Периферия

При нас ще откриете периферни устройства за компютри. таблети и смарт устройства. Разнообразие от висококачествени предложения на добри цени.

 Уеб камери, микрофони, перфиферни устройства за лаптоп и компютър, преходници, USB хъбове, преходници, мишки и клавиатури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Блутут приемник за USB
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури безжична връзка на устройства, които няма такава. Може да се постави в компютър, лаптоп, уреда и други устройства, които имат USB изход. Подходящ за поставяне в автомобил, може да пускате люби..
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури без...
  12,90 лв.
 • Проектор с дистанционно за прожектиране на домашно кино
   Осигурете си голяма картина и страхотно изживяване докато гледате филми или любимия си спорт! С мини LED Проектор може да прожектирате любимите си филми, клипове, спорт, презентации или игри на стената с голяма двуметрова картина.  Устройството може да визуализира и..
   Осигурете си голяма картина и страхотно изживяване докато гледате филми или любимия си сп...
  98,90 лв.138,80 лв.
 • Безжична мишка HAMA Wireless MW-110
  Компактна, безжична оптична мишка с нано приемник. Осигурява изключително прецизно управление на курсора. Ултра-малкият USB приемник е подходящ за лаптоп или компютър 2.4 GHz радио технология с обхват до 8 метра. Разполага с ляв и десен бутон + скролер. Изключително удобна за боравене. ..
  Компактна, безжична оптична мишка с нано приемник. Осигурява изключително прецизно управление на кур...
  15,50 лв.
 • Оптична мишка HAMA с кабел 1.5 метра - 1200dpi
  Висококачествена оптична мишка с 3 бутона и прецизно увеличение. Силна чувствителност - 1200dpi. Изработена с ергономичен дизайн, удобен за ежедневна работа на компютър. Мишката се свързва директно в компютъра посредством USB изход. Няма нужда от допълнителни настройки - не се изисква допълнителен с..
  Висококачествена оптична мишка с 3 бутона и прецизно увеличение. Силна чувствителност - 1200dpi. Изработе...
  12,90 лв.16,90 лв.
 • Антена за безжичен интернет - Wi Fi приемник
  WI Fi Антена с USB 2.0 накрайник 2.4GHz с капацитет до 600mbps. Подходяща за настолни компютри, лаптопи, таблети, телевизори. С приемника за безжичен интернет, си осигурявате достъп до Wi Fi сигнала от близките рутери. С тази Wireless антена ще се свързвате към безжичен интернет в обхват от ..
  WI Fi Антена с USB 2.0 накрайник 2.4GHz с капацитет до 600mbps. Подходяща за настолни компютри, лаптопи, ...
  16,36 лв.23,90 лв.
 • Уеб камера FullHD HAMA с вграден микрофон и щипка
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни приложения (Skype, Youtube, Viber и др.) Характеристики: Лесна инсталация благодарение на USB; (Plug & Play) Просто включете и използвайте; Вграден микрофон с висок..
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни пр...
  23,30 лв.