За Автомобила

Авто аксесоари за колата - интерриор, екстериор и автокозметика.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стойка за чаша от пластична пластмаса за автомобил
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата Ви напитка докато шофирате. Създадена за плътно закрепяне към вратата на автомобила, стойката ще държи чашата, кенчето или бутилката докато шофирате. Направена е от едновременно здрава и пластична..
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата В...
  3,90 лв.
 • Чаша за кафе с капак
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на любимата Ви напитка с Вас. Независимо дали сте на крак, в колата или в офиса с тази чаша кафето ще Ви е винаги под ръка. Чашата за пренасяне на кафе е с вместимост 330 милилитра. Това я прави под..
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на люб...
  2,30 лв.2,90 лв.
 • Блутут приемник за USB
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури безжична връзка на устройства, които няма такава. Може да се постави в компютър, лаптоп, уреда и други устройства, които имат USB изход. Подходящ за поставяне в автомобил, може да пускате люби..
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури без...
  12,90 лв.
 • Безжична работна LED лампа с регулируема светлина и магнит
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяване.  Изработена с мисъл за ползвателя с ергономичен и функционален дизайн. Изключително удобна за ремонтиране по двигатели и други части на автомобила. Подходяща за всякакъв..
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяван...
  17,90 лв.23,30 лв.
 • Интериорно LED осветление за кола
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно осветление е съставено от 4 осветителни тела всяко с по 12 диода. Цветовете и яркостта се контролират посредством дистанционно управление. Амбиентното осветление е подходящо за монтиране ..
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно ...
  19,39 лв.
 • LED диодни светлини за автомобил
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.  Омръзнало Ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изгарят. Всички знаем, че бъдещето е в LED осветлението.  За разлкиа от обикнове..
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.&nbs...
  19,90 лв.28,80 лв.