Клавиатури и мишки

  Клавиатури и мишки за компютри, лаптопи, таблет и смарт устройства. Висококачествен асортимент на добри цени. Безжични и жични клавиатури и миши. Геймърски комплекти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Блутут клавиатура с мишка - MULTI MODE комплект
  Страхотен комплект клавиатура с мишка - 2в1 Bluetooth и Wireless. Точно така! Компектът е MULTI MODE. Може да се използва безжично с блутут или wireless връзка. Може да се използва както с Bluetooth връзка, така и посредством приемник, което ги прави мултифункционални.  Съвместими..
  Страхотен комплект клавиатура с мишка - 2в1 Bluetooth и Wireless. Точно така! Компектът е MULTI M...
  39,90 лв.48,90 лв.
 • Водоустойчива USB светеща гейминг клавиатура и мишка
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от USB клавиатура и мишка за настолен компютър, лаптоп или друго SMART устройство. Клавиатурата и мишката светят ефектно с LED цветове, като това ги превръща не само в компютърен компонент, н..
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от...
  36,90 лв.45,00 лв.
 • Безжична мишка за компютър/телевизор с голям обхват
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от 1 смарт устройство. Лесна за инсталация - само с включване на един компактен USB приемник в устройството. Обхватът на мишката е с радиус от 8 метра - предостатъчно за използване от всяко кътче на..
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от ...
  18,90 лв.
 • Тиха безжична оптична мишка с 3 бутона
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работеща само с един приемник, мишката е много удобна за използване с преносими и настолни компютри. Просто поставяте в свободен USB вход приемника и мишката се включва. Проектирана за максимална тишин..
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работе...
  16,90 лв.
 • Жична прецизна оптична мишка с 3 бутона
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат батериите на мишката или да се презапасявате излишно с такива. Жичната мишка е чудесен вариант за настолни и преносими компютри, с дълъг и незаемащ място кабел, при нея няма прекъсване на движениет..
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат бат...
  15,35 лв.
 • 2в1 Мултимедийна Mини-Безжична клавиетура с мишка и подсветка
  За компактните си размери, Безжичната 2в1 клавиатура и мишка притежава огромна функционалност, предлагаща управление на почти всяко SMART устройство във Вашия дом. Предлагаща непрекъсната работа и сигнал до 10 метра и екипирана със специални мултимедийни бутони, клавиатурата е предназначена за ле..
  За компактните си размери, Безжичната 2в1 клавиатура и мишка притежава огромна функционалност, предлагаща...
  23,30 лв.