Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладителни подложки, клавиатури, мички, външна памет, USB кабели на най=ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Оптична мишка HAMA с кабел 1.5 метра - 1200dpi
  Висококачествена оптична мишка с 3 бутона и прецизно увеличение. Силна чувствителност - 1200dpi. Изработена с ергономичен дизайн, удобен за ежедневна работа на компютър. Мишката се свързва директно в компютъра посредством USB изход. Няма нужда от допълнителни настройки - не се изисква допълнителен с..
  Висококачествена оптична мишка с 3 бутона и прецизно увеличение. Силна чувствителност - 1200dpi. Изработе...
  12,90 лв.16,90 лв.
 • Антена за безжичен интернет - Wi Fi приемник
  WI Fi Антена с USB 2.0 накрайник 2.4GHz с капацитет до 600mbps. Подходяща за настолни компютри, лаптопи, таблети, телевизори. С приемника за безжичен интернет, си осигурявате достъп до Wi Fi сигнала от близките рутери. С тази Wireless антена ще се свързвате към безжичен интернет в обхват от ..
  WI Fi Антена с USB 2.0 накрайник 2.4GHz с капацитет до 600mbps. Подходяща за настолни компютри, лаптопи, ...
  16,36 лв.23,90 лв.
 • Безжични блутут слушалки с радио, вграден микрофон, чист звук и мощен бас
  Висококачествени безжични слушалки с блутут връзка. Възпроизвеждат изключително силен и чист звук с плътен бас. Имат вградено радио и микрофон за безжични разговори. Може да се използват жично или безжично в продължение на до 3 часа. Спецификации:  Ергономичен дизайн с регулируема диад..
  Висококачествени безжични слушалки с блутут връзка. Възпроизвеждат изключително силен и чист звук с плъте...
  33,00 лв.
 • Безжична оптична мишка 2.4 Ghz - стилен дизайн в различни цветове
  Безжична оптична мишка с елегантен и удобен дизайн.   Характеристики: 2.4GHz цифров безжичен пренос, разстояние до 10 метра; 1600dpi Performance оптичен сензор. Нано USB приемник, прибиращ се в корпуса. Енергоспестяващ клас; Незабавна връзка, ергономичен дизай..
  Безжична оптична мишка с елегантен и удобен дизайн.   Характеристики: 2.4GHz цифров б...
  16,60 лв.
 • Супер мощна мини колонка EWA Hi-Fi с блутут, FM радио и кутийка
  Най-малката и най-мощна колонка. Метална безжична Bluetooth колонка с невероятно силен бас и кристален звук. Идеална за всеки ценител на музиката и страхотна за озвучаване по време на отдих на открито, на плажа, на къмпинг и др. Функции: Bluetooth: Универсална съвместимост с всички ..
  Най-малката и най-мощна колонка. Метална безжична Bluetooth колонка с невероятно силен бас и кристален зв...
  36,60 лв.
 • Уеб камера FullHD HAMA с вграден микрофон и щипка
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни приложения (Skype, Youtube, Viber и др.) Характеристики: Лесна инсталация благодарение на USB; (Plug & Play) Просто включете и използвайте; Вграден микрофон с висок..
  Уеб камера за създаване на изображения и видеоклипове за компютър, лаптоп и видео разговори в различни пр...
  23,30 лв.