Офис

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метална настолна лампа за офис
  Стилна лампа за офис - подходяща още за работа на бюро или акто нощна лампа. Висококачествена изработка от металн в елегантен дизайн с огъващо се метално рамо. Захранване: 220V Размери: Диаметър на поставката - 14см Диаметър на лампата - 10 см Височина на рамото - 3..
  Стилна лампа за офис - подходяща още за работа на бюро или акто нощна лампа. Висококачествена изработк...
  29,39 лв.
 • Стилна USB лампа Лебед - огъваща се настолна лампа
  Представяме Ви интелигентна LED лампа със стилен дизайн във формата на ЛЕБЕД. Лампата е подходяща за работа на бюро, компютър, офис, за четене и ползване в домашни условия. Настолната лампа притежава Touch сензорен бутон за включване/ изключване и регулиране на светлината. Просто докоснете сензо..
  Представяме Ви интелигентна LED лампа със стилен дизайн във формата на ЛЕБЕД. Лампата е подходяща за рабо...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Настолна лампа за офис - сгъваема LED лампа
  Осигурете си ярко осветяване на работното място и комфорт при работа с тази портативна LED лампа. Сгъваема лампа за офис и работа с 24 LED диода, които осигуряват ярко осветяване. Удобна за четене, за детска стая или офис, за автомобила, палатката, килера, работилницата и навсякъде където им..
  Осигурете си ярко осветяване на работното място и комфорт при работа с тази портативна LED лампа. Сгъв...
  14,90 лв.17,30 лв.
 • Портативно чекмедже за бюро - органайзер за нощно шкафче
  Запазете вещите си подредени и компактно съхранени с портативен органайзер чекмедже. Практично и стилно пасва чудесно на всяко нощното шкафче и бюро.  Дава възможност да подредите вещите си, така че никога повече няма да е разхвърлено наоколо!  Притежава компактен и елегантен дизай..
  Запазете вещите си подредени и компактно съхранени с портативен органайзер чекмедже. Практично и стилно п...
  15,30 лв.