Аудио аксесоари

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Модерен безжичен караоке микрофон за музикално забавление
  Превъплатете се в любимите си музикални икони и изпейте най-известните им парчета с модерния безжичен караоке микрофон ! Притежаващ и поддържащ многобройни функции, безжичния микрофон ще Ви превърне в звездата на караоке шоуто ! Използвайки Bluetooth връзка, лесно можете да сдвоите микрофона с..
  Превъплатете се в любимите си музикални икони и изпейте най-известните им парчета с модерния безжичен кар...
  23,30 лв.29,90 лв.
 • Мини външен микрофон за телефон и компютър 3,5мм.
  Перфектното решение при проблемен или несъществуващ микрофон във Вашия лаптоп или телефон - с миниатюрния външен микрофон ще можете да водите разговори напълно нормално. Имате нужда само от AUX 3,5мм. жак - микрофона се захранва автоматично от него и предава бързо звуковите сигнали към устройтвото...
  Перфектното решение при проблемен или несъществуващ микрофон във Вашия лаптоп или телефон - с миниатюрния...
  12,90 лв.
 • Стерео слушалки с вграден микрофон 3,5мм. жак
   Слушалки с микрофон за компютър. Използвайте ги за web разговори, гейминг или за офис работа. Комуникирайте свободно с колеги и приятели с помощта на стерео слушалките и техния вграден микрофон. Слушалките са много подходящи за аудио и видео чат, съвместими са с всички приложения за разгов..
   Слушалки с микрофон за компютър. Използвайте ги за web разговори, гейминг или за офис работа. Ко...
  13,90 лв.
 • Чифт преносими тонколонки за компютър
  Увеличете силата и качеството на звука с преносимите тонколонки за компютър на немската марка HAMA. С чистия стерео звук, който генерират, колонките са подходящи за слушане на музика, гейминг забавления, гледане на филми или работа. Те се свързват изключително лесно, даже не е нужно да имате свобо..
  Увеличете силата и качеството на звука с преносимите тонколонки за компютър на немската марка HAMA. С чи...
  16,90 лв.19,90 лв.
 • Портативно радио с часовник и супер силен звук
  Преносимо радио 3в1 с дигитален часовник, фенер, аларма и още полезни екстри са включени в компактното устройство !  Радиото разполага компактен и лесен за пренасяне размер, но и изключително силен и чист звук. Перфектен за слушане в стаята, автомобила, в парка или на открито. Радиото пр..
  Преносимо радио 3в1 с дигитален часовник, фенер, аларма и още полезни екстри са включени в компактното ус...
  25,00 лв.
 • Компактни сгъваеми слушалки с микрофон и кабел
  Слушайте музика и водете разговори с кристално чист звук с компактните слушалки тип диадема. Тези слушалки притежават чист и силен звук осигурен от качествените стерео говорители. Притежава ергономичен, компактен и удобен дизайн. С меката си подплата те не натискат излишно ушите докато се използв..
  Слушайте музика и водете разговори с кристално чист звук с компактните слушалки тип диадема. Тези слушалк...
  23,60 лв.