Уреди 12V/24V

 Разнообразие от висококачествени уреди 12V/24V за Вашият автомобил. Регистратори, парктроници, хладилни и термо чанти, затоплящи и охлаждащи устройства, компресори, антирадари, захранващи уреди, масажори и множество нестандартни предложения на атрактивни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • 7 инчова навигация с карти на Европа, TouchScreen, 4GB RAM и стойка
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устройството притежава мощна RAM памет от 4GB, което осигурява бърза работа БЕЗ насичане.  Притежава високопроизводителен 7-инчов Touch Screen дисплей, 128MB вградена памет, с възмож..
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устро...
  156,70 лв.
 • Мощна прахосмукачка за кола
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подходяща както за дома, така и за колата. Както за сухо, така и за мокро почистване. За разлика от повечето прахосмукачки за автомобил - тази действа!  Притежава мощен 120W мотор, който зас..
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подход...
  45,00 лв.
 • Прахосмукачка за кола за сухо и мокро почистване
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава силна всмукателна мощност и е снабдена е с голям отвор, за да покрива максимално голяма площ с едно минаване. Подходяща за сухо и мокро почистване! С прахосмукачката за автомобил ..
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава ...
  18,90 лв.27,90 лв.
 • Зарядно за презареждане на лаптоп в автомобил
  Презаредете батерията на своя лаптоп бързо и лесно докато пътувате с универсалното зарядно. С него може да презареждате и захранвате преносим компютър в автомобил, камион или каравана. Зарядното е универсално и пасва на всички стандартни конектора за трансфер на електроенергия. В компле..
  Презаредете батерията на своя лаптоп бързо и лесно докато пътувате с универсалното зарядно. С него може д...
  25,00 лв.29,90 лв.
 • Видеорегистратор за кола с 1080p качество и сензор за движение
  Високотехнологичен видеорегистратор за автомобили, с който винаги ще имате на запис всяка важна ситуация с участието на автомобила Ви - независимо дали е в движение или паркиран. Висок клас обектив на видеорегистратора заснема картина с Full HD качество (1080p ) - в състояние е да ..
  Високотехнологичен видеорегистратор за автомобили, с който винаги ще имате на запис всяка важна ситуация ...
  68,60 лв.78,90 лв.
 • Електрическа термо чаша за автомобил 400мл
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитка бързо и лесно. Просто я включете в запалката на автомобила и изчакайте до 1 минута. Висококачествена неръждаема стомана с двойно изолационни стени в комбинация с херметическа капачка..
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитк...
  17,37 лв.