Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладители, клавиатури, мишки, колонки и друга периферия.

Разнообразие от качествени продукти на приемливи цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светеща гейминг клавиатура с ергономичен дизайн и кабел
  Удобна клавиатура предназначена за гейминг изживявания, с ярка подсветка и бързо време за реакция - всичко необходимо за победа във всяка игра ! Създадена с мисъл за геймърите, клавиатурата разполага с удобни за постоянен натиск бутони, голям SPACE бутон, който реагира дори на минимално натискане..
  Удобна клавиатура предназначена за гейминг изживявания, с ярка подсветка и бързо време за реакция - всичк...
  36,00 лв.39,90 лв.
 • Гейминг слушалки X25 с кабел, силен звук и микрофон
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те предлагат ясен и непрекъснат звуков сигнал, без накъсване и загуби благодарение на медния 3.5мм конектор и кабелната му връзка. Слушалките разполагат с вграден усилвател на звука - за регулир..
  Потопете се в атмосферата на любимата си игра с помощта на дълбокия звук от гейминг слушалките Х25. Те...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Мощни светещи колонки за компютър Kisonli
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са компактни, лесни за свързване, притежават силен и ясен стерео звук, както и интересни светлинни ефекти по време на възпроизвеждане на звук. Можете да свържете комплекта колонки към всяко устройст..
  Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те са ком...
  23,30 лв.25,00 лв.
 • Безжична Bluetooth колонка с поставка за телефон и дисплей
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато слушате музика или радио. Даваща удобството на безжичната връзка без компромис в качеството на звука, можете да разнасяте колонката из стаите без да трябва да носите и предаващото устройство. ..
  Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон докато ...
  35,00 лв.
 • Мощни колонки за компютър със субуфер
  Насладете се чист и силен звук, придружен с плътен бас и слушайте любимите си музика и филми с високо качество. Представяме Ви симпатичен сет от 2 колонки и техния субуфер - перфектното решение ако желаете качествен и дълбок звук от Вашия компютър, телевизор или радио в дома. С изчистения си д..
  Насладете се чист и силен звук, придружен с плътен бас и слушайте любимите си музика и филми с високо кач...
  36,60 лв.39,90 лв.
 • Водоустойчива флашка 16/32GB TeamGroup
  Дръжте важните си файлове на сигурно място, защитени от кибер-кражби и дори метеорологичните условия ! Флашката TeamGroup е гумирана, водоустойчива и удароустойчива - запазва електронните данни там, където другите ги губят. Тя е супер компактна - колкото половината Ви показалец. Можете да я но..
  Дръжте важните си файлове на сигурно място, защитени от кибер-кражби и дори метеорологичните условия ! ...
  17,60 лв.