Практични решения

Нестандартни и практични решения за всякакъв вид мобилни телефони - IPhone, Samsung, Nokia, Huawei. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Универсална стойка за телефон и таблет - поставка за навигация за кола
  Универсална стойка за автомбил, подходяща за стабилно закрепяне на таблет, навигация или телефон. Стойката е многофункционална, защото може да се закрепи на бюро, маса прозорец, дори в банята. Притежава здрава щипка с достатъчно широк обхват, на която мжое да поставите устройства с диагонал от 4 ..
  Универсална стойка за автомбил, подходяща за стабилно закрепяне на таблет, навигация или телефон. Стойкат...
  13,90 лв.17,60 лв.
 • Безжичен селфи стик
  Монопод - селфи стик с кабел за снимки със смартфон и GoPro камери. Селфи стик за смартфони, фотоапарати и GoPro камери за направа на селфита. Включва разтегателен стик, цветна дръжка и поставка за мобилното устройство. Подходяща за устройства с ширина до 9 см. Има вграден бутон на..
  Монопод - селфи стик с кабел за снимки със смартфон и GoPro камери. Селфи стик за смартфони,...
  9,90 лв.
 • Преносима лампа USB зарядно
    Преносима гъвкава LED лампа с USB захранване. Подходяща за лаптоп, табле, компютър, зарядно за смартфон, мобилна батерия и практически за всично, което има USB 2.0  порт, което я прави изключително практична. Лампата е огъваща се и лесно може да бъд насочена в желаната посока. Свет..
    Преносима гъвкава LED лампа с USB захранване. Подходяща за лаптоп, табле, компютър, зарядно за ...
  4,70 лв.
 • Безжична Bluetooth колонка
  Насладете се на силен, ясен, богат и дефиниран звук с Beats Pill портативен безжичен Bluetoth високоговорител в стилен дизайн. Осигурява впечатляващ свук за компактния си размер. PIll + разполага със стерео активна двупосочна кросоувъра, която създава подобрен звук с широк динамичен диа..
  Насладете се на силен, ясен, богат и дефиниран звук с Beats Pill портативен безжичен Bluetoth в...
  35,00 лв.
 • Статив за телефон Паяк - огъваща се стойка за камера
  Изключително забавна и практична стойка за мобилен телефон, фотоапарат или видео камера. Притежава меки, чупещи се крачета за лесно и сигурно позициониране. Въртящата глава се върти на 360 градуса. Гъвкавите му крака Ви позволява буквално да го закрепите към нестандартни обекти, като например..
  Изключително забавна и практична стойка за мобилен телефон, фотоапарат или видео камера. Притежава...
  9,90 лв.
 • Преносима, безжична колонка, която възпроизвежда изключително силен звук. Само свържете с Bluetooth на Вашия телефон и се насладете на висок и качествен звук.  Гъбката притежава самозалепяща се част, с помощта на която може да я прикрепите за всякаква повърхност. Може да я поставите в банята, ..
  Преносима, безжична колонка, която възпроизвежда изключително силен звук. Само свържете с Bluetooth на Ва...
  16,30 лв.