Кухненски

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електронна везна с дигитален дисплей - кухненски кантар за претегляне с точност
  Висококачествена кухненска везна, която претегля всяка ваша порция храна с максимална точност до грам - компактна и ефективна! Писнало Ви е от измерване на око и разваляне на някоя вкусна рецепта само защото не сте претеглили правилното количество? Желаете да спазите диетичния си режим,..
  Висококачествена кухненска везна, която претегля всяка ваша порция храна с максимална точност до грам - к...
  16,30 лв.
 • Метален пасатор с две скорости
  Подходящ за блендиране, пюриране и пасиране. С този пасатор бързо и лесно ще приготвите любимите ви супи, пюрета, сосове, коктейли, шейкове и най-важното - бебешки храни! Пасаторът притежава метална висококачествена приставка със закалени стоманени ножове STAINLES STEEL за ПЕРФЕКТНО пас..
  Подходящ за блендиране, пюриране и пасиране. С този пасатор бързо и лесно ще приготвите любимите ви ...
  29,80 лв.33,90 лв.
 • Тостер FIRST Austria - уред за бързо и лесно препичане на хляб
  Представяме Ви уред за бързо и лесно препичане на фллийки хляб. С тостер First Austria само за 2-3 минтуи ще приготвите любимата си закуска. БЕЗ риск от изгаряне и неприятна миризма, БЕЗ изличшно цапане. Само поставете филийките в отворите на тостера и нагласете таймера според Вашето же..
  Представяме Ви уред за бързо и лесно препичане на фллийки хляб. С тостер First Austria само за 2-3 минтуи...
  26,60 лв.
 • Автоматична помпа за вода
  Край на вдигането и накланянето на тежките бутилки с вода, само за да си налеете една чашка - С The Magic Tap това става лесно, бързо и без усилия. Може да се използва и за изпомпване на различни течности - вода, мляко, сок, както и други като вина, безалкохолни напитки и т.н. Подходящ е за съ..
  Край на вдигането и накланянето на тежките бутилки с вода, само за да си налеете една чашка - С The Magic...
  9,39 лв.13,80 лв.
 • Електрическа кана - уред за бързо и лесно топла вода
  Пригответе любимата си топла напитка бързо и лесно с таз електрическа кана FIRSTr. С нея само за минута ще стоплите вода за сввоя чай, горещ шоколад или кафе. АВСТРИЙСКО КАЧЕСТВО! Този универсален уред за стопляне на вода е чудесен помощник за всяка кухня, особено в студените зимни сутр..
  Пригответе любимата си топла напитка бързо и лесно с таз електрическа кана FIRSTr. С нея само за мин...
  27,60 лв.33,90 лв.
 • Електромагнитен уред против хлебарки
  Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хлебарки, мишки, комари, и други насекоми, които не само че са неприятни, но и са приносители на множество болести, които могат да бъдат опасни за човека. И вероятно вече сте опитвали всичко, което..
  Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хл...
  27,90 лв.