Интериор

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Щори за кола за странични стъкла - комплект 2 броя
  Осигурете си сянка в автомобила през горещите летни дни. Забравете за убийственото слънце, което Ви пече през прозореца! Със завесите тип ролки ще предпазите както автомобилния си интериор, така и себе си от горещините през летните дни. Принципът им на работа е елементарен, но много ефективен ..
  Осигурете си сянка в автомобила през горещите летни дни. Забравете за убийственото слънце, което Ви пече ...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Сенник с вакум за задно стъкло на кола
  Запазете интериора на своя автомобил от слънчевото нагряване и високите температури със затъмняващия сенник за задно стъкло. Той е с размери 100х50см. и ефективно ще абсорбира слънчевите лъчи, затъмнявайки вътрешността на автомобила и по този начин предпазвайки от високите температури вътре. И..
  Запазете интериора на своя автомобил от слънчевото нагряване и високите температури със затъмняващия сенн...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Комплект сенници за стъкла на автомобил
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла на колата. В комплекта ще откриете 3 сенника, които ефективно ще понижат температурата в автомобила. Те са изработени от полиестер и са черни на цвят - благодарение на цвета им те улавят и з..
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла н...
  9,90 лв.
 • Термо чанта за седалка на кола
  Хладилна и термо чанта за пътуване. Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие ще поддържа температурата на храната и напитките - студено или топло. Перфектен аксесоар за автомобилните Ви седалки в лятната жега - запазвате студени храните и напитките си на път за плажа ил..
  Хладилна и термо чанта за пътуване. Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие щ...
  13,30 лв.15,35 лв.
 • Гумирани стелки за автомобил - комплект 4 броя
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзгаща се повърхност и също така отвори за перманентно фиксиране в автомобила. Комплектът се състои от: 2 броя стелки с размери 41см. ширина и 43см. дължина; 2 броя стелки с размери 68,5см..
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзга...
  26,90 лв.
 • Мокетни стелки за автомобил - комплект 4 броя код: JMB1140858
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с противоплъзгаща се повърхост на гърба си, като също така са лесни за поддържане и почистване. Всеки комплект съдържа: 2 постелки с размери 65х43см.; 2 постелки с размери 30х40см.; Стел..
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с проти...
  18,90 лв.23,30 лв.