Аудио аксесоари

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобни геймърски слупалки с микрофон и двоен кабел
   Качествени геймърски слушалки с ефектен и удобен дизайн. Притежават чист и силен звук с много добра акустика и озвучение. Слушалките притежава висок клас говорители! Добре подплатени са и се усещат леко на главата - подходящи за носене дълго време БЕЗ да дразнят! Стоят плътно и комфо..
   Качествени геймърски слушалки с ефектен и удобен дизайн. Притежават чист и силен звук с много ...
  27,90 лв.36,60 лв.
 • Светещи колони с буфер, блутут и атрактивен дизайн
  Насладете са на качествени ритми и атрактивни светлинни ефекти с аудио комплекта колони и буфер на Kisonli. Те са подходящи за всички възпроизвеждащи устройства и ще допринесат за качествено звуково забавление - идеални за настолни и преносими компютри, телевизори и други подобни устройства. З..
  Насладете са на качествени ритми и атрактивни светлинни ефекти с аудио комплекта колони и буфер на Kisonl...
  89,00 лв.
 • Колонки за компютър Kisonli V400
  Симпатични компактни колонки за компютър на марката Kisonli. Представляват 2 свързани помежду си говорителя и 3.5мм аудио конектор за връзка с компютъра. Захранването на колонките е чрез USB връзка в същото устройство. Колонките са подходящи както за настолни, така и за преносими компютри благ..
  Симпатични компактни колонки за компютър на марката Kisonli. Представляват 2 свързани помежду си говор...
  12,30 лв.
 • Аудио преходник от USb към двоен AUX
  Практичен звуков преходник, който можете да използвате на настолния или преносимия компютър с цел увеличаване броя на AUX жаковете. Преходникът представлява USB конектор, който приема, предава и конвертира сигналите в звук към двата си изходни AUX жака. На практика устройството може да бъде из..
  Практичен звуков преходник, който можете да използвате на настолния или преносимия компютър с цел увелича...
  9,90 лв.13,60 лв.
 • Висококачествен AUX кабел Techancy 1 метър
  Качествен аудио кабел с AUX конектори за трансфер на звукови сигнали без дисрупции. Произведен е от компанията Techancy и е с дължина 1 метър. Съвместим е с всички устройства използващи AUX 3.5мм жакове за приемане и предаване на звук - телефони, компютри, телевизори и други.   Хара..
  Качествен аудио кабел с AUX конектори за трансфер на звукови сигнали без дисрупции. Произведен е от ко...
  7,60 лв.
 • Мощни колонки за компютър с подсветка и атрактивен дизайн
  Допълнете стила на компютърната си система с мощните аудио колонки и тяхната атрактивна подсветка. Те са много подходящи за ежедневно използване - ще се насладите на висококачествен звук от музиката, филмите и игрите Ви. Те се свързват бързо и лесно към устройствата Ви - използват USB връзка з..
  Допълнете стила на компютърната си система с мощните аудио колонки и тяхната атрактивна подсветка. Те ...
  23,30 лв.29,90 лв.