Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект за рисуване и оцветяване 38 части СПАЙДЪРМЕН
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдърмен или Микимаус. Спайдърмен е един от най-любимите герои на децата и сега имат възможност да бъде с тях, докато рисуват. В творческия комплект има всичко необходимо за младия художник - ц..
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдъ...
  13,80 лв.15,35 лв.
 • Детска буталка с музика и светлини - детска кола кракомобил
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна и полезна придобивка. Детската буталка помага за правилното развитие на Вашето дете, като усъвършенства фината моторика, чувството за баланс и скорост; Притежава висока помощна дръжка..
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна...
  63,60 лв.
 • Магическа дъска за писане и рисуване
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. На тази дъска може да пишат и рисуват с магнитна писалка. Магнитната дъска ще развие чудесно креативността и рисувателните умения на Вашето дете. Ще се научи да пише и чете. Рисуванет..
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. ...
  23,60 лв.27,90 лв.
 • Детска магнитна дъска 2в1 за да се учи да рисува и пише
  С буквите от А до Я става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитна Дъска за Писане и Рисуване. Най - добрият домашен учител за всички деца! Невероятен комплект, включващ двустранна магнитна дъска, магнитни цветни буквички и цифри, както и вълшебен маркер с гъб..
  С буквите от А до Я става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитн...
  29,30 лв.
 • Глобус с политическа карта на света
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадете възможност да опознае света (буквално). Глобусът е подходящ както за любознателни подрастващи, така и за хора, чиято работа или начин на живот е свързан с много пътувания или международен бизне..
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадет...
  17,30 лв.
 • Говорещ папагал - забавна детска играчка
  Забавна образователна играчка папагал - имитира каквото кажете.  Папагала повтаря дословно всичко, което кажете с Вашия глас. Това е една от най-забавните и интересни играчки, която можете да подарите на детето си. Бъдете сигурни, че то много ще я хареса и няма да я остави докато н..
  Забавна образователна играчка папагал - имитира каквото кажете.  Папагала повтаря досло...
  16,38 лв.