Аксесоари за компютър

Аксесоари за компютри и лаптопи - камери, микрофони, слушалки, охладителни подложки, клавиатури, мички, външна памет, USB кабели на най=ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Колонки за компютър 2+1 U-2100 - колонки с буфер
  Компютърни колонки и буфер с чист и силен звук. Красив и компактен дизайн, който подхожда на всяко бюро и компютър.  Колонките са изключително практични и независимо от размера си предоставят много чист и силен звук. Характеристики: - Мощност: 1x5W+2х3W - Регулиране на звука: Д..
  Компютърни колонки и буфер с чист и силен звук. Красив и компактен дизайн, който подхожда на всяко бюро и...
  36,30 лв.
 • Безжична клавиатура с 2.4GhZ мишка - геймърски комплект
  Геймърски комплект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка сдвоими с компютър, лаптоп, таблет и смартфон. И двете устройства са с ергономичен и водоустойчив дизайн, който се чувства удобно при активна игра с часове пред компютъра. Бeзжичнa ĸлaвиaтy..
  Геймърски комплект от ново поколение с интелигентни безжична клавиатура и мишка сдвоими с&...
  39,60 лв.
 • Комплект безжична клавиатура с мишка
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънка безжична клавиатура и мишка. Елегантен дизайн - ултра тънки. Създадени за максимален комфорт при работа.  Клавиатурата притежава интелигентна способност за писане и работно разстояни..
  Осигурете си удобство и практичност докато сте пред компютъра с този комплект висококачествена ултра тънк...
  33,30 лв.38,90 лв.
 • Безжични блутут слушалки - Wireless IN-EAR спортни слушалки с мощен звук
  Моля, приветствайте безжични слушалки със силен и чист звук в ушите без заплитане - ACME Bluetooth. Безжичните слушалки разполагат с Bluetooth връзка и лесно се свързват с всички активирани устройства за безжично слушане на музика. Ще намерите микрофон, интегриран в контролера з..
  Моля, приветствайте безжични слушалки със силен и чист звук в ушите без заплитане - ACME Blueto...
  33,60 лв.
 • Подложка за мишка Logiteh
  Подложка Logitech за компютърна мишка създадена да улеснява работата с мишка. Придава комфорт и по -добро чувство към движението.  Подложката е подходяща както за оптични, така и за лазерни мишки. Полиестерения горен слой осигурява повърхност с ниско триене за максимален контрол. ..
  Подложка Logitech за компютърна мишка създадена да улеснява работата с мишка. Придава комфорт и по -добро...
  4,94 лв.
 • Безжични слушалки за компютър 5в1 с вградено радио и бебефон
  Слушалките са удобни и перфектно прилепващи към ушите, благодарение на меката кожа с която са изработени! Безжични слушалки: Безжичен прием от всеки електрически уред с аудио изход, като например звук  от телевизия, компютър, игри, DVD плейър, VCD плейър, аудио устройства, MP3 плейър, както..
  Слушалките са удобни и перфектно прилепващи към ушите, благодарение на меката кожа с която са изработени!...
  26,60 лв.