Интериор

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стойка за чаша от пластична пластмаса за автомобил
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата Ви напитка докато шофирате. Създадена за плътно закрепяне към вратата на автомобила, стойката ще държи чашата, кенчето или бутилката докато шофирате. Направена е от едновременно здрава и пластична..
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата В...
  3,90 лв.
 • Органайзер за багажник на кола
   Подредете багажникът на автомобила си с тази практична чанта - органайзер. Подходяща за съхранение на принадлежности, тя гарантирано ще побере всички вещи от Вашия багажник. Забравете за разхвърляните предмети в багажника! Вече всичко ще бъде прилежно подредено на едно място. Оганай..
   Подредете багажникът на автомобила си с тази практична чанта - органайзер. Подходяща за съхран...
  15,90 лв.
 • Покривало за предно съкло на кола - сенник
  Универсално покривало за автомобил, което ще предпазва предното стъкло от заледяване и заснежаване през зимата или от нагряване през лятото. Забравете за досадното търкане със стъргалки, четки и губенето на време в изчакване стъклото Ви да се размръзи. Забравете за нагряването на таблото и саун..
  Универсално покривало за автомобил, което ще предпазва предното стъкло от заледяване и заснежаване п...
  10,39 лв.13,30 лв.
 • Стабилна поставка за чаша в автомобил
  Удобна поставка за чаша в автомобил, която се закрепва стабилно за въздуховодите на парното наколата. В нея може да поставите л'бимата си напитка без риск от падане или разливане. Стойката се монтира лесно върху решетките на парното на вашия автомобил с помощта щипките включени в к..
  Удобна поставка за чаша в автомобил, която се закрепва стабилно за въздуховодите на парното наколата. В н...
  6,60 лв.
 • Органайзер за автомобил тип подлакътник за чаша и телефон
   Настанете се удобно зад шофорското място с новия луксозен органайзер за кола. Подходящ за поставяне между седалкатa и скоростния лост. Застава стабилно без риск от падане и без да пречи на водача. Разполага  отделение за поставяне на чаша или бутилка. Има още специално място за зарежда..
   Настанете се удобно зад шофорското място с новия луксозен органайзер за кола. Подходящ за поставяне...
  18,38 лв.24,50 лв.
 • Стабилна закачалка за седалка на автомобил
  Поддържайте автомобила си подреден с тази двойна закачалка, която се поставя на гърба на предните седалки. Вече няма нужда да се чудите къде да оставите торбите с покупките или къде да закачите скъпата си дамска чанта. Освен като закачалка може да се използва като дръжка за хващане по време на во..
  Поддържайте автомобила си подреден с тази двойна закачалка, която се поставя на гърба на предните седалки...
  9,90 лв.