Светлини

Открийте светлините, от които се нуждае Вашият автомобил! Разнообразие от различни модели: LED крушки за фарове, дневни светлини, диодни светлини, интериорни ефекти, габарити и още свежи идеи.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Японски LED светлини за фарове на автомобил
   Висококачествени крушки за фарове на автомобил, осигурете си сега на супер цена! Омръзнало ви е от често сменяне на ксенонови, халогенни или дори некачествени LED крушки, които не са надеждни и редовно изгарят?  Предлагаме Ви надеждно решения с високо японско качество - но..
   Висококачествени крушки за фарове на автомобил, осигурете си сега на супер цена! Омръзнало ви е ...
  36,60 лв.43,90 лв.
 • Интериорно LED осветление за кола
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно осветление е съставено от 4 осветителни тела всяко с по 12 диода. Цветовете и яркостта се контролират посредством дистанционно управление. Амбиентното осветление е подходящо за монтиране ..
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно ...
  19,39 лв.25,00 лв.
 • LED диодни светлини за автомобил
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.  Омръзнало Ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изгарят. Всички знаем, че бъдещето е в LED осветлението.  За разлкиа от обикнове..
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.&nbs...
  19,90 лв.28,80 лв.
 • Мощен соларен LED прожектор 50/80W с дистанционно управление и презаредима батерия
   Мощна LED работна лампа със соларно захранване и презаредима батерия. Разполага с мощни 40 COB диода, характеризиращи се с висока ефективност. Ярко излъчване на бяла LED светлина и ниска консумация на енергия. Едно от най-големите предимства на този прожектор е, че използва светлината ..
   Мощна LED работна лампа със соларно захранване и презаредима батерия. Разполага с мощни 40 COB...
  59,90 лв.76,60 лв.
 • Светлина за мъгла тип лазерна опашка
  Спазването на дистанция е от първостепенно значение, докато шофирате особено в неблагоприятни атмосферни условия. Сезонните мъгливи и дъждовни дни, крият неприятни изненади за водачите на пътя. Намалената видимост е основна предпоставка за ПТП. Важно е да се предприемат превантивни мерки и добр..
  Спазването на дистанция е от първостепенно значение, докато шофирате особено в неблагоприятни атмосферни ...
  23,60 лв.
 • Дневни светлини за автомобил LED 12V - гъвкави с вграден мигач
  Гумирани и гъвкави диодни светлини за кола с вграден LED мигач. Светлините са универсални (подходящи за всеки автомобил) с лесен и бърз монтаж към бронята на колата. Корпусът е устойчив на атмосферните условия.  Придават атрактивен дизайн на автомобила и осигуряват по-добра видимос..
  Гумирани и гъвкави диодни светлини за кола с вграден LED мигач. Светлините са универсални (подходящи...
  23,30 лв.