Клавиатури и мишки

  Клавиатури и мишки за компютри, лаптопи, таблет и смарт устройства. Висококачествен асортимент на добри цени. Безжични и жични клавиатури и миши. Геймърски комплекти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голяма подложка за мишка тип космическо килимче
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето бюро и офис. Визуално приятен и невероятно полезен аксесоар за Вашето работно или гейминг бюро - с космическото килимче тип подложка за мишка ще направите престоя си пред компютъра приятен и п..
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето ...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Светеща гейминг клавиатура с ергономичен дизайн и кабел
  Удобна клавиатура предназначена за гейминг изживявания, с ярка подсветка и бързо време за реакция - всичко необходимо за победа във всяка игра ! Създадена с мисъл за геймърите, клавиатурата разполага с удобни за постоянен натиск бутони, голям SPACE бутон, който реагира дори на минимално натискане..
  Удобна клавиатура предназначена за гейминг изживявания, с ярка подсветка и бързо време за реакция - всичк...
  36,00 лв.39,90 лв.
 • Блутут клавиатура с мишка - MULTI MODE комплект
  Страхотен комплект клавиатура с мишка - 2в1 Bluetooth и Wireless. Точно така! Компектът е MULTI MODE. Може да се използва безжично с блутут или wireless връзка. Може да се използва както с Bluetooth връзка, така и посредством приемник, което ги прави мултифункционални.  Съвместими..
  Страхотен комплект клавиатура с мишка - 2в1 Bluetooth и Wireless. Точно така! Компектът е MULTI M...
  39,90 лв.48,90 лв.
 • Водоустойчива USB светеща гейминг клавиатура и мишка
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от USB клавиатура и мишка за настолен компютър, лаптоп или друго SMART устройство. Клавиатурата и мишката светят ефектно с LED цветове, като това ги превръща не само в компютърен компонент, н..
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от...
  36,90 лв.45,00 лв.
 • Безжична мишка за компютър/телевизор с голям обхват
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от 1 смарт устройство. Лесна за инсталация - само с включване на един компактен USB приемник в устройството. Обхватът на мишката е с радиус от 8 метра - предостатъчно за използване от всяко кътче на..
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от ...
  18,90 лв.
 • Тиха безжична оптична мишка с 3 бутона
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работеща само с един приемник, мишката е много удобна за използване с преносими и настолни компютри. Просто поставяте в свободен USB вход приемника и мишката се включва. Проектирана за максимална тишин..
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работе...
  16,90 лв.