Авто Мото

Автомобилни аксесоари - интериор, екстериор, автокозметика и джаджи. Добро качество на достъпни цени!

Осветелние за автомобила, грижа за интериора, външни подобрения и полезни уреди са само част от нестандрартните предложения, които ще откриете в HOMELAND.BG

 

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метална палка с фенер за самозащита
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип средство за самозащите ще ви отбранява по два начина - чрез нанасяне на удар с металната част или чрез осветяване в очите на нападателя. Целият корпус на палката е от стомана - устойчив на у..
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип сре...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Багажник за мотор тип куфар за каска
   Багажник за мотор подходящ за съхранение на каска и най-важните на един моторист. Куфара за мотор придава завършен вид на мотоциклета Ви.  Създаден с миъсл за моториста, притежава компактен дизайн, който побира много. Обемът на багажника е обширен и без проблем ще побер..
   Багажник за мотор подходящ за съхранение на каска и най-важните на един моторист. Куфара за мото...
  58,90 лв.68,70 лв.
 • Удобна маска за лице с термо ефект и вентилация
   Комфортна и приятна за носене маска за лице с термо ефект. Много по-различна от обикновенните досадни маски, които ни е писнало да носим. Тази маска ще бъде наш верен приятел, с който трудно ще се разделим особено в по-студените дни.  Тази маска е създадена с мисъл за ползвателя!​ &..
   Комфортна и приятна за носене маска за лице с термо ефект. Много по-различна от обикновенните досад...
  9,90 лв.13,90 лв.
 • Smart устройство за профилактика на автомобил
   Диагностиката на автомобила никога не е била по-лесна. Представяме ви бърз и лесен начин да проверите автомобила за грешки през Вашия смартфон или компютър - БЕЗ нужда от посещение на скъпи. Сега може да извършите самостоятелна профилактика на МПСто самостоятелно и по всяко време. Задъ..
   Диагностиката на автомобила никога не е била по-лесна. Представяме ви бърз и лесен начин да провери...
  18,60 лв.29,90 лв.
 • Бързовар за камион на 24V
  Загрейте любимата си напитка докато пътувате за броени секунди с бързовара за камион. Работата с уреда е много лесна, просто поставете в съд с вода и включете към запалката на камиона (24 волта). Бързоварът е с компактни размери и не заема излишно място в камиона. Захранващият кабел е с дължи..
  Загрейте любимата си напитка докато пътувате за броени секунди с бързовара за камион. Работата с уреда...
  7,96 лв.
 • Видеорегистратор с две камери и FullHD
  DVR камера за кола, която ще запише всяка непредвидена ситуация. Благодарение на широкоспектърните си лещи, камерата може да обхване максимално широк ъгъл на заснемане пред и зад водача. Ъгълът на заснемане е цели 170 градуса. Видеорегистраторът разполага и със сензор за движение, за да запис..
  DVR камера за кола, която ще запише всяка непредвидена ситуация. Благодарение на широкоспектърните си ...
  76,00 лв.