Уреди 12V/24V

 Разнообразие от висококачествени уреди 12V/24V за Вашият автомобил. Регистратори, парктроници, хладилни и термо чанти, затоплящи и охлаждащи устройства, компресори, антирадари, захранващи уреди, масажори и множество нестандартни предложения на атрактивни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа термо чаша за автомобил 400мл
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитка бързо и лесно. Просто я включете в запалката на автомобила и изчакайте до 1 минута. Висококачествена неръждаема стомана с двойно изолационни стени в комбинация с херметическа капачка..
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитк...
  16,90 лв.
 • Бързовар за кола 12V
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомобил. Поставете го в съд с вода, която искате да затоплите и включете в запалката на автомобила при напрежение 12V. Изчакайте 1 или 2 минути (в зависимост от количеството) за да загр..
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомоби...
  7,90 лв.
 • Термоустойчива кутия за затопляне на храна в автомобил
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще затопля или поддържа температурата на храната, докато сте на път с колата. Просто включете в буксата на запалката (12V) и изчакайте минутка преди да консумирате. Изключително подходяща за затопляне..
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще за...
  23,90 лв.33,90 лв.
 • Видеорегистратор Full HD 1080P с нощно виждане, предна и задна камера за кола
  Висококачествен видеорегистратор, който ще заснема всеки важен момент за автомобила ви независимо дали е в движение или спрян. Притежава две камери - предна и задна, които гарантирано ще регистрира всичко случващо се около автомобила Ви. Моментално заснема крадци или..
  Висококачествен видеорегистратор, който ще заснема всеки важен момент за автомобила ви нез...
  78,90 лв.96,90 лв.
 • Вентилатор за кола с щипка - 12/24V вентилатор за камион
  За тези от Вас, които не разполагат с климатик в колата и търсят начин да се справят с високите температури...  Представяме Ви ефикасен начин да си осигурите прохлада, докато шофирате. Висококачествен мощен вентилатор за автомобил или камион с щипка за лесно прикрепяне и подвижно рамо за нас..
  За тези от Вас, които не разполагат с климатик в колата и търсят начин да се справят с високите температу...
  25,00 лв.
 • Антирадар - автомобилен детектор засичащ пътни камери
  Вече са в сила нови по-строги наказания и по-високи глоби за нарушения на правилата за движение на пътя. Осигурете си безаварийно шофиране и статус на изряден шофьор - спесте пари и нерви! Представяме Ви устройство от ново поколение, което  гарантирано прихваща всеки радар и път..
  Вече са в сила нови по-строги наказания и по-високи глоби за нарушения на правилата за движение на пътя. ...
  47,80 лв.66,90 лв.