За Пътуване

Практични предложения за всеки, който пътува често. Подръчни аксесоари и функционални интересни аксесоари подходящи за пътуване, ловуване, туризъм или къмпинг.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Универсални клещи с 10в1 инструмента - компактен джобен инструмент
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуации. Ваш верен приятел на път, в колата или планината. Подходящ за ежедневна употреба в дома, за туризъм, лов и риболов, къмпинг, ремонтиране и други. Притежава вградени цели 10 вида инструмен..
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуа...
  23,60 лв.
 • Мултифункционален фенер 6в1 - лампа с чук, нож и магнит
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подходящ за ремонт на автомобили, когато светлината не е добра. С помощта на спасителния чук: помогнете за счупване на прозореца на автомобила при спешни случаи. Нож за рязане на въже: спо..
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подх...
  16,60 лв.
 • Спортна водоустойчива видеокамера 720P HD
  GoPro камера перфектна за заснемане при гмуркане, каране на ски , велосипед , кола, мотор, лов и още много много други екстремни дейности. Спецификации: 5 мегапиксела; 720p HD 2 “ LCD Дисплей Сменяема батерия Може да се използва за записване  на спортове на открито или у дома В..
  GoPro камера перфектна за заснемане при гмуркане, каране на ски , велосипед , кола, мотор, лов и още мног...
  109,90 лв.
 • Преносима лампа - фенер за къмпинг
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път, къмпинг, в гората и на всякъде, когато имате нужда от ярка светлина. За яркостта допринасят 12 LED светодиода, които ще Ви осигурят качествено осветяване. Благодарение на подживните ме..
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път,...
  12,90 лв.
 • Фенер с дълга дръжка
  Мощен светодиоден фенер изработен от алуминий с удобна дълга дръжка, подходяща за всяка ръка.  Спецификации: Размер - 31см. Захранване - 3 батерии R20, които не са включени в комплекта, но може да добавите от тук; Брой на диодите - 45 В комплект с елегантна черна кутия; ..
  Мощен светодиоден фенер изработен от алуминий с удобна дълга дръжка, подходяща за всяка ръка.  Сп...
  19,90 лв.
 • Надуваемо легло - матрак велур
  Ако често имате гости, на които Ви се налага да отстъпите собственото си легло, значи е време да помислите за допълнителна мебел. Нямате достатъчно място за такава?! Ние има решение на този проблем. Предлагаме Ви надуваем матрак "PAVILLO" подходящ както домашна употреба за Вашите гости,..
  Ако често имате гости, на които Ви се налага да отстъпите собственото си легло, значи е време да помислит...
  37,90 лв.