Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладителни подложки, клавиатури, мички, външна памет, USB кабели на най=ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична оптична мишка 2.4 Ghz - стилен дизайн в различни цветове
  Безжична оптична мишка с елегантен и удобен дизайн.   Характеристики: 2.4GHz цифров безжичен пренос, разстояние до 10 метра; 1600dpi Performance оптичен сензор. Нано USB приемник, прибиращ се в корпуса. Енергоспестяващ клас; Незабавна връзка, ергономичен дизай..
  Безжична оптична мишка с елегантен и удобен дизайн.   Характеристики: 2.4GHz цифров б...
  16,60 лв.
 • Супер мощна мини колонка EWA Hi-Fi с блутут, FM радио и кутийка
  Най-малката и най-мощна колонка. Метална безжична Bluetooth колонка с невероятно силен бас и кристален звук. Идеална за всеки ценител на музиката и страхотна за озвучаване по време на отдих на открито, на плажа, на къмпинг и др. Функции: Bluetooth: Универсална съвместимост с всички ..
  Най-малката и най-мощна колонка. Метална безжична Bluetooth колонка с невероятно силен бас и кристален зв...
  36,60 лв.
 • Уеб камера FullHD HAMA с вграден микрофон и щипка
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни приложения (Skype, Youtube, Viber и др.) Характеристики: Лесна инсталация благодарение на USB; (Plug & Play) Просто включете и използвайте; Вграден микрофон с висок..
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни пр...
  23,30 лв.
 • Комплект клавиатура с мишка и кирилица GIGABYTE, USB 2.0, Черен - водоустойчив
  Висококачествен комплект клавиатура + мишка GYGABYTE. Подходящ за ежедневна употреба. Предлагат елегантен дизайн и комфорт при работа. Клавишите са с кирилица за допълнително удобство. Характеристика: USB свързване; Водоустойчив корпус; Прецизна оптична систе..
  Висококачествен комплект клавиатура + мишка GYGABYTE. Подходящ за ежедневна употреба. Предлагат...
  33,60 лв.
 • Безжична мини колонка Hoopster H36 с блутут, FM радио и силен звук
  Безжична мини колонка с чист и силен звук. Изработена с изключително симпатичен дизайн с дръжка и капкоустойчив корпус. Колонката притежава множество функции: Блутут бежична връзка - така може да използвате за усилвател на вашия телефон или компютър; FM радио; Handsfree за осъществяване..
  Безжична мини колонка с чист и силен звук. Изработена с изключително симпатичен дизайн с дръжка и капкоус...
  33,60 лв.
 • Универсален гумиран калъф за таблет
  Висококачествен гумиран калъф за таблет с пречуващи се части. Разполага с гумирани разтегателни ушички, които захваща стабилно и сигурно устройството. Може да поставите таблета под ъгъл. Може да снимате с него, докато е с калъф. Отваряне и затваряне посредством магнитна щипк..
  Висококачествен гумиран калъф за таблет с пречуващи се части. Разполага с гумирани разтегателни ушички, к...
  18,60 лв.