Аудио аксесоари

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светещи колони с буфер - Kisonli 2+1 аудио система
  Озвучителна система на марката Kisonli състояща се от 2 колонки и буфер. Комплектът предлага висококачествен звук и плътен бас и може да бъде свързан към настолен или преносим компютър, телевизор или друг тип възпроизвеждащо устройство. Колонките притежават и Bluetooth тип на свързване - позво..
  Озвучителна система на марката Kisonli състояща се от 2 колонки и буфер. Комплектът предлага висококач...
  67,00 лв.
 • Професионален микрофон за студио и звукозапис
  Висококачествен микрофон с ротационно рамо за звукозаписна апаратура. Подходящ за записване на висококачествени звукозаписи независимо дали сте професионалист или любител. Воденето на собствени предавания и канали става все по-популярно, но много от Вас търсят подходящата апаратура за целта...
  Висококачествен микрофон с ротационно рамо за звукозаписна апаратура. Подходящ за записване на висок...
  98,90 лв.138,90 лв.
 • Звуков разклонител 3.5мм за слушалки и микрофон в един жак
  Практичен звуков адаптер, който разделя сигналите от комбиниран 3.5мм аудио порт към два отделни жака - за слушалки и микрофон. Намира приложение основно сред мобилни телефони, съвременни лаптопи и настолни компютри. Състои се от 3.5мм жак, който се поставя в устройството и 2 входа от същия тип ..
  Практичен звуков адаптер, който разделя сигналите от комбиниран 3.5мм аудио порт към два отделни жака - з...
  9,90 лв.
 • Гейминг слушалки X25 с кабел, силен звук и микрофон
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те предлагат ясен и непрекъснат звуков сигнал, без накъсване и загуби благодарение на медния 3.5мм конектор и кабелната му връзка. Слушалките разполагат с вграден усилвател на звука - за регулир..
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Мощни светещи колонки за компютър Kisonli
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са компактни, лесни за свързване, притежават силен и ясен стерео звук, както и интересни светлинни ефекти по време на възпроизвеждане на звук. Можете да свържете комплекта колонки към всяко устройст..
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са ком...
  23,30 лв.25,00 лв.
 • Безжична Bluetooth колонка с поставка за телефон и дисплей
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато слушате музика или радио. Даваща удобството на безжичната връзка без компромис в качеството на звука, можете да разнасяте колонката из стаите без да трябва да носите и предаващото устройство. ..
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато ...
  35,00 лв.