Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стъклени чаши за кафе с двойно дъно комплект 2бр.
  Комплект от 2 броя стъклени чаши за кафе и чай с дръжка, двойно дъно и термоустойчиво стъкло. Изключително стилен дизайн, който ще впечатли Вашите гости и ще направи кафето ви още по наситено и ароматно. Стъклените чашки с дръжки са идеални за еспресо, капучино, лате, м..
  Комплект от 2 броя стъклени чаши за кафе и чай с дръжка, двойно дъно и термоустойчиво стъкло. Изключ...
  12,32 лв.
 • Чаша за Димитър
  Оригинален подарък за Димитровден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Димитър" Забавен подарък, който остава символичен спомен! Чашата на Димитър е израбтена от порцелан и гравирана с оригинален кръстословичен надпис:  Директен  Интелигентен  Мъжествен &n..
  Оригинален подарък за Димитровден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Димитър" Забавен подарък,...
  7,50 лв.
 • Чашата на Димитър
  Поздравете своя именник за ДИМИТРОВДЕН!  Оригинален силмволичен подарък, който ще остане притен спомен! Порцеланова чаша със забавен надпис - "Чашата на ДИМИТЪР" Вместимост: 300мл Размери: 9.5 х 6.5 см ​   ..
  Поздравете своя именник за ДИМИТРОВДЕН!  Оригинален силмволичен подарък, който ще остане притен&n...
  7,50 лв.
 • Стилни чаши за топли напитки - комплект чаши за чай и кафе
  С тази елегантни чаши за топли напитки ще поднесете кафето или чая със стил. Вашите гости ще останат очаровани както от напитката, така и от сервиза. Те идват със стоманена основа и дръжка, така че да не изгорите ръката си, докато държите. Стоманената обвивка придържа чашите стъбилно към масата ..
  С тази елегантни чаши за топли напитки ще поднесете кафето или чая със стил. Вашите гости ще останат очар...
  9,30 лв.