Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладители, клавиатури, мишки, колонки и друга периферия.

Разнообразие от качествени продукти на приемливи цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светещи колони с буфер - Kisonli 2+1 аудио система
  Озвучителна система на марката Kisonli състояща се от 2 колонки и буфер. Комплектът предлага висококачествен звук и плътен бас и може да бъде свързан към настолен или преносим компютър, телевизор или друг тип възпроизвеждащо устройство. Колонките притежават и Bluetooth тип на свързване - позво..
  Озвучителна система на марката Kisonli състояща се от 2 колонки и буфер. Комплектът предлага висококач...
  67,00 лв.
 • Професионален микрофон за студио и звукозапис
  Висококачествен микрофон с ротационно рамо за звукозаписна апаратура. Подходящ за записване на висококачествени звукозаписи независимо дали сте професионалист или любител. Воденето на собствени предавания и канали става все по-популярно, но много от Вас търсят подходящата апаратура за целта...
  Висококачествен микрофон с ротационно рамо за звукозаписна апаратура. Подходящ за записване на висок...
  98,90 лв.138,90 лв.
 • Голяма подложка за мишка тип космическо килимче
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето бюро и офис. Визуално приятен и невероятно полезен аксесоар за Вашето работно или гейминг бюро - с космическото килимче тип подложка за мишка ще направите престоя си пред компютъра приятен и п..
  Геймърска подложка за мишка и клавиатура с атрактивен космически дизайн. Чудесен аксесоар за Вашето ...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Твърд калъф за външен хард диск
  Обезопасете външния хард диск и съхранявайте важната информация сигурно БЕЗ риск. С твърдия калъф ще предпазите външната си памет от счупване, намокряне и повреда, а и ще получите допълнителни отделения за другите Ви важни аксесоари. Калъфът разполага с устойчиви на удар и мок..
  Обезопасете външния хард диск и съхранявайте важната информация сигурно БЕЗ риск. С твърдия кал...
  9,90 лв.13,90 лв.
 • Камера за компютър с микрофон и HD резолюция
  Мини камера за компютър с вграден микрофон и HD качество, подходяща за водене на разговори и конференции онлайн. Тя се използва изключително лесно - без нужда от софтуерна инсталация, нужно е само да включите камерата в свободен USB вход. Устройството разполага с два отделни конектора за видео и ..
  Мини камера за компютър с вграден микрофон и HD качество, подходяща за водене на разговори и конференции ...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Очила за компютър против синя светлина
   Предпазете очите от умора и бъдещи увреждания, премахнете неприятното главоболие и недоспиване! Често ли Ви се случва да чувствате очите си изморени или да не можете да заспите? Това е следствие на прекалено дълго стоене пред екрана на компютъра, телефона, телевизора и други подобни устройства..
   Предпазете очите от умора и бъдещи увреждания, премахнете неприятното главоболие и недоспиване! Чес...
  19,90 лв.39,90 лв.