Фитнес аксесоари

Екипировка за фитнес и кросфит - шейкъри, колани, бинтове, наколенки, ластици, фитили, вериги, талк и много други. интересни фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Фитнес лост за набиране на врата
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за набиране за врата е изключително функционален. С него може да тренирате набирания, коремни преси, лицеви опори и тренировки за трицепс и бицепс. Поставя се и се премахва лесно и бързо от рамката..
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за...
  33,90 лв.
 • Ластици за тренировка в комплект от 8в1 части с калъф - фитнес ластици
  Ластиците са страхотен фитнес аксесоар, който ефикасно ще разнообрази вскяка тренировка. Независимо дали ги ползвате във фитнес залата, за кросфит, стрийт фитнес, тренировки на открито или рехабилитация - ГАРАНТИРАНО ще окажат позитивен ефект и ще подобрят Вашите резултати. Ха..
  Ластиците са страхотен фитнес аксесоар, който ефикасно ще разнообрази вскяка тренировка. Независимо ...
  38,30 лв.
 • Тренажор за Домашен Бодибилдинг
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и комплексно за много други групи мускули. Това е един от най-ефективните и широко приложими уреди за домашен бодибилдинг. Подходящ за 8 основни упражнения с акцент върху оформяне на мускулатурата ..
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и ком...
  16,60 лв.
 • Многофункционален фитнес уред за стягане на ръце, рамене, гърди и гръб
  Искате да върнете старата форма и да се подготвите за летния сезон, но не Ви се посещават скъпи фитнес зали. Кажете край на тежките, скучни и непосилни тренировки, след което всичко Ви боли! Предсатавяме Ви нов ефективен метдод за тренировка в домашни условия или сред природата и той се ка..
  Искате да върнете старата форма и да се подготвите за летния сезон, но не Ви се посещават скъпи фитнес за...
  29,90 лв.
 • Бинтов ластик за ръка
  Универсален, височкокачествен еластичен бинт за китки, които предоставят максимална упора и подпомагат ефективната тренировка без риск от контузване на краката. Отличават се изключителна еластичност и чувство за комфорт.  Подходящи за тежки физически натоварвания. Количество:..
  Универсален, височкокачествен еластичен бинт за китки, които предоставят максимална упора и под...
  8,07 лв.
 • Ластична ортопедична наколенка за спорт
  Ортопедична наколенка с подсилен стабилизиращ ефект. Функции: Стабилизиран колянната става; Стимулира кръвообръщението; Нямалява болките в коляното; Предпазва капачката от разместване и следва естественото и движение; Перфектно заема формата на крака и не се размества при спортуване..
  Ортопедична наколенка с подсилен стабилизиращ ефект. Функции: Стабилизиран колянната става; Ст...
  9,80 лв.