Клавиатури и мишки

  Клавиатури и мишки за компютри, лаптопи, таблет и смарт устройства. Висококачествен асортимент на добри цени. Безжични и жични клавиатури и миши. Геймърски комплекти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бяла безжична клавиатура с мишка и кръгли клавиши
  Стилен комплект безжична клавиатура и мишка за всяко модерно домашно или офис бюро. С безжична работна дистанция до 30 метра, клавиатурата и мишката влизат в употреба не само за настолния компютър - можете удобно да управлявате телевизори, конзоли, възпроизвеждащи устройства и други от комфорта н..
  Стилен комплект безжична клавиатура и мишка за всяко модерно домашно или офис бюро. С безжична работна...
  45,00 лв.58,90 лв.
 • Безшумна клавиатура с мишка и USB кабел
  Комплект клавиатура и мишка с безшумни клавиши и USB захранване. Създадена с ергономичен дизайн с мисъл за комфорта Ви докато работите, клавиатурата може да се поставя на две височини чрез повдигащите се крачета на корпуса и. Оптичната мишка е с висока степен на DPI (1200) и не измаря ръката д..
  Комплект клавиатура и мишка с безшумни клавиши и USB захранване. Създадена с ергономичен дизайн с мисъ...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Светеща геймърска клавиатура с мишка
  Атрактивен комплект светеща клавиатура и мишка, който ще внесе цветна динамика върху компютърното Ви бюро. Двете устройства са създадени с мисъл за Вашия комфорт докато играете - имат ергономична форма и не измарят ръцете дори при продължително ползване. Мишката е с висок DPI - 1200, перфектна..
  Атрактивен комплект светеща клавиатура и мишка, който ще внесе цветна динамика върху компютърното Ви бюро...
  36,60 лв.39,90 лв.
 • Комплект безжична клавиатура с кирилица и мишка
  Практичен комплект клавиатура и мишка, с безжично свързване и бутони на кирилица. Двете устройства работят с един USB предавател и по този начин не заемат две USB места. Комплектът е много подходящ за свързване със SMART телевизори, настолни и преносими компютри. Клавиатурата в комплекта разпо..
  Практичен комплект клавиатура и мишка, с безжично свързване и бутони на кирилица. Двете устройства раб...
  28,90 лв.
 • Качествена подложка за мишка с обшивка
  Подложка за оптична мишка на марката Techancy. Подложката е изработена от качествен текстил на повърхността си и антиплъзгаща се гума на гърба си. Обшивката по ъглите на подложката допринася за устойчивостта и при използване - без разнищване на текстилното покритие дори при интензивна ежедневн..
  Подложка за оптична мишка на марката Techancy. Подложката е изработена от качествен текстил на повърхн...
  7,90 лв.
 • Презаредима безжична мишка Jodel 1200DPI
  Безжична оптична мишка от ново поколение - функцията и за презареждане ще елиминира досадното сменяне на батерии и неочаквани прекъсвания докато работите или се забавлявате на компютъра. Мишката Jodel е проектирана с ергономична форма и разполага с общо 6 бутона - 3 стандартни, 2 странични и 1 сп..
  Безжична оптична мишка от ново поколение - функцията и за презареждане ще елиминира досадното сменяне на ...
  23,30 лв.26,90 лв.