Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Акумулаторен фенер с нож и оптично увеличение + зарядно за 12V и 220V
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - лесен за пренасяне и съхранение,  Незаменим помощник сред природата - на всякъде с Вас. Притежава оптично увеличение за максимално ярко осветяване. За извънредни слочаи може да и..
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - ле...
  27,90 лв.
 • Универсални клещи с 10в1 инструмента - компактен джобен инструмент
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуации. Ваш верен приятел на път, в колата или планината. Подходящ за ежедневна употреба в дома, за туризъм, лов и риболов, къмпинг, ремонтиране и други. Притежава вградени цели 10 вида инструмен..
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуа...
  23,60 лв.
 • Стилна запалка 2в1 - преносима джобна печка за топли ръце
  Металната запалка Platinum Warmer ще Ви бъде винаги под ръка, когато искате да запалите или да се стоплите. Характерното за нея е, че тя е джобна печка, която ще стопли Вашите ръце през студените зимни дни БЕЗ риск от изгаряне и запалване. Просто я затворете и мигноено ще усетите приятния затоплящ е..
  Металната запалка Platinum Warmer ще Ви бъде винаги под ръка, когато искате да запалите или да се стоплит...
  16,30 лв.
 • Рибарски стол - сгъваем стол за пикник
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за съхранение и лесно пренасяне. Столът е предназначен за пикник, туризъм, риболов и къмпинг. Изработен от зрава метална трвъбна конструкция и плат. Издържа до 120 кг Цвят: камуфлаж Р..
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за ...
  24,30 лв.
 • Мултифункционален фенер 6в1 - лампа с чук, нож и магнит
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подходящ за ремонт на автомобили, когато светлината не е добра. С помощта на спасителния чук: помогнете за счупване на прозореца на автомобила при спешни случаи. Нож за рязане на въже: спо..
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подх...
  16,60 лв.
 • Сгъваем стол с отделение за рибарски принадлежности
  Практичен преносим стол подходящ за къмпинг, риболов и туризъм. Сгъва се компактно благодарение на, здрава, метална тръбна конструкция. Дизайн с удобна чанта под седалката за съхраняване на необходимия багаж. Изработка от текстил - брезент в камуфлажна разцветка. Размери: ширина 30с..
  Практичен преносим стол подходящ за къмпинг, риболов и туризъм. Сгъва се компактно благодарение на,&nb...
  16,60 лв.