За Бебето

Кенгуру, слинг и удобни раници - носилки. Интересни и полезни решения за Вашето бебе. Корита, кантари, играчки за бебе на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска буталка с музика и светлини - детска кола кракомобил
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна и полезна придобивка. Детската буталка помага за правилното развитие на Вашето дете, като усъвършенства фината моторика, чувството за баланс и скорост; Притежава висока помощна дръжка..
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна...
  63,60 лв.
 • Покривало за детска количка - дъждобран за бебешка количка
  Пoкривалото за бебешка количка против намокряне е един от задължителните аксесоари, които трябва да вземете със себе си, когато излизате на разходка с бебето си. Трябва да си имате по един дъждобран в чантата с принадлежности - за всеки случай. Лесно се сгъва и компактно се съхранява без да заема..
  Пoкривалото за бебешка количка против намокряне е един от задължителните аксесоари, които трябва да вземе...
  7,30 лв.
 • Безжични слушалки за компютър 5в1 с вградено радио и бебефон
  Слушалките са удобни и перфектно прилепващи към ушите, благодарение на меката кожа с която са изработени! Безжични слушалки: Безжичен прием от всеки електрически уред с аудио изход, като например звук  от телевизия, компютър, игри, DVD плейър, VCD плейър, аудио устройства, MP3 плейър, както..
  Слушалките са удобни и перфектно прилепващи към ушите, благодарение на меката кожа с която са изработени!...
  26,60 лв.
 • Говорещ папагал - забавна детска играчка
  Забавна образователна играчка папагал - имитира каквото кажете.  Папагала повтаря дословно всичко, което кажете с Вашия глас. Това е една от най-забавните и интересни играчки, която можете да подарите на детето си. Бъдете сигурни, че то много ще я хареса и няма да я остави докато н..
  Забавна образователна играчка папагал - имитира каквото кажете.  Папагала повтаря досло...
  16,38 лв.
 • Гимнастика за бебе с рамка и играчки
  Изключително забавна и увлекателна сгъваемата бебешка гимнастика ще помогне за правилното физическо развитие на Вашето бебе. Използваема е в легнало / 3месеца./,седнало / 6м./ или изправено положение / 9м./.  Движенията на ръцете и тялото се насърчават чрез висящите играчки. Детето ще..
  Изключително забавна и увлекателна сгъваемата бебешка гимнастика ще помогне за правилното физическо разви...
  26,90 лв.
 • Проходилка за бебе Лунна разходка
  Направете миговете с Вашето бебе ще по-забавни и полезни с бебешка проходилка "Moon Walk". С "Лунната разходка" ще помогнете на Вашето дете да проходи по възможно най - добрия  и бърз начин. Горната част е с дебела и плътна дръжка, която ще държи детето в изправена позиция и ще му придаде чувст..
  Направете миговете с Вашето бебе ще по-забавни и полезни с бебешка проходилка "Moon Walk". С "Лунната раз...
  12,30 лв.