За Мотоциклета

Аксесоари за мотоциклети и интересни предложения за мотори.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Багажник за мотор тип куфар за каска
   Багажник за мотор подходящ за съхранение на каска и най-важните на един моторист. Куфара за мотор придава завършен вид на мотоциклета Ви.  Създаден с миъсл за моториста, притежава компактен дизайн, който побира много. Обемът на багажника е обширен и без проблем ще побер..
   Багажник за мотор подходящ за съхранение на каска и най-важните на един моторист. Куфара за мото...
  59,90 лв.76,00 лв.
 • Удобна маска за лице с термо ефект и вентилация
   Комфортна и приятна за носене маска за лице с термо ефект. Много по-различна от обикновенните досадни маски, които ни е писнало да носим. Тази маска ще бъде наш верен приятел, с който трудно ще се разделим особено в по-студените дни.  Тази маска е създадена с мисъл за ползвателя!​ &..
   Комфортна и приятна за носене маска за лице с термо ефект. Много по-различна от обикновенните досад...
  9,90 лв.13,90 лв.
 • Огледала с добра видимост за мотор и велосипед
  Комплект огледала за мотор, които предоставят добра видимост и помагат за правилната преценка при изпреварване и маневра. Огледалата са проектирани по начин, чрез който да Ви осигурят възможно най-широк ъгъл на видимост, въпреки компактните си размери. Огледалата се монтират на мотора много ле..
  Комплект огледала за мотор, които предоставят добра видимост и помагат за правилната преценка при изпрева...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Водоустойчиво покривало за мотор
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво покривало за мотор. С размери от 205х125см. покривалото е в състояние да покрие голяма част мотора и така да го предпази от външни влияния. Изработено е от EVA материал в сребрист цвят, който ..
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво пок...
  9,90 лв.12,90 лв.
 • Водоустойчива камера за заснемане под вода
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и резолиция с разделителна способност и автофокус, запаметявате всеки важен миг на момента. Може да сте сигурни, че всичко, което искате да бъде заснето ще бъде и то детайлно. Камерата е предназнач..
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и ...
  89,90 лв.
 • Светлина за мъгла тип лазерна опашка
  Спазването на дистанция е от първостепенно значение, докато шофирате особено в неблагоприятни атмосферни условия. Сезонните мъгливи и дъждовни дни, крият неприятни изненади за водачите на пътя. Намалената видимост е основна предпоставка за ПТП. Важно е да се предприемат превантивни мерки и добр..
  Спазването на дистанция е от първостепенно значение, докато шофирате особено в неблагоприятни атмосферни ...
  23,60 лв.