Уреди 12V/24V

 Разнообразие от висококачествени уреди 12V/24V за Вашият автомобил. Регистратори, парктроници, хладилни и термо чанти, затоплящи и охлаждащи устройства, компресори, антирадари, захранващи уреди, масажори и множество нестандартни предложения на атрактивни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа термо чаша за автомобил 400мл
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитка бързо и лесно. Просто я включете в запалката на автомобила и изчакайте до 1 минута. Висококачествена неръждаема стомана с двойно изолационни стени в комбинация с херметическа капачка..
   Чаша за затопляне на напитки в автомобил. Изработена с мисъл за шофьора. Загрява любимата ви напитк...
  13,90 лв.16,90 лв.
 • Бързовар за кола 12V
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомобил. Поставете го в съд с вода, която искате да затоплите и включете в запалката на автомобила при напрежение 12V. Изчакайте 1 или 2 минути (в зависимост от количеството) за да загр..
   Приготвяйте любимата си топла напитка бързо и лесно, докато сте на път, с бързовар за автомоби...
  7,90 лв.
 • Термоустойчива кутия за затопляне на храна в автомобил
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще затопля или поддържа температурата на храната, докато сте на път с колата. Просто включете в буксата на запалката (12V) и изчакайте минутка преди да консумирате. Изключително подходяща за затопляне..
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще за...
  23,90 лв.33,90 лв.
 • Видеорегистратор Full HD 1080P с нощно виждане, предна и задна камера за кола
  Висококачествен видеорегистратор, който ще заснема всеки важен момент за автомобила ви независимо дали е в движение или спрян. Притежава две камери - предна и задна, които гарантирано ще заснемат всичко случващо се около автомобила Ви. Моментално заснема крадци или ПТП! П..
  Висококачествен видеорегистратор, който ще заснема всеки важен момент за автомобила ви нез...
  78,90 лв.96,90 лв.
 • Вентилатор за кола с щипка - 12/24V вентилатор за камион
  За тези от Вас, които не разполагат с климатик в колата и търсят начин да се справят с високите температури...  Представяме Ви ефикасен начин да си осигурите прохлада, докато шофирате. Висококачествен мощен вентилатор за автомобил или камион с щипка за лесно прикрепяне и подвижно рамо за нас..
  За тези от Вас, които не разполагат с климатик в колата и търсят начин да се справят с високите температу...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Антирадар - автомобилен детектор засичащ пътни камери
  Вече са в сила нови по-строги наказания и по-високи глоби за нарушения на правилата за движение на пътя. Осигурете си безаварийно шофиране и статус на изряден шофьор - спесте пари и нерви! Представяме Ви устройство от ново поколение, което  гарантирано прихваща всеки радар и път..
  Вече са в сила нови по-строги наказания и по-високи глоби за нарушения на правилата за движение на пътя. ...
  47,80 лв.66,90 лв.