Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладители, клавиатури, мишки, колонки и друга периферия.

Разнообразие от качествени продукти на приемливи цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Камера за компютър Kisonli с HD картина и USB захранване
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не изисква инсталация. Тя е компактна и може да се закрепя към дисплея Ви за по-голямо удобство. Камерата заснема HD картина и притежава вграден в себе си микрофон. Идеален периферен аксесоар за..
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не и...
  29,90 лв.35,90 лв.
 • Удобна подложка за мишка с с мека част
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, често китката ни е в неестествено положение дълговреме, а това може да доведе до неприятна болка, умра и дори травми. Обикновените подложки за мишки не осигурява нужния комфорт! Тази специална ..
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, ч...
  9,90 лв.
 • Метална кутия за пренасяне на хард диск и SSD
  Пренос и съхранение на дигиталната Ви информация в големи количества чрез металната кутия за HDD и SSD дискове. Кутията превръща Вашите дискове в лесни за пренасяне и директно използване външна памет. Дисковата кутия е изработена от метал и осигурява качествена защита против намокряне и ударни..
  Пренос и съхранение на дигиталната Ви информация в големи количества чрез металната кутия за HDD и SSD ди...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Колонки за компютър Kisonli V400
  Симпатични компактни колонки за компютър на марката Kisonli. Представляват 2 свързани помежду си говорителя и 3.5мм аудио конектор за връзка с компютъра. Захранването на колонките е чрез USB връзка в същото устройство. Колонките са подходящи както за настолни, така и за преносими компютри благ..
  Симпатични компактни колонки за компютър на марката Kisonli. Представляват 2 свързани помежду си говор...
  12,30 лв.
 • Комплект за домашен офис и училище 5в1 с ПОДАРЪК - HomeSchoolMega
  Подгответе се за онлайн обучениет и се адаптирайте бързо и лесно към новото дигитално ежедневие с комплект HomeSchoolMega от Homeland България ! HomeSchoolMega съдържа в себе си всичко необходимо, за да направите времето прекарано пред компютъра в работа, уроци или забавление удобно и безопа..
  Подгответе се за онлайн обучениет и се адаптирайте бързо и лесно към новото дигитално ежедневие с ко...
  81,80 лв.135,20 лв.
 • Комплект за почистване на монитор
   Спрей за почистване на монитори с микрофибърна кърпа и четка. Практичен комплект за почистване на всички видове екрани и монитори за компютъра, телефон, телевизор, таблет и тн. Почистването с обикновена мокра кърпичка, може да увреди сериозно дисплея на Вашия монитор, тъй като съдър..
   Спрей за почистване на монитори с микрофибърна кърпа и четка. Практичен комплект за почистване н...
  3,90 лв.