Домашен фитнес

Фитнес аксесоари - шейкъри, тренажори, колани, ръкавици, фитили, накитници, ластични бинтове, ластици, въжета и постелки. Всичко за отслабване и поддържане на добра форма.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Блендер с бутилка - уред за приготвяне на шейкове
  Блендер с бутилка за дома, финтеса, училище и работа. С него бързо и лесно ще приготвите любимото си смути и най-вкусните, нутри бомби и шейкове. Просто поставете любимите си съставки и разбийте, след което може да откачите бутилката и да пренесете на вскяъде където пожелаете. Бутилката е комп..
  Блендер с бутилка за дома, финтеса, училище и работа. С него бързо и лесно ще приготвите любимото си смут...
  43,30 лв.
 • Фитнес лост за набиране на врата
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за набиране за врата е изключително функционален. С него може да тренирате набирания, коремни преси, лицеви опори и тренировки за трицепс и бицепс. Поставя се и се премахва лесно и бързо от рамката..
  Тренирайте в домашни условия с този многофункционален фитнес уред - лост за набиране на врата. Лост за...
  33,90 лв.
 • Ластици за тренировка в комплект от 8в1 части с калъф - фитнес ластици
  Ластиците са страхотен фитнес аксесоар, който ефикасно ще разнообрази вскяка тренировка. Независимо дали ги ползвате във фитнес залата, за кросфит, стрийт фитнес, тренировки на открито или рехабилитация - ГАРАНТИРАНО ще окажат позитивен ефект и ще подобрят Вашите резултати. Ха..
  Ластиците са страхотен фитнес аксесоар, който ефикасно ще разнообрази вскяка тренировка. Независимо ...
  38,30 лв.
 • Уред за бързо и лесно варене на яйца
  Представяме Ви автоматична яйцеварка за 7 броя яйца. Тя лесно и бързо с минимални усилия ще свари Вашите яйца за по-малко от 5 мин. Измерете желано количество вода с мерилката чашка, след която изсипете. Поставете яйцата и включете. След няколко минутки уредът ще Ви сигнализира за готовите яйца.&..
  Представяме Ви автоматична яйцеварка за 7 броя яйца. Тя лесно и бързо с минимални усилия ще свари Вашите ...
  19,30 лв.23,90 лв.
 • Стилен кантар с точен дигитаелн диспей
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и поддържането на форма.  Притежава голям дигитален дисплей, който с точност до 4 цифри ще претегли Вашето тегло. Здравата и широка стъклена платформа осигурява комфортно стъпване на кантара..
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и п...
  22,90 лв.
 • Тренажор за Домашен Бодибилдинг
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и комплексно за много други групи мускули. Това е един от най-ефективните и широко приложими уреди за домашен бодибилдинг. Подходящ за 8 основни упражнения с акцент върху оформяне на мускулатурата ..
  Уредът е предназначен за трениране и стягане на бедрата и ръцете, но разбира се може да се използва и ком...
  16,60 лв.