Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладителни подложки, клавиатури, мички, външна памет, USB кабели на най=ниски цени.

Разнообразие от висококачествена периферия и и компютърни касесоари на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водоустойчива USB светеща гейминг клавиатура и мишка
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от USB клавиатура и мишка за настолен компютър, лаптоп или друго SMART устройство. Клавиатурата и мишката светят ефектно с LED цветове, като това ги превръща не само в компютърен компонент, н..
   Играйте любимите си игри с атрактивен геймърски комплект с LED подсветка!  Страхотен сет от...
  36,90 лв.45,00 лв.
 • Безжична мишка за компютър/телевизор с голям обхват
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от 1 смарт устройство. Лесна за инсталация - само с включване на един компактен USB приемник в устройството. Обхватът на мишката е с радиус от 8 метра - предостатъчно за използване от всяко кътче на..
   Безжичната мишка е най-удобния вариант за посочващо устройвство, особено ако притежавате повече от ...
  18,90 лв.
 • Тиха безжична оптична мишка с 3 бутона
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работеща само с един приемник, мишката е много удобна за използване с преносими и настолни компютри. Просто поставяте в свободен USB вход приемника и мишката се включва. Проектирана за максимална тишин..
   Отървете се от оплетените кабели и съобразяването с дължината им с безжичната оптична мишка. Работе...
  16,90 лв.
 • Жична прецизна оптична мишка с 3 бутона
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат батериите на мишката или да се презапасявате излишно с такива. Жичната мишка е чудесен вариант за настолни и преносими компютри, с дълъг и незаемащ място кабел, при нея няма прекъсване на движениет..
   С постоянно захранване от Вашето устройство, не е нужно да се тревожите колко време ще издържат бат...
  15,35 лв.
 • Компактни сгъваеми слушалки с микрофон и кабел
  Слушайте музика и водете разговори с кристално чист звук с компактните слушалки тип диадема. Тези слушалки притежават чист и силен звук осигурен от качествените стерео говорители. Притежава ергономичен, компактен и удобен дизайн. С меката си подплата те не натискат излишно ушите докато се използв..
  Слушайте музика и водете разговори с кристално чист звук с компактните слушалки тип диадема. Тези слушалк...
  23,60 лв.
 • Стилен унивесален калъф за таблет 8-10 инча
  Удобен и функционален калъф за таблети с размери между 8 и 10 инча. С него можете да поставяте Вашето устройство под ъгъл и да гледате филми, разглеждате снимки или работите комфортно от дивана и дори от леглото. Със здравата си повърхност, калъфът изпълнява ролята и на подложка, без да се огъва дор..
  Удобен и функционален калъф за таблети с размери между 8 и 10 инча. С него можете да поставяте Вашето уст...
  12,90 лв.