Уреди 12V/24V

 Разнообразие от висококачествени уреди 12V/24V за Вашият автомобил. Регистратори, парктроници, хладилни и термо чанти, затоплящи и охлаждащи устройства, компресори, антирадари, захранващи уреди, масажори и множество нестандартни предложения на атрактивни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощна прахосмукачка за кола
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подходяща както за дома, така и за колата. Както за сухо, така и за мокро почистване. За разлика от повечето прахосмукачки за автомобил - тази действа!  Притежава мощен 120W мотор, който зас..
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подход...
  45,00 лв.
 • Прахосмукачка за кола за сухо и мокро почистване
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава силна всмукателна мощност и е снабдена е с голям отвор, за да покрива максимално голяма площ с едно минаване. Подходяща за сухо и мокро почистване! С прахосмукачката за автомобил ..
   Почиствайте интериора на автомобила бързо и лесно с мощна прахосмукачка за автомобил. Тя притежава ...
  18,90 лв.27,90 лв.
 • Зарядно за презареждане на лаптоп в автомобил
  Презаредете батерията на своя лаптоп бързо и лесно докато пътувате с универсалното зарядно. С него може да презареждате и захранвате преносим компютър в автомобил, камион или каравана. Зарядното е универсално и пасва на всички стандартни конектора за трансфер на електроенергия. В компле..
  Презаредете батерията на своя лаптоп бързо и лесно докато пътувате с универсалното зарядно. С него може д...
  25,00 лв.29,90 лв.
 • Видеорегистратор за кола с 1080p качество и сензор за движение
  Високотехнологичен видеорегистратор за автомобили, с който винаги ще имате на запис всяка важна ситуация с участието на автомобила Ви - независимо дали е в движение или паркиран. Висок клас обектив на видеорегистратора заснема картина с Full HD качество (1080p ) - в състояние е да ..
  Високотехнологичен видеорегистратор за автомобили, с който винаги ще имате на запис всяка важна ситуация ...
  78,90 лв.
 • Електрическа термо чаша за автомобил 400мл
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитка бързо и лесно. Просто я включете в запалката на автомобила и изчакайте до 1 минута. Висококачествена неръждаема стомана с двойно изолационни стени в комбинация с херметическа капачка..
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитк...
  17,37 лв.
 • Бързовар за кола 12V
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомобил. Поставете го в съд с вода, която искате да затоплите и включете в запалката на автомобила при напрежение 12V. Изчакайте 1 или 2 минути (в зависимост от количеството) за да загр..
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомоби...
  7,90 лв.