Интериор

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект сенници за стъкла на автомобил
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла на колата. В комплекта ще откриете 3 сенника, които ефективно ще понижат температурата в автомобила. Те са изработени от полиестер и са черни на цвят - благодарение на цвета им те улавят и з..
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла н...
  9,90 лв.
 • Термо чанта за седалка на кола
  Хладилна и термо чанта за пътуване. Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие ще поддържа температурата на храната и напитките - студено или топло. Перфектен аксесоар за автомобилните Ви седалки в лятната жега - запазвате студени храните и напитките си на път за плажа ил..
  Хладилна и термо чанта за пътуване. Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие щ...
  13,30 лв.15,35 лв.
 • Гумирани стелки за автомобил - комплект 4 броя
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзгаща се повърхност и също така отвори за перманентно фиксиране в автомобила. Комплектът се състои от: 2 броя стелки с размери 41см. ширина и 43см. дължина; 2 броя стелки с размери 68,5см..
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзга...
  26,90 лв.
 • Мокетни стелки за автомобил - комплект 4 броя код: JMB1140858
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с противоплъзгаща се повърхост на гърба си, като също така са лесни за поддържане и почистване. Всеки комплект съдържа: 2 постелки с размери 65х43см.; 2 постелки с размери 30х40см.; Стел..
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с проти...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Самозалепяща се подложка NON SLIP за табло на автомобил
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за табло. Чрез нея можете бързо и лесно да закрепите своя телефон, портмоне и други аксесоари директно към таблото на Вашия автомобил. Тя е подходяща за използване на всякакви повърхности. Може да ..
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за та...
  5,35 лв.
 • Стойка за чаша от пластична пластмаса за автомобил
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата Ви напитка докато шофирате. Създадена за плътно закрепяне към вратата на автомобила, стойката ще държи чашата, кенчето или бутилката докато шофирате. Направена е от едновременно здрава и пластична..
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата В...
  3,90 лв.