Авто Мото

Автомобилни аксесоари - интерриор, екстериор и автокозметика.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стойка за чаша от пластична пластмаса за автомобил
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата Ви напитка докато шофирате. Създадена за плътно закрепяне към вратата на автомобила, стойката ще държи чашата, кенчето или бутилката докато шофирате. Направена е от едновременно здрава и пластична..
   С помощта на поставката за чаши, няма да се налага да рискувате заливане на автомобила с любимата В...
  3,90 лв.
 • Мултифункционална стойка за телефон с безжично зарядно
   Изключително удобна стойка за телефон, която може да се постави на всякаква повърхност и под всякакъв ъгъл. Притежава чупещи и въртящи се рамена и може да се наглася точно според Вашите нужди. Особено удобен за използване в автомобил - можете да закрепите стойката върху таблото на колата, или..
   Изключително удобна стойка за телефон, която може да се постави на всякаква повърхност и под всякак...
  23,90 лв.29,90 лв.
 • Еластично въже за теглене на кола
   Осигурете си сигурност при авария на пътя! Бъдете винаги подготвени за извънредни ситуяции с колата. Въжето за дърпане на автомобил е чудесен помощник и верен приятел при авария. С негова помощ може да бъдете изтеглен от друг автомобил БЕЗ да се налага да плащате скъпо на пътна помощ! ..
   Осигурете си сигурност при авария на пътя! Бъдете винаги подготвени за извънредни ситуяции с колата...
  8,90 лв.
 • Блутут приемник за USB
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури безжична връзка на устройства, които няма такава. Може да се постави в компютър, лаптоп, уреда и други устройства, които имат USB изход. Подходящ за поставяне в автомобил, може да пускате люби..
   Блутут устройство тип флашка с антена.  Блутут приемника е предназначен да осигури без...
  12,90 лв.
 • Безжична работна LED лампа с регулируема светлина и магнит
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяване.  Изработена с мисъл за ползвателя с ергономичен и функционален дизайн. Изключително удобна за ремонтиране по двигатели и други части на автомобила. Подходяща за всякакъв..
    Мощна работна лампа с магнит и регулируема LED светлина. Предназначена за ярко осветяван...
  17,90 лв.23,30 лв.
 • Интериорно LED осветление за кола
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно осветление е съставено от 4 осветителни тела всяко с по 12 диода. Цветовете и яркостта се контролират посредством дистанционно управление. Амбиентното осветление е подходящо за монтиране ..
   LED лентите за кола придават невероятна атмосфера в купето на автомобила. Този тип интериорно ...
  19,39 лв.