Авто Мото

Автомобилни аксесоари - интериор, екстериор, автокозметика и джаджи. Добро качество на достъпни цени!

Осветелние за автомобила, грижа за интериора, външни подобрения и полезни уреди са само част от нестандрартните предложения, които ще откриете в HOMELAND.BG

 

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Щори за кола за странични стъкла - комплект 2 броя
  Осигурете си сянка в автомобила през горещите летни дни. Забравете за убийственото слънце, което Ви пече през прозореца! Със завесите тип ролки ще предпазите както автомобилния си интериор, така и себе си от горещините през летните дни. Принципът им на работа е елементарен, но много ефективен ..
  Осигурете си сянка в автомобила през горещите летни дни. Забравете за убийственото слънце, което Ви пече ...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Сенник с вакум за задно стъкло на кола
  Запазете интериора на своя автомобил от слънчевото нагряване и високите температури със затъмняващия сенник за задно стъкло. Той е с размери 100х50см. и ефективно ще абсорбира слънчевите лъчи, затъмнявайки вътрешността на автомобила и по този начин предпазвайки от високите температури вътре. И..
  Запазете интериора на своя автомобил от слънчевото нагряване и високите температури със затъмняващия сенн...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • 7 инчова навигация с карти на Европа, TouchScreen, 4GB RAM и стойка
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устройството притежава мощна RAM памет от 4GB, което осигурява бърза работа БЕЗ насичане.  Притежава високопроизводителен 7-инчов Touch Screen дисплей, 128MB вградена памет, с възмож..
   Висококачествена навигация с вградени карти на Европа и 7-инчов дисплей с тъч скрийн контрол. Устро...
  156,70 лв.
 • Двойна крачна помпа с манометър
  Удобна крачна помпа с два цилиндъра и вграден манометър. Може да се използва за бързо и лесно напомпване на автомобилни, мото и вело гуми без усилия. Чрез вградения манометър ще можете на момента да проверите налягането в гумите и да добавите или изпуснете по Ваша преценка още въздух. Помпа..
  Удобна крачна помпа с два цилиндъра и вграден манометър. Може да се използва за бързо и лесно напомпва...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Удобна стойка за телефон в кола с вакумен захват
   Стойка за телефон с вакумен захват - подходяща за поставяне на табло или прозорец на кола. One Touch Holder има три основни предимства: Универсален дизайн, съвместим за всички видове смартфони и подходящ за монтиране във всякакви позиции; Стабилен захват тип много здрав вакум, ..
   Стойка за телефон с вакумен захват - подходяща за поставяне на табло или прозорец на кола. One T...
  13,90 лв.19,90 лв.
 • Комплект сенници за стъкла на автомобил
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла на колата. В комплекта ще откриете 3 сенника, които ефективно ще понижат температурата в автомобила. Те са изработени от полиестер и са черни на цвят - благодарение на цвета им те улавят и з..
  Предпазете интериора на автомобила си от горещите летни лъчи като поставите сенници на основните стъкла н...
  9,90 лв.