Фенери и прожектори

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мултифункционален фенер 6в1 - лампа с чук, нож и магнит
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подходящ за ремонт на автомобили, когато светлината не е добра. С помощта на спасителния чук: помогнете за счупване на прозореца на автомобила при спешни случаи. Нож за рязане на въже: спо..
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подх...
  16,60 лв.
 • Акумулаторен фенер 2в1 - прожектор за къмпинг
  Презареждаща се мултифункционална лампа с 3+12 мощни LED диода, която се превръща в светодиоден фенер с два режима на светене. Изключително подходящ за използване на закрито или открито - за туризъм, къмпин и палатки.  Притежава ергономичен дизайн с удобна дръжка и здрав ко..
  Презареждаща се мултифункционална лампа с 3+12 мощни LED диода, която се превръща в светодиоден фене...
  27,60 лв.
 • Презареждащ се фенер - акумулаторен прожектор
  Светодиоден акумулаторен фенер с 7 ярки LED светлини. Изключително подходящ за използване както в домашни условия, така и за туризъм и къмпинг. Изработен от PVC материал във формата на лек и ергономичн дизайн -  практичен за съхранение. Удобен за ползване като фенер, прожектор или ..
  Светодиоден акумулаторен фенер с 7 ярки LED светлини. Изключително подходящ за използване както в домашни...
  13,60 лв.
 • Преносима лампа - фенер за къмпинг
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път, къмпинг, в гората и на всякъде, когато имате нужда от ярка светлина. За яркостта допринасят 12 LED светодиода, които ще Ви осигурят качествено осветяване. Благодарение на подживните ме..
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път,...
  12,90 лв.
 • Преносима лампа USB зарядно
    Преносима гъвкава LED лампа с USB захранване. Подходяща за лаптоп, табле, компютър, зарядно за смартфон, мобилна батерия и практически за всично, което има USB 2.0  порт, което я прави изключително практична. Лампата е огъваща се и лесно може да бъд насочена в желаната посока. Свет..
    Преносима гъвкава LED лампа с USB захранване. Подходяща за лаптоп, табле, компютър, зарядно за ...
  4,70 лв.
 • Фенер с дълга дръжка
  Мощен светодиоден фенер изработен от алуминий с удобна дълга дръжка, подходяща за всяка ръка.  Спецификации: Размер - 31см. Захранване - 3 батерии R20, които не са включени в комплекта, но може да добавите от тук; Брой на диодите - 45 В комплект с елегантна черна кутия; ..
  Мощен светодиоден фенер изработен от алуминий с удобна дълга дръжка, подходяща за всяка ръка.  Сп...
  19,90 лв.