Учебни пособия

Раници, чанти, несесери, химикали, тетрадки. Разнообразие от ученически пособия. Почръчай онлайн бързо и лесно на ниска цена.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект за рисуване и оцветяване 38 части СПАЙДЪРМЕН
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдърмен или Микимаус. Спайдърмен е един от най-любимите герои на децата и сега имат възможност да бъде с тях, докато рисуват. В творческия комплект има всичко необходимо за младия художник - ц..
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдъ...
  13,80 лв.15,35 лв.
 • Магическа дъска за писане и рисуване
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. На тази дъска може да пишат и рисуват с магнитна писалка. Магнитната дъска ще развие чудесно креативността и рисувателните умения на Вашето дете. Ще се научи да пише и чете. Рисуванет..
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. ...
  23,60 лв.27,90 лв.
 • Детско куфарче за рисуване и оцветяване - комплект от 41 части Paw Patrol
  Страхотен комплект за рисуване и оцветяване Paw Patrol , съдържащ всичко необходимо за младия художник в компактно детско куфарче. Зарадвяйте своето дете с един чудесен подарък. Комплекта съдържа: 12 бр. пастели; 10 бр. маркери;  6 бр. акварелни боички;  1 бр гумичка; &..
  Страхотен комплект за рисуване и оцветяване Paw Patrol , съдържащ всичко необходимо за младия художник в ...
  12,30 лв.
 • Глобус с политическа карта на света
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадете възможност да опознае света (буквално). Глобусът е подходящ както за любознателни подрастващи, така и за хора, чиято работа или начин на живот е свързан с много пътувания или международен бизне..
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадет...
  17,30 лв.
 • Комплект за рисуване и оцветяване в куфарче 68 части
  Рисуването е основно качество, което нашите деца трябва да усъвършенстват постоянно. Изключително увлекателно занимание, което развива чудесно креативността и сръчността на  всяко дете! Сега имате възможност да му подарите един изключителен подарък - Куфарче за рисуване , кето съдържа..
  Рисуването е основно качество, което нашите деца трябва да усъвършенстват постоянно. Изключително увлекат...
  15,30 лв.17,30 лв.
 • Детски таблет самоучител на числа, думи букви и англиски
  ​ Занимателен и образователен таблет за деца. Учи, играй и се забавлявай с този страхотен таблет - самоучител! Изключително интересен и занимателен детски таблет. Освен да се забавлява с таблета, детето ще започне да изучава числата, азбуката, да свързва различните картинки със съответните ду..
  ​ Занимателен и образователен таблет за деца. Учи, играй и се забавлявай с този страхотен таблет - сам...
  23,30 лв.