Клавиатури и мишки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична клавиатура с 2.4GhZ мишка - геймърски комплект
  Геймърски комплект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка сдвоими с компютър, лаптоп, таблет и смартфон. И двете устройства са с ергономичен и водоустойчив дизайн, който се чувства удобно при активна игра с часове пред компютъра. Бeзжичнa ĸлaвиaтy..
  Геймърски комплект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка сдвоими с&...
  39,60 лв.
 • Комплект безжична клавиатура с мишка
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънка безжична клавиатура и мишка. Елегантен дизайн - ултра тънки. Създадени за максимален комфорт при работа.  Клавиатурата притежава интелигентна способност за писане и работно разстояни..
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънк...
  33,30 лв.38,90 лв.
 • Подложка за мишка Logiteh
  Подложка Logitech за компютърна мишка създадена да улеснява работата с мишка. Придава комфорт и по -добро чувство към движението.  Подложката е подходяща както за оптични, така и за лазерни мишки. Полиестерения горен слой осигурява повърхност с ниско триене за максимален контрол. ..
  Подложка Logitech за компютърна мишка създадена да улеснява работата с мишка. Придава комфорт и по -добро...
  4,94 лв.
 • Геймърски комплект - безжична клавиатура с мишка
  Геймърски копмлект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка.  И двете устройства са с ергономичен и водоустойчив дизайн, който се чувства удобно при активна игра с часове пред компютъра. Клавиатурата притежава 8 допълнителни клавиша в горната си част за ..
  Геймърски копмлект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка.  ...
  39,60 лв.