Уреди 12V/24V

 Разнообразие от висококачествени уреди 12V/24V за Вашият автомобил. Регистратори, парктроници, хладилни и термо чанти, затоплящи и охлаждащи устройства, компресори, антирадари, захранващи уреди, масажори и множество нестандартни предложения на атрактивни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бързовар за камион на 24V
  Загрейте любимата си напитка докато пътувате за броени секунди с бързовара за камион. Работата с уреда е много лесна, просто поставете в съд с вода и включете към запалката на камиона (24 волта). Бързоварът е с компактни размери и не заема излишно място в камиона. Захранващият кабел е с дължи..
  Загрейте любимата си напитка докато пътувате за броени секунди с бързовара за камион. Работата с уреда...
  7,96 лв.
 • Видеорегистратор с две камери и FullHD
  DVR камера за кола, която ще запише всяка непредвидена ситуация. Благодарение на широкоспектърните си лещи, камерата може да обхване максимално широк ъгъл на заснемане пред и зад водача. Ъгълът на заснемане е цели 170 градуса. Видеорегистраторът разполага и със сензор за движение, за да запис..
  DVR камера за кола, която ще запише всяка непредвидена ситуация. Благодарение на широкоспектърните си ...
  76,00 лв.
 • Блутут трансмитер 8в1 с дисплей
  Слушайте любимата музика в автомобила си безжично чрез радио или Bluetooth връзка. Трансмитерът е устройство за безжично слушане на музика в кола с множество функции: Bluetooth; USB; FM радио предавате; MP3 плейър; Handsfree; Зарядно; Можете да възпроизвеждате музиката директ..
  Слушайте любимата музика в автомобила си безжично чрез радио или Bluetooth връзка. Трансмитерът е устр...
  13,30 лв.16,90 лв.
 • 7 инчова навигация с карти на Европа, TouchScreen, 4GB RAM и стойка
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устройството притежава мощна RAM памет от 4GB, което осигурява бърза работа БЕЗ насичане.  Притежава високопроизводителен 7-инчов Touch Screen дисплей, 128MB вградена памет, с възмож..
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устро...
  156,70 лв.
 • Мощна прахосмукачка за кола
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подходяща както за дома, така и за колата. Както за сухо, така и за мокро почистване. За разлика от повечето прахосмукачки за автомобил - тази действа!  Притежава мощен 120W мотор, който зас..
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подход...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Прахосмукачка за кола за сухо и мокро почистване
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава силна всмукателна мощност и е снабдена е с голям отвор, за да покрива максимално голяма площ с едно минаване. Подходяща за сухо и мокро почистване! С прахосмукачката за автомобил ..
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава ...
  15,35 лв.27,90 лв.