Огледала

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стикери за странични огледала против замъгляване и дъжд
   Осигурете си перфектна видимост от страничните огледала по време на дъжд и мъгла. Забравете за неприятното замъгляване или капково наслояване, от които нищо не се вижда. Подарете си комфорт и перфектна видимост при шофиране в дъжд. Тези Nano стикери са изработени от специално водоус..
   Осигурете си перфектна видимост от страничните огледала по време на дъжд и мъгла. Забравете за непр...
  9,90 лв.
 • Странични огледала за мъртва точка при шофиране
   Удобни широкоспектърни огледала за допълнителна видимост при наличие на мъртва зона. Огледалцата ще ви дадат по - широк спектър и видимост при шофиране и маневриране. Увеличават видимостта на страничните огледала с допълнителни 60 градуса. По този начин, ще имате видимост към мъртви точки, ..
   Удобни широкоспектърни огледала за допълнителна видимост при наличие на мъртва зона. Огледалцата ще...
  9,39 лв.
 • Помощни огледала - подвижни странични огледала за мъртва точка
  Допълнителни странични огледала за автомобил. С тях получавате широкоспектърна видимост към така наречената мъртва точка.  Чудесен аксесоар за всеки шофьор и верен помощник при шофиране и маневриране. С тях ще се предпазите от нежелани инциденти! С помощните странични огледала за автомоби..
  Допълнителни странични огледала за автомобил. С тях получавате широкоспектърна видимост към така наречена...
  13,90 лв.
 • Спомагателни странични огледала - широкоъгълно панорамно огледало
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от недостатъчна видимост и предпоставки за ПТП. Ограниччете риска и разшиете видимост с допълнителни огледала за мъртва зона!  С допълнителните широкоспектърните огледала си осигу..
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от...
  13,60 лв.
 • Огледало за мъртва точка - широкоспектърни огледала
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от недостатъчна видимост и предпоставки за ПТП. Ограниччете риска и разшиете видимост с допълнителни огледала за мъртва зона!  С широкоспектърните огледала си осигурявате неограничена ..
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от...
  8,98 лв.
 • Допълнително панормно огледало за паркиране
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от недостатъчна видимост и предпоставки за ПТП. Ограниччете риска и разшиете видимост с допълнителни огледала за мъртва зона! С допълнителните стрначнични огледала си осигурявате видомост, ..
  Странично огледало дава широка видимост при маневра, но често попадаме в мъртва точка. Тя създава риск от...
  7,67 лв.