Красота и Здраве

Аксесоари за косата - мигли, четки, преси, сешоари, машинки за подстригване. Практични решения за вашето здраве и красив външен вид - колани за отслабване, масажори, наколенки, фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект за маникюр 6в1 в кожен несесер
  Практичен комплект за маникюр съдържащ 6в1 части в компактен кожен несесер. Благодарение на практичния му размер може да го носите навсякъде където пожелаете.  Кожената обвивка на несесера изобразява красива старовремска къща и българска роза. Размер: 11 х 6 см Комплекта съдържа: ..
  Практичен комплект за маникюр съдържащ 6в1 части в компактен кожен несесер. Благодарение на практичн...
  9,39 лв.
 • Дамски 4D масажор за лице и тяло
  Масажор за нежно стимулиране на деликатни зони. Подходящ за цялото тяло и лице. Ефикасно помага за тонизиране, повдигане и възстановяване на естествения блясък на кожата. Тайната на ефективното стимулиране се крие в герминиевите минерали, които имитират естествения биоток на повърхността н..
  Масажор за нежно стимулиране на деликатни зони. Подходящ за цялото тяло и лице. Ефикасно помага за т...
  19,89 лв.
 • Козметично гледало на стойка
  Козметично кръгло огледало на стойка за гримиране в домашни условия. Увеличава образа 7 кратно. Изключително удобен и практичен аксесоар. Притежава елегантен дизайн пасващ на всяка дама. Огледалцето се върти на 360° около оста си, за максимално удобство при гримиране. Размери: височина -..
  Козметично кръгло огледало на стойка за гримиране в домашни условия. Увеличава образа 7 кратно. Изключ...
  11,80 лв.
 • Стилен кантар с точен дигитаелн диспей
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и поддържането на форма.  Притежава голям дигитален дисплей, който с точност до 4 цифри ще претегли Вашето тегло. Здравата и широка стъклена платформа осигурява комфортно стъпване на кантара..
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и п...
  22,90 лв.
 • Лента против болки в гърба
  Гръбначната лента против болки в гърба е предназначена да облекчи болката в областта на гръбначния стълб и долната част на гърба, като осигурява нежен масаж за намаляване на мускулното напрежение. Поддържайки близо до гръбнака или долната част на гърба си, гръбначната лен..
  Гръбначната лента против болки в гърба е предназначена да облекчи болката в областта ...
  29,90 лв.
 • Масажор за цяло тяло
  Масажор/четка с чесалка за цялото тяло. Дръжката и чесалката са изработени от PVC материал, а иглите от дърво, които подобряват кръвообращението на главата и на тялото. Релаксирайте след тежкият работен ден навсякъде - у дома, сред природата или дори в колата. Простичкият му дизайн позволява употреб..
  Масажор/четка с чесалка за цялото тяло. Дръжката и чесалката са изработени от PVC материал, а иглите от д...
  5,30 лв.