Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладители, клавиатури, мишки, колонки и друга периферия.

Разнообразие от качествени продукти на приемливи цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преходник от от HDMI към VGA
  Еднопосочен преходник за конверсия на HDMI сигнал към VGA картина и звук. Преходникът е подходящ за случаите, в които искате да свържете устройства работещи с различни сигнали. Преходникът е еднопосочен, което означава,че прехвърля едностранно HDMI сигнал ( генериращ звук и картина заедно ) и ..
  Еднопосочен преходник за конверсия на HDMI сигнал към VGA картина и звук. Преходникът е подходящ за сл...
  12,90 лв.
 • Подложка за мишка с безжично зареждане на телефон
  Стилна подложка за мишка от ново поколение, с вградено зарядно за безжично презареждане на мобилния Ви телефон - страхотен аксесоар за всеки IT ентусиаст и професионалист. Докато работите на компютъра по проектите си тази подложка ще презарежда телефона Ви без да се налага да следите с колко оста..
  Стилна подложка за мишка от ново поколение, с вградено зарядно за безжично презареждане на мобилния Ви те...
  39,00 лв.
 • Удобни геймърски слупалки с микрофон и двоен кабел
   Качествени геймърски слушалки с ефектен и удобен дизайн. Притежават чист и силен звук с много добра акустика и озвучение. Слушалките притежава висок клас говорители! Добре подплатени са и се усещат леко на главата - подходящи за носене дълго време БЕЗ да дразнят! Стоят плътно и комфо..
   Качествени геймърски слушалки с ефектен и удобен дизайн. Притежават чист и силен звук с много ...
  27,90 лв.36,60 лв.
 • Светещи колони с буфер, блутут и атрактивен дизайн
  Насладете са на качествени ритми и атрактивни светлинни ефекти с аудио комплекта колони и буфер на Kisonli. Те са подходящи за всички възпроизвеждащи устройства и ще допринесат за качествено звуково забавление - идеални за настолни и преносими компютри, телевизори и други подобни устройства. З..
  Насладете са на качествени ритми и атрактивни светлинни ефекти с аудио комплекта колони и буфер на Kisonl...
  89,00 лв.
 • Бяла безжична клавиатура с мишка и кръгли клавиши
  Стилен комплект безжична клавиатура и мишка за всяко модерно домашно или офис бюро. С безжична работна дистанция до 30 метра, клавиатурата и мишката влизат в употреба не само за настолния компютър - можете удобно да управлявате телевизори, конзоли, възпроизвеждащи устройства и други от комфорта н..
  Стилен комплект безжична клавиатура и мишка за всяко модерно домашно или офис бюро. С безжична работна...
  45,00 лв.58,90 лв.
 • Висококачествени безжични слушалки MTK тип диадема
  Стилни, комфортни, с чист и качествен звук - безжичните слушалки МТК тип диадема ! С батерията си от 300mAh, ниския си разход на енергия и работно време над 10 часа ще можете да се насладите пълноценно на целия си плейлист. Bluetooth връзката ще Ви осигури удобство и директен контакт между слу..
  Стилни, комфортни, с чист и качествен звук - безжичните слушалки МТК тип диадема ! С батерията си от 3...
  45,00 лв.58,90 лв.