За Банята и тоалетната

Аксесоари за баня и тоалетна - диспенсъри,закачалки, душове,съхранение всякакъв вид практични решения за Вашата баня и тоалетна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби
  Магически органайзер за миене на зъби "Докосни, почисти и се наслади". Подредете всички четки за зъби без риск от докосване и замърсяване с този чудесен органайзер за миене на зъби. Той се състои от комплект 2в1 поставка за четки за зъби и диспенсър за паста. Диспенсърът ще Ви осигури хигиеничн..
  Магически органайзер за миене на зъби "Докосни, почисти и се наслади". Подредете всички четки за зъби без...
  12,30 лв.
 • Светеща душ система за баня
  Стилна и голяма душ пита осветяваща водата в различни 7 цвята спрямо нейната температура. С нея къпането се превръща в светлинно шоу и забавно приключения за Вашите деца. Температурен сензор засича градусите на водата и автоматично сменя цветовете, в които я осветява; Светли..
  Стилна и голяма душ пита осветяваща водата в различни 7 цвята спрямо нейната температура. С нея к...
  27,90 лв.
 • Стилен светещ душ
  Хромирана приставка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете къпането в истинско приключение за Вашите малчугани и удоволствие за Вас. Температурен сензор засича, когато водата е студена - свети в синьо. До 35°C свети в зелено. До 42°C светлината с..
  Хромирана приставка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете к...
  18,90 лв.
 • Светеща LED слушалка за душ
  Слушалка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете къпането в истинско приключение за Вашите малчугани и удоволствие за Вас. Температурен сензор засича, когато водата е студена - свети в синьо. До 35°C свети в зелено. До 42°C светлината става червена, а ..
  Слушалка за душ със светлинни ефекти, според температурата на водат. Превърнете къпането в истинс...
  18,70 лв.
 • Стелка за баня против хлъзгане
  Забравете за неприятните подхлъзвания и падания, когато излизате от банята! Представяме Ви антибактериална постелка за баня, която поддържа ходилата сухи и чисти. Чувства се приятно и удобно като килимче във Вашата баня. Притежава попиваща функция. Дори при обиллно мокра околна среда и тя..
  Забравете за неприятните подхлъзвания и падания, когато излизате от банята! Представяме Ви антибактери...
  22,90 лв.
 • Ароматни LED свещи с дистанционно
  Насладете се на успокояващи и релаксиращи моменти с комплект ароматни LED свещи. Стилна интериорна придобивка, която ще напомни за домашния уют и романтичните моменти. Може да ги поставите в хола, на терасата, в банята, край ванатя или в спалнята. Където пожелаете те ще Ви пренесат..
  Насладете се на успокояващи и релаксиращи моменти с комплект ароматни LED свещи. Стилна интериорна при...
  27,90 лв.