Авто Мото

Автомобилни аксесоари - интериор, екстериор, автокозметика и джаджи. Добро качество на достъпни цени!

Осветелние за автомобила, грижа за интериора, външни подобрения и полезни уреди са само част от нестандрартните предложения, които ще откриете в HOMELAND.BG

 

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Термо чанта за седалка на кола
  Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие. Перфектен аксесоар за автомобилните Ви седалки в лятната жега - запазвате студени храните и напитките си на път за плажа ! Термо чантата е с размери 35х28х10см. и разполага с 4 отделени едни от други пространства за пренасяне..
  Практична и функционална чанта органайзер с вътрешно термо покритие. Перфектен аксесоар за автомобилни...
  15,35 лв.
 • Гумирани стелки за автомобил - комплект 4 броя
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзгаща се повърхност и също така отвори за перманентно фиксиране в автомобила. Комплектът се състои от: 2 броя стелки с размери 41см. ширина и 43см. дължина; 2 броя стелки с размери 68,5см..
  Комплект универсални стелки за автомобил изработени от висококачествена гума. Те разполагат с неплъзга...
  26,90 лв.
 • Мокетни стелки за автомобил - комплект 4 броя код: JMB1140858
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с противоплъзгаща се повърхост на гърба си, като също така са лесни за поддържане и почистване. Всеки комплект съдържа: 2 постелки с размери 65х43см.; 2 постелки с размери 30х40см.; Стел..
  Комплект универсални стелки за автомобил тип мокет изрязани във функционална форма. Разполагат с проти...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Мощна прахосмукачка за кола
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подходяща както за дома, така и за колата. Както за сухо, така и за мокро почистване. За разлика от повечето прахосмукачки за автомобил - тази действа!  Притежава мощен 120W мотор, който зас..
  Почиствайте автомобила бързо и лесно без усилия благодарение на мощна Wireless прахосмукачка. Тя е подход...
  45,00 лв.
 • Водоустойчиво покривало за мотор
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво покривало за мотор. С размери от 205х125см. покривалото е в състояние да покрие голяма част мотора и така да го предпази от външни влияния. Изработено е от EVA материал в сребрист цвят, който ..
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво пок...
  9,90 лв.12,90 лв.
 • Стикери за странични огледала против замъгляване и дъжд
   Осигурете си перфектна видимост от страничните огледала по време на дъжд и мъгла. Забравете за неприятното замъгляване или капково наслояване, от които нищо не се вижда. Подарете си комфорт и перфектна видимост при шофиране в дъжд. Тези Nano стикери са изработени от специално водоус..
   Осигурете си перфектна видимост от страничните огледала по време на дъжд и мъгла. Забравете за непр...
  7,37 лв.9,90 лв.