Аудио аксесоари

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гейминг слушалки X25 с кабел, силен звук и микрофон
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те предлагат ясен и непрекъснат звуков сигнал, без накъсване и загуби благодарение на медния 3.5мм конектор и кабелната му връзка. Слушалките разполагат с вграден усилвател на звука - за регулир..
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Мощни светещи колонки за компютър Kisonli
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са компактни, лесни за свързване, притежават силен и ясен стерео звук, както и интересни светлинни ефекти по време на възпроизвеждане на звук. Можете да свържете комплекта колонки към всяко устройст..
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са ком...
  23,30 лв.25,00 лв.
 • Безжична Bluetooth колонка с поставка за телефон и дисплей
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато слушате музика или радио. Даваща удобството на безжичната връзка без компромис в качеството на звука, можете да разнасяте колонката из стаите без да трябва да носите и предаващото устройство. ..
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато ...
  35,00 лв.
 • Мощни колонки за компютър със субуфер
  Насладете се чист и силен звук, придружен с плътен бас и слушайте любимите си музика и филми с високо качество. Представяме Ви симпатичен сет от 2 колонки и техния субуфер - перфектното решение ако желаете качествен и дълбок звук от Вашия компютър, телевизор или радио в дома. С изчистения си д..
  Насладете се чист и силен звук, придружен с плътен бас и слушайте любимите си музика и филми с високо кач...
  36,60 лв.39,90 лв.
 • Стерео колонки за компютър с USB захранване
  Комплект колонки с чист стерео звук, USB захранване и 3.5мм аудио конектор. Колонките са подходящи за всички дейности на компютъра - музика, филми, разговори, игри и други. Възпроизвеждат стерео звук без нарушения и статичен шум. Включват се директно към устройството посредством USB вход и ..
  Комплект колонки с чист стерео звук, USB захранване и 3.5мм аудио конектор. Колонките са подходящи за ...
  19,90 лв.
 • Двоен разклонител за 3.5мм жак
  Помощен разклонител за техника с 3.5мм жак, с който ще свържете перифея използваща 2 аудио жака към устройства с един аудио жак. Най-често се използва при свързване на комбинирани слушалки/микрофон към компютър или мобилен апарат, използващ само един аудио 3.5мм. жак. Двойният AUX жак е съвмес..
  Помощен разклонител за техника с 3.5мм жак, с който ще свържете перифея използваща 2 аудио жака към устро...
  8,30 лв.