Домашен Фитнес

Отслабване и фитнес в домашни условия. Тренажори, термо колани, книги с диети, клинове за изгаряне на мазнини и уреди за домашен фитнес.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електронна везна с дигитален дисплей - кухненски кантар за претегляне с точност
  Висококачествена кухненска везна, която претегля всяка ваша порция храна с максимална точност до грам - компактна и ефективна! Писнало Ви е от измерване на око и разваляне на някоя вкусна рецепта само защото не сте претеглили правилното количество? Желаете да спазите диетичния си режим,..
  Висококачествена кухненска везна, която претегля всяка ваша порция храна с максимална точност до грам - к...
  16,30 лв.
 • Фитнес лост за набиране на врата
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за набиране за врата е изключително функционален. С него може да тренирате набирания, коремни преси, лицеви опори и тренировки за трицепс и бицепс. Поставя се и се премахва лесно и бързо от рамката..
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за...
  33,90 лв.
 • Блендер за смути - бутилка за най-вкусните шейкове
  Блендер - Бутилка за дома, фитнеса, училище и работа. Блендер - Бутилка Shake 'n Take на страхотна цена. Бихте ли искали да се насладите на здравословна и вкусна напитка по път за работа? Не е необходимо да търсите барове, където продават фреш или или други здравословни заместители. С Блендер - Б..
  Блендер - Бутилка за дома, фитнеса, училище и работа. Блендер - Бутилка Shake 'n Take на страхотна цен...
  36,90 лв.
 • Уред за бързо и лесно варене на яйца
  Представяме Ви автоматична яйцеварка за 7 броя яйца. Тя лесно и бързо с минимални усилия ще свари Вашите яйца за по-малко от 5 мин. Измерете желано количество вода с мерилката чашка, след която изсипете. Поставете яйцата и включете. След няколко минутки уредът ще Ви сигнализира за готовите яйца.&..
  Представяме Ви автоматична яйцеварка за 7 броя яйца. Тя лесно и бързо с минимални усилия ще свари Вашите ...
  19,30 лв.23,90 лв.
 • Стилен кантар с точен дигитаелн диспей
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и поддържането на форма.  Притежава голям дигитален дисплей, който с точност до 4 цифри ще претегли Вашето тегло. Здравата и широка стъклена платформа осигурява комфортно стъпване на кантара..
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и п...
  22,90 лв.
 • Тренажор за Домашен Бодибилдинг
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и комплексно за много други групи мускули. Това е един от най-ефективните и широко приложими уреди за домашен бодибилдинг. Подходящ за 8 основни упражнения с акцент върху оформяне на мускулатурата ..
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и ком...
  16,60 лв.