За Мотоциклета

Аксесоари за мотоциклети и интересни предложения за мотори.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гумирана стойка за телефон на колело и мотор
   Обичате да карате велосипед или мотоциклет и да заснемате всеки момент с телефона си, но се чудите къде да сложите телефона си или вашата навигация... Тази стойка е точчно това, от което имате нужда! Благодарение на подсилената долна захващаща част, се закрепя изключително здраво за ..
   Обичате да карате велосипед или мотоциклет и да заснемате всеки момент с телефона си, но се чу...
  12,90 лв.
 • Спортна водоустойчива видеокамера 720P HD
  GoPro камера перфектна за заснемане при гмуркане, каране на ски , велосипед , кола, мотор, лов и още много много други екстремни дейности. Спецификации: 5 мегапиксела; 720p HD 2 “ LCD Дисплей Сменяема батерия Може да се използва за записване  на спортове на открито или у дома В..
  GoPro камера перфектна за заснемане при гмуркане, каране на ски , велосипед , кола, мотор, лов и още мног...
  109,90 лв.
 • Комплект за миене на автомобил
  Омръзнало ли Ви е да стоите и да чакате на автомивката, а след това да не сте доволни от резултата? А докато си миете автомобила да ви тормозят и да ви пришпорват? Представяме Ви вашето решение - Комплект за миене на автомобил. С него можете бързо и лесно да измиете вашият автомобил! Можете ..
  Омръзнало ли Ви е да стоите и да чакате на автомивката, а след това да не сте доволни от резултата? ...
  36,60 лв.
 • Катинар скоба за колело или мотор
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотопед с 2 ключа. Изработен от закалена стомана и PVC материал - високоустойчива на усукване и прерязване; Скобата се пречува и завърта за по лесно закопчаване. Ключалката притежава защита от ражда и корозия. Размер: 19 х 15см ..
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотопед с 2 ключа. Изработен от закалена стомана и...
  11,90 лв.
 • Скоба за колело - катинар за мотор
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотор с 3 ключа. Изработен от метал и PVC материал - високоустойчива на усукване и прерязване; Ключалката притежава защита от ражда и корозия. Притежава двойнозаключващ механизъм с регулируема дължина на куката. Размери: 28&nb..
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотор с 3 ключа. Изработен от метал и PV...
  18,90 лв.
 • Скоба катинар за велосипед
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотопед с 2 ключа. Изработен от закалена стомана и PVC материал - високоустойчива на усукване и прерязване; Ключалката притежава защита от ражда и корозия. Размери: 24 х 15см   ..
  Удобен и сигурен катинар тип скоба за велосипед или мотопед с 2 ключа. Изработен от закалена стомана и...
  21,90 лв.