Детски

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска кола - робот Трансформърс
  Изключително вълнуваща детска играчка със супер герои от филма Трансформърс. Тази играчка гарантирано ще зарадва всяко момче. Детска играчка кола, която се разгъва и атрактивно се превръща в робот супер герой от филма ТРАНСФОРМЪРС. Предлага се в три различни модела и цвята. Разм..
  Изключително вълнуваща детска играчка със супер герои от филма Трансформърс. Тази играчка гарантирано ще ...
  18,90 лв.
 • Комплект безжична клавиатура с мишка
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънка безжична клавиатура и мишка. Елегантен дизайн - ултра тънки. Създадени за максимален комфорт при работа.  Клавиатурата притежава интелигентна способност за писане и работно разстояни..
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънк...
  33,30 лв.38,90 лв.
 • Детски часовник със стрелки - плюшена играчка
  Научете детето си на цифри и часове с този изключително забавен и вълнуващ часовник със стрелки, който е облечен като плюшена играчка. Във формата на животинче, детския часовник е изключително вълнуващ подарък за всяко дете. С него лесно и забавно ще се научи да разпознава времето на ча..
  Научете детето си на цифри и часове с този изключително забавен и вълнуващ часовник със стрелки, който е ...
  17,37 лв.
 • Детска буталка с музика и светлини - детска кола кракомобил
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна и полезна придобивка. Детската буталка помага за правилното развитие на Вашето дете, като усъвършенства фината моторика, чувството за баланс и скорост; Притежава висока помощна дръжка..
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна...
  63,60 лв.
 • Магическа дъска за писане и рисуване
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. На тази дъска може да пишат и рисуват с магнитна писалка. Магнитната дъска ще развие чудесно креативността и рисувателните умения на Вашето дете. Ще се научи да пише и чете. Рисуванет..
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. ...
  23,60 лв.27,90 лв.
 • Танцуващо диско куче - музикална детска куче играчка
  Танцуващото куче е иновативна играчка забавляваща малки и големи. Изключително ефектна със своите светлини и движения, имитиращи жонглиране с топка. Кученцето играчка може толкова много неща.  Функции: Танцува; Лае; Издава музикални звуци; Жонглира с топка на носа си; Въртяща д..
  Танцуващото куче е иновативна играчка забавляваща малки и големи. Изключително ефектна със своите светлин...
  18,60 лв.23,90 лв.