против намокряне и ударни..
  Пренос и съхранение на дигиталната Ви информация в големи количества чрез металната кутия за HDD и SSD ди...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Комплект за домашен офис и училище 5в1 с ПОДАРЪК - HomeSchoolMega
  Подгответе се за онлайн обучениет и се адаптирайте бързо и лесно към новото дигитално ежедневие с комплект HomeSchoolMega от Homeland България ! HomeSchoolMega съдържа в себе си всичко необходимо, за да направите времето прекарано пред компютъра в работа, уроци или забавление удобно и безопа..
  Подгответе се за онлайн обучениет и се адаптирайте бързо и лесно към новото дигитално ежедневие с ко...
  81,80 лв.135,20 лв.